Scudo Sports

bisiklet kargolamak

nurullah memiş

Daimi Üye
Tepki
117
İsim
Cafer inmik
Başlangıç
1950—51
Bisiklet
Cube
merhaba arkadaşlar bisikletimi edirne de memleketime bursa inegöle kargolıcam pt2den yapmayı düşünüyorum nelere dikkat etmem gerek sigorta filan var mı ne kadar zaman da gider ya da başka önerileriniz var mı? kutuya fabrikadan geldiğe şekilde yerleştircem arkdaşlar.

Scudo
Fabrikadan geldiği gibi götürecekseniz, otobüs firmalarına verin. İnsanlar yarış motorlarını bile otobüsle taşıyorlar. İlk başlarda bende inanmamıştım bu duruma ama yanımda arkadaş motoru için görüştü alıyorlar.

merhaba nurullah bey öncelikle a planı olarak bisikletinizi otobüsle gönderebilirisiniz.. tabi siz de bisikletle gidecekseniz!.. gitmeseniz bile biri bursadan bisikletinizi karşılayabilir.. otobüs firmaları genelde sorun çıkartmıyor.. ben bu yolla şimdiye kadar 10-15 kadar bisiklet gönderdim ve aldım.. bisiklet b planı olarak kargo ile gönderilebilir.. ben de ptt kargo ile çalışıyorum.. hatta birazdan mersinden istanbula ptt kargo ile bu siteden satmakta olduğum 26x1 3/8 lastikleri göndereceğim.. kargo olayında bisikletinizin direksiyonunu döndürün yada sökün.. selesini indirin-mümkünse ön çamurluk,ön jant ve ön lastiğini sökün bisikletin kadrosuna bağlayın.. ne kadar az boyut o kadar az para ödersiniz.. bisikleti sökmeden ptt kargo ile göndermeye kalkarsanız.. 200-300 tl kargo ücreti ödersiniz.. benim dediklerimi uygularsanız.. 50-75 tl ye düşer kargo... bu arada kargonuzu sağlam yapın.. ptt kargocuları çok da nazik davranmıyorlar bisikletlere.. tecrübe ettim yani...:) sigortalı olarak şimdiye kadar bisiklet göndermedim.. ama ptt ye vardığınızda bir yetkiliye sorarsınız..nacizane tavsiyelerim bunlar.. selamlar..

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Fabrikadan geldiği gibi götürecekseniz, otobüs firmalarına verin. İnsanlar yarış motorlarını bile otobüsle taşıyorlar. İlk başlarda bende inanmamıştım bu duruma ama yanımda arkadaş motoru için görüştü alıyorlar.

Bende gözlerimle şahit oldum, adam kocaman Motokros motoru Otobusun bagajına yatırdı. Tabii ne kadar ödedi bilemiyicem ama altılma tutulma ve üzerine birşey konulma derdi olmayacağından otobüsle yollamanız daha kolay ve sorunsuz olur bence, sadece yatırdıgınız zaman otobuse sürtünecek yerlere bez gibi birşey baglarsanız yolda hasar görmesin

herkeze yorumları için çok teşekkür ederim :)

otobüsle ile götürmek daha mantıklı geldi ben de zaten otobüsle gitçem kargolayıp o zamn sorayım burdan edirne-bursa arabasına alınırssa öyle olsun güzelce kutularım fabrikadan çıktığı şekilde burdsa otogardan da babam alsın beni , yanımda valiz var bi tane de ondan otobüs sıkıntı çıkarır diye düşünmüştüm nilüfer sıkıntı çıkarmaz gibime geliyo ama sormadım sormam lazım , kadro çizilmesin veya rotorlar jantlar zarar görmesin diye ne yapabilirim ?

otobüsle ile götürmek daha mantıklı ben aydın dan antalya ya 150cc scooter getirmiştim :) hic bi sıkıntı olmamıştı

Bence kendinizde memleketinize gidin. Bisikleti bedavaya götürmüş olursunuz hem.

@nurullah memiş
fabrika çıkışı kutusunda direk ayakta bagaja konursa hiç bir sorun olmaz.

Geri