Scudo Sports

Bisiklet ile Trans Kaçkar

harika bir tur olmuş :) Bisikletleri sanırım uçakla taşıdınız fotoda gözüken çantanın markası btwin sanırım modeli ne?

Scudo
@ali albut

Teşekkür ederim Ali Bey. Bir süredir forumda turlarımı paylaşmıyorum bunun nedeni de resimleri eklemek için bloğuma ayrı link, foruma ayrı link almam gerekiyor ve buda çok zamanımı alıyor. Kaçkar konusu insanların ilgisini çektiğinden insanlara bu rotayı da yapabileceklerini anımsatıp cesaretlendirmek ve yol arkadaşlarımın arzusunu yerine getirmek için fotoğraflarla bir özet hazırlayarak burada yayınlamayı uygun gördüm.
Her zaman söylüyorum ben yapabiliyorsam sizle de yapabilirsiniz.
Tur başından sonuna gerçekten çok ilginç ve sürprizlerle geçti. Arkadaşlarımı bilmem ama ben çok keyif aldım.

@TugayAydın

Teşekkür ederiz Tugay Bey.

@Uğur Demirtaş

Aynen öyle diyorum sevgili Uğur. :) Tabi benim olduğum karelerde deklanşöre sen bastın. :D

@Batuhan Keleş

Giderken ve dönerken uçağı tercih ettik. Çanta Btwin ama modelini bilmiyorum. Yanılmıyorsam Detachlonda tek model var. Çantaya hem 26" hem de 28" bisiklet koyabiliyorsunuz.

Orhan bey çok kelimesinin bile az geldiği güzellikte bir tur. Umarım ileride belgesel gibi REHBER kitap olarak gidonların üzerinde turcuların yolunu aydınlatır. Mademki yola çıktınız, durmak yok devam daha ileri. Demekki görevin zorluğu,kutsallığını arttırdığı gerçekmiş. Liderlikte size yakışıyor. Tebrikler. Kolay gelsin.

Merhaba Orhan bey harika bir tur yada macera, takdirimi anlatacak kelimeler bulamıyorum. Turu başından beri takip ettim sizleri canıgönülden kutluyorum elinize ayağınıza sağlık kazasız bir şekilde bitirmeniz de ayrıca takdire şayan tekrar tebrik ediyorum.

Orhan Bey, öncelikle size ve tura katılan diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, böylesine zorlu bir geziyi gerçekleştirdiğiniz ve o güzelim yerlere bizlere gösterdiğiniz için. Karadeniz yaylalarında tur yapanları gördükçe 20 sene Rize-Pazar'da kalıp oralara çıkmayarak nekadar büyük yanlış yaptığımı anlıyorum,gerçi biz millet olarak böyleyiz, birşeyin değerini elimizde olmadığı zaman daha iyi anlıyoruz. Ben tekrar teşekkür ediyorum tüm ekibe harika turunuz, harika resimler ve emeğiniz için sağolun var olun, ayaklarınıza sağlık.

@ARJİN
Bizim olduğumuz taraftan da harika görünüyordu. :)

@semih59

Teşekkür ederim Semih Bey. Bende beni yanlız bırakmayıp bana güvendikleri için onlara çok teşekkür ediyorum. İstanbula döndünüz herhalde bir hafta sonu birlikte pedal çevirebilmeyi diliyorum.

@M.MURAT YILMAZ

Profesyonel tur şirketlerin geçtiği rotanın bire bir aynısını izlemeyi tercih ettim.

@cemil can

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim Cemil Bey. Ben zaman buldukça yola çıkıyorum am paylaşım ve duyuru yapmıyorum. Bu yöreye tur yapmak isteyenler bloğumdan yeterli ayrıntıyı bulabilirler, bu rota ve diğer trans rotaları ile ilgili soruları olursa onları da seve seve yanıtlarım. Kitap fikrini birkaç arkadaşım dile getirdi ama Türkiyede bu tür gezilere yeterince ilgi olmadığını düşünüyorum.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Yol arkadaşlarımla beraber teşekkür ederiz Ömer Farukçuğum.

@Eren Tublek

Teşekkür ederiz Eren Bey.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Çok güzel tur olmuş... İzlediğiniz güzergahın bir kısmını bende gitmiştim. Tebrikler :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@ERTAN27

Ertan Bey bu bir yerden sonra turdan çıktı maceraya dönüştü. Turu izlediğinize göre yaşadıklarımıza bir yerde bilgisayar başında da olsa şahit oldunuz. Mücadele anında isyan eden Uğurla Hopada otel odasında yaşadıklarımızı anımsayıp gülüyorduk.

@barış taşkıran

Teşekkür ederiz Barış Bey sizlerde harikasınız.

@Kamil BULUT

Sizleri bir an bile olsa sıkıcı ortamdan uzaklaştırabildiysek mutlu oluruz. :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Cüneyt Bey öncelikle size teşekkür ediyoruz. Tespitinizde çok haklısınız bizler gezmeyi, yürümeyi sevmiyoruz. Siz daha önce yaptığınız hatalı davranuşınızı görüp kabul etmişsiniz ve bu sizin açınızdan iyi bir şey. Bence şimdi yapmanız gereken sağlığınız elverdiğince gidip gezin ve görün. Yöre insanı çok iyi niyetli ve yardım sever. Dağın güney tarafını kuzeydeki gibi para kazanma hırsı bürümemiş henüz. Bunda da en önemli etken talebin az olması. Eğer gidip gezmek isterseniz gerek doğası, gerekse insan ilişkileri hala doğal olan güneyi tercih etmenizi öneririm. Gezilecek o kadar çok rota, trans yapılacak o kadar çok geçit var ki başlarsanız uzun yıllar çıkamazsınız.

@MustafaOzkul

Mustafa Bey oralarda bulunmuş birisi olarak fotoğrafların yansıttığından çok daha fazlasının görülüp yaşanacağını biliyorsunuz. Nereleri gezdiğinizi merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@Orhan Kılıç

Teşekkür ederim, decatlonun sitesinde aradım ama bulamadım çantayı, acaba ne zaman ne kadara almıştınız?uçakta taşırken bir sorun yaşattımı bu çanta? içine jantlarda konuyormu? biraz konuyu dağıtmış gibi oldum ama çanta alacağım için kullanıcı yorumunuzu merak ettim.

Geri