Victor Osimhen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 420
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
%100 UV koruma beklemeyin bu ürünlerden. bende de var. en büyük faydası yokuş çıkarken terimi siliyorum(link) nasıl, UV ışığı için sizce uygun mu? Yorumlarınızı alabilir miyim?
Çok pahalı hocam ben formami geçen 600 e aldım kipo markası, aynı paraya 3 tane forma geliyor 2000 lira bütün formalarıDecathlon‘da uzun kollu yazlık formalar var, UV korumalı. Ben yazın kullanıyorum gayet memnunum
Şu ize bakın🤣🤣 Beni tanımayan biri geçen sen esmersin dedi ikna edemedim%100 UV koruma beklemeyin bu ürünlerden. bende de var. en büyük faydası yokuş çıkarken terimi siliyorumkolda iz bisikletçinin dövmesidir, en azından ben öyle düşünüp avuturum kendimi 😅 😅 ama hiç olmamasındansa iyidir tabi. nefes alabilen bir yapısı var. öyle sıcakta sizi terletmez yani. alın dursun.

Çok pahalı hocam ben formami geçen 600 e aldım kipo markası, aynı paraya 3 tane forma geliyor 2000 lira bütün formaları
Şu ize bakın🤣🤣 Beni tanımayan biri geçen sen esmersin dedi ikna edemedim
329282 dosyayı görüntüle

Hocam UV korumalı mi bilmiyorum muhtemel değildir. Bu fiyat bana fazla ya. UV korumalı kolluk bulsam alacam da bulamıyorum329285 dosyayı görüntüle
UV korumalı mı 600 liraya?
Bisikletçi yanık izlerinden rahatsız olanlar bisiklet sürmesin. 😏kolda iz bisikletçinin dövmesidir
3-4 turda yukarda attığım kıvama geldi kolum valla Mayıs'ta sürmeye başlasam zenci olacaktım herhalde😆Bisikletçi yanık izlerinden rahatsız olanlar bisiklet sürmesin. 😏
Tam faşistçe bir bakış açısı oldu. 😆
Her gün güneş kremi sürsen bundan pahalıya gelir329285 dosyayı görüntüle
UV korumalı mı 600 liraya?
temudan bence bisiklet kıyafeti eşyaları falan almayın mesea ben temudan bir shişört aldım çok kaliteli duruyordu fotoğrafta elime geldiğinde kumaşı berbattı azıcık paraya kıyıp sağlıklı kaliteli birşey almak en mantıklısınasıl, UV ışığı için sizce uygun mu? Yorumlarınızı alabilir miyim?