Scudo Sports

Bisiklet İle İlgili Takılar

mossoreyiz

Üye
Tepki
30
Merhaba.Birçoğunuz "hadi bakalım ne gibi takılar varmış" düşüncesiyle bu konuya gireceğinizi biliyorum.Sorunuza cevap veremediğim için affola :).

Konu malum,bisikletle ilgili yüzüktür,kolyedir,bilekliktir.Bunun gibi takılar arıyorum.Göreniniz,duyanınız varsa cevap atabilirse çok güzel olur.Eminim ki böyle takılar isteyen birçok arkadaş vardır.

Scudo
Valla reis hiç karşılaşmadım.Üstümüzde taşıyabileceğimiz falan.Ama kimi takıcılar isim falan yazıyor ya kolyeye.Örnek versek bence öyle birşey yapabilirler.

• Beğen
Tepkiler: mossoreyiz
isim olayları varda onlar ilgimi çekmiyor :D üzerinde bisiklet olan yüzük mesela güzel olabilir.veya kolye.

Tamam işte kardeş.O isim yapanlara bisiklet modeli de yaptırabilirsin demek istemiştim.? :)
Herhalde açıklayıcı konuşamadım pek. :D

• Beğen
Tepkiler: mossoreyiz
@mossoreyiz

bir abim geçen yaz çok güzel bir gümüş kolye almıştı beyoğlundaki bir takıcıdan. bildiğiniz klasik bir bisiklet modeli. yerini söylemişti ama unuttum. öğrenebilirsem yazarım.

Küpeler var fakat güzel değiller..

Bir ara forumda Zuhal abla kolye ucu satıyordu çok güzel bir fixed vardı ucunda.Bende bir tane edinip kız arkadaşıma hediye etmiştim bir senedir hiç çıkarmadı boynundan =) Zuhal ablaya ulaşabilirsen nereden aldığınıda öğrenebilirsin.

Geri