Scudo Sports

Bisiklet kaza videoları

Kaskın önemi...Araba kapıları...

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
Aynısı geçen gün benim başıma geldi. Allahtan minübüstü ve yavaştım da omuzdan çarpıp kurtuldum. Üstelik sinyal vermişti ve farkedememişim dalgınlıktan...

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Şu kavşaklarda üzerimize kırarak dönen araçlar için nasıl bir önlem alınabilir?

Eskişehir Belediyesine ve Emniyet Genel Müdürlüğüne yaptığım şikayettir.

01.06.2018 tarihinde saat 19:55’de Şht.Plt.Ütğm.Ahmet Fehmi Parkını geçince sağdan yolun en kenarından ilerlerken, 74 Numaralı söğütönüne doğru devam eden belediye otobüsü beni öldürüyordu. Belediye Otobüs şoförleri bu kadar dikkatsiz olmamaılar. Karayolları Trafik Kanunu madde 35’e göre bisiklet sürücülerinin yolların en sağını kullanma hakkı bulunmaktadır. Şoförleriniz İleride feci kazalara sebep olabilirler. Şoförü ilerideki kırmızı ışıkta uyardığımda kötü bir üslupla cevap verdi. İlgili soförün bulunarak uyarılmasını talep ediyorum.

HayatatribündenbakanlaR

@Holiganguc
Araçların arasından geçerken bir yaya karşısına çıksa ona da çarpabilirdi. Bence çok tehlikeli bir sürüş tarzı. Duran trafikte soförler aynaya pek bakmaz çünkü herkes duruyor. Aradan çıkacak iki tekerli taşıtları kimse hesap etmiyor. Bence sen de bu şekilde sürmemelisin

@Holiganguc Eskişehir'deki dolmuş,otobüs,taksi,kamyon,tır,motor hatta at arabası kullananları zehirleyip öldürmek istiyorum. Hepsi terörist birer hayvan.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@Holiganguc Allah korumuş denge kaybedip otobüsün altına bile girebilirdin. Valla oruçlu ağzımla küfür ettim günahı da şoförün olsun. Aklıma da alttaki haber geldi.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Geri