Scudo Sports

Bisiklet kaza videoları

Scudo

Nabzı artıran görüntüler var. Çoğu bisiklet sürücüsünün dalgınlıkları. Bazıları da araç sürücülerinden kaynaklı. Trafiğe çıkmadan muhtemel hataları görebilmek için izlenilmeli.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

@Holiganguc Sonuncu aractan kolluk kuvvetlı bırı cıktı carpan ıkıncı kez kaynarsu dokulmustur kafadan asagıya :D

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
yalnız artık şu kamera işinin bizim ülkemizde de yasal düzenleme ile şart olması lazım...diğer bir konu eğer kaçacak durumda iseniz arabanın aynasını kırın abi kötü örnek ama kırın gitsin sonrada vınnnn......

• Beğen
bisikletlilere rahat yok en iyisi alıcan mtb çıkcan dağa

• Beğen
Tepkiler: gok
Çoğu kaza da bisikletçilerden kaynaklanmış insan bi sağına soluna bakar bak ne geliyor ana cadde de u dönüşü yapıyor sanki yollar ona yapılmış

@Tasogare

Bi dünya kaza var videolardan bakıldığı kadarıyla bir çoğu bisiklet sürenlerden olmuş

Rusya'da değil bisiklet araba bile kullanılmaz bu kadar düşüncesiz kalas sürücü görmedim.

• Beğen
Rüyamda bazen herkesin kurallara uyduğu, yerlere çöp atmadığı, sağa sola dışkılamadığı, hırsızlık yapmadığı yerlerde yaşıyorum. Çok acayip uyanıyorum.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@BağdatlıRuhi
soldan niye geçmemiş ki, köpek hep sabit hızla, pro adamda bunu yaparsa biz ölelim madem :)

0:26 sn.

@Holiganguc

türk şöförü detected :)
türk söförü en asil duygunun insanıdır :p

@Holiganguc
bu kazaya dikkat edin arkadaşlar, sileceklerin üstünden geçmeye çalışan gamsız bisikletçi :)
tahta ve benzeri şeylere dikkat edin çok sakat, hatta plastik şişelere de, geçen gün yoldaki bi plastik şişe üzerinden geçtim ve sekerek zincir ve ruble arasına öyle bi dolandaki baya uğraştım çıkarmak için, viraj esnasında olmadığı için düşmedim ama arka lastik kitlendi haliyle

• Beğen
tam bir organizasyon faciası. kesin göreniniz olmuştur.

Geri