Scudo Sports

Bisiklet için UV filtreli kolluk

(link) nasıl, UV ışığı için sizce uygun mu? Yorumlarınızı alabilir miyim?

Scudo
(link) nasıl, UV ışığı için sizce uygun mu? Yorumlarınızı alabilir miyim?
%100 UV koruma beklemeyin bu ürünlerden. bende de var. en büyük faydası yokuş çıkarken terimi siliyorum :) kolda iz bisikletçinin dövmesidir, en azından ben öyle düşünüp avuturum kendimi 😅 😅 ama hiç olmamasındansa iyidir tabi. nefes alabilen bir yapısı var. öyle sıcakta sizi terletmez yani. alın dursun.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Decathlon‘da uzun kollu yazlık formalar var, UV korumalı. Ben yazın kullanıyorum gayet memnunum

Decathlon‘da uzun kollu yazlık formalar var, UV korumalı. Ben yazın kullanıyorum gayet memnunum
Çok pahalı hocam ben formami geçen 600 e aldım kipo markası, aynı paraya 3 tane forma geliyor 2000 lira bütün formaları
%100 UV koruma beklemeyin bu ürünlerden. bende de var. en büyük faydası yokuş çıkarken terimi siliyorum :) kolda iz bisikletçinin dövmesidir, en azından ben öyle düşünüp avuturum kendimi 😅 😅 ama hiç olmamasındansa iyidir tabi. nefes alabilen bir yapısı var. öyle sıcakta sizi terletmez yani. alın dursun.
Şu ize bakın🤣🤣 Beni tanımayan biri geçen sen esmersin dedi ikna edemedim

17541252594274389910638448684629.jpg

Bisikletçi yanık izlerinden rahatsız olanlar bisiklet sürmesin. 😏
Tam faşistçe bir bakış açısı oldu. 😆
3-4 turda yukarda attığım kıvama geldi kolum valla Mayıs'ta sürmeye başlasam zenci olacaktım herhalde😆

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
nasıl, UV ışığı için sizce uygun mu? Yorumlarınızı alabilir miyim?
temudan bence bisiklet kıyafeti eşyaları falan almayın mesea ben temudan bir shişört aldım çok kaliteli duruyordu fotoğrafta elime geldiğinde kumaşı berbattı azıcık paraya kıyıp sağlıklı kaliteli birşey almak en mantıklısı

(link) gayet is görür. Tavsiye ederim

Geri