Scudo Sports

Bisiklet ile dünya turu - dünyanın pedalı

Melih Akdogan

Daimi Üye
Tepki
95
Bisiklet
Geotech
Selam arkadaşlar. Aşağı yukarı 3 yıl önce uzun tur bisikletçiliğine başladım. Avrupa da 15 ülke, ülkemizde bir çok şehiri gezdikten sonra kız arkadaşımla beraber hayalimiz olan Dünya Turuna çıkmaya karar verdik. Zor süreçlerden, sıkıcı sponsorluk görüşmelerinden, araştırmalardan sonra her şeyimiz aşağı yukarı hazır. Haziran ayında Edirne den başlayıp dünyanın etrafında bir tur atıp tekrar Edirne de bitireceğiz. Konu hakkında detayları, web sitemizi, ekipmanlarımızı, yazılarımızı, resimlerimizi facebookta kurduğumuz sayfa üzerinden sürekli güncelleyeceğiz. Vakit buldukça buraya da yazmaya çalışırım. Herkese bol pedallar.

(link)

Scudo
Kazasız ve güzel bir tur dilerim. Takipteyim

Yolunuz açık olsun.Eğer teknik bilginiz yada teknik bilgiye sahip olan bir arkadaşınız varsa veb sayfası açmak daha mantıklı olmazmı? Birde bisikletiniz geotech mi?

@İkinci web sitemiz var zaten. Güncelleme işleri bitip hazır hale geldiğinde paylaşacağız. Bisikletlerimiz yüksek ihtimalle Geotech olacak.

Delta adam'ın ki gibi özel bir bisikletmi olacak peki bisikletiniz?Yoksa delta adam sizmiydiniz?

@İkinci

Ben Delta Adam değilim fakat Delta Bisiklet şuana kadar yaptığım turlar için(2013 mayıs ayından beri) bisiklet, aksesuar, yedek parça vs desteğini sürekli yapmıştır. Dünya Turumuzda da birlikte bişeyler yapmaya çalışacağız. Bisikletlerimiz kesinleştiğinde web sitemize yazacağız. Teşekkür ederim.

Yolunuz açık olsun Allah yardımcınız olsun.

takipte kalınacak bir konu daha :) yolunuz açık olsun şimdiden bol pedallar :)

2017 İlkbaharı gibi ben de bir arkadaşımla Türkiye'den Japonya'ya tur düşünüyorum... Yolunuz açık olsun,takipteyim....

• Beğen
Tepkiler: Melih Akdogan
yolun açık olsun dostum. bizim de eşimle 2 sene sonra çin planımız var. tecrübe ve rotalarından yararlanacağız elbette.
iyi yolculuklar.

• Beğen
Tepkiler: Melih Akdogan
kazasiz belasiz, yolunuzun acik, saglikli ve hayirli bir tur dilerim.

kullandiginiz rotalari (gps verilerini), yol ve cevre bilgilerini ve yollarda karsilastiginiz bilinmesi gerekli diger bilgileri tur esnasinda veya tur sonrasinda sitenizde paylasirsaniz, butun bisikletciler adina mutesekkir olurum.

Hayırlı yolculuklar. İlgiye takipte olacağım. Gezi esnasında yazmak sanırım meşakkatli olduğundan, takipte olduğum turcular ayrıntılı paylaşımlar yapmıyorlar. Umarım sizin gezide güzergah, gezilecek yerler foto ve video paylaşımları bol ve ayrıntılı olur.

@Suntalam

Hem zamandan dolayı hemde internet bulma durumlarından dolayı sıkıntı olabiliyor bazen. Elimizden geldiğince paylaşımda yapmaya çalışacağız. Hatta yaptığımız eski turlarla ilgili paylaşımlara başladık.

(link) dan yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Umarim kazasız bir tur olur takipdeyim . başarılar

Yolunuz açık olsun başarılar , face ve site üzerinden takipteyim. :harika:

Umarım herşey planladığınız gibi olur, iyi pedallar.

Geri