Dethagorf Forum Bağımlısı Kayıt 21 Mart 2011 Mesaj 699 Tepki 341 Şehir Çorlu 28 Şubat 2017 #1 (link) kanalından kargoya verilecek bisikletin nasıl kutulanmasını gerektiğini gösteren bir video : Sele borusunu söküyor, gidonu gevşetip kadroya sabitliyor, arka aktarıcıyı serbest bırakıyor, pedalları ve ön tekeri söküyor. Tepkiler: Kızılçam, Atasoy ve Mesut DOĞRU
(link) kanalından kargoya verilecek bisikletin nasıl kutulanmasını gerektiğini gösteren bir video : Sele borusunu söküyor, gidonu gevşetip kadroya sabitliyor, arka aktarıcıyı serbest bırakıyor, pedalları ve ön tekeri söküyor.
A ayz0067 Üye Kayıt 17 Şubat 2015 Mesaj 24 Tepki 41 Yaş 44 Şehir zonguldak 28 Şubat 2017 #2 Bu şekilde hazırladıktan sonra en son kalınca bir kartonun içine güzelce yerleştiririm 2 kez Kargo ile bu şekilde gönderdim hiç bir sorun yaşamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tepkiler: Dethagorf, Kızılçam ve Atasoy
Bu şekilde hazırladıktan sonra en son kalınca bir kartonun içine güzelce yerleştiririm 2 kez Kargo ile bu şekilde gönderdim hiç bir sorun yaşamadım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi