Scudo Sports

Bisiklet için temel ekipman tavsiyeleri

Süspansiyonsuz dağ bisikletleri bence sizin için en mantıklısı ( adı neydi onların ), arazide yolu iyi tutar asfaltta da iyi vurdurur :) Far konusunda Solarstorm en ucuz ve en iyi seçenektir ( x2 modeli 400 civarında gerçek lümen değerine sahip, sitede 5000 filan çok abartmışlar - Aliexpress - ), arka far için kelepçeli değil de lastikli bir model alın. Kelepçeliler sarsıntıda çabucak kırılıyor, ben yol bisikleti gibi sarsıntı konusunda lider bir bisiklette lastikli arka far kullanıyorum 3-4 aydır. Hiç sıkıntı çıkmadı. Çanta vs için dekatlon en ucuz, sağlam yer. Kask için katiyen 80 liranın altında bişey almayın ( o fiyat, belli bir standartın maliyeti. Daha ucuz alırsanız, o kaskın sizi gereğince korumayacağından haberiniz olsun ). Eldiven jelli olsun, 20 liradan başlıyor fiyatları. Artık diğer aksesuarlarda zevkinize göre döşeyin :)

Scudo
Decathlon'da vardı bi tane 470'e inmişti bi ara, ama kullananlar memnun mu bi gediği var mı bilmiyorum. Yada bi süspansiyonsuz bi şehir bisikleti alıp dağ lastiği takabilirsiniz, aynı şey olur neticede. Epeydir modelleri araştırmıyorum, o yüzden aklıma pek bişey gelmiyor

Benim görüşüm olarak salcanoya bulaşma servis ve göbek skıntısında başı çekiyor tabi bu benim görüşüm ve tecrübem o yüzden dikkatli davranmanızı öneririm bu konuda =) aksesuar olarak decathlonda istediğiniz çoğu şeyi bulabilirsiniz. öncelik olarak kask, ışık ve kilit hemen edinmenizi öneririm diğerleri zamanla alınabilinir. =)

Sizin aradığınız cyclcros bir bisiklet.

@FKonyali Rica ederim evet salcano ng550 genel olarak memnunum sıkıntı çıkartmadığı sürece =)

Cyclocross bisikletlerin yol bisikletlerinden tek farkı lastiklerimi? Başka fark var mı aralarında?

Herşeyiyle farklılar neredeyse kadroları daha dayanıklı yani daha ağır,vites sistemleri yolla benzerlik gösterir,yol bisikletlerinin aksine hd fren kullanilir genelde,yani kısaca yol bisikletinin hafif araziye girebileni bozuk asfaltta stabilize yolda gidebilen bir kardeşidir.Her yola gelir asfalta hızlı arazide is görür.
Forumda çeşitli konular var alanlar tecrübelerini artı ve eksi yönlerini açıklamışlar onlarada bir göz atarsanız kafanızda bir fikir oluşması bakımından(marka/model)iyi olur.

Merhaba, yeni bisiklet alma arefesindeyim. Temel ekipmanları ikinci el olarak toplamaya karar verdim. Ön ışık-arka ışık, kilit, el pompası, sele altı çantası, suluk demiri arıyorum. İzmir içi olsun lütfen

edit// ürünler verildi.

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

vay ne çabuk, başlığı biraz canlandıralım bende ışık ve kilit arıyorum :)

Merhabalar, kask, ışık ve km/mesafe hesaplayıcı önerilerinizi alabilir miyim?
Bisiklet: Mosso Legarda 2021 mdm h
Fiyat konusunda f/p ürün arıyorum en uyguna en iyi ürün.

Merhaba arkadaşlar,

100-150 km. ortalama yapılacak yol bisikleti için önerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir? Orta sekmentin biraz üzerinde kaliteye sahip markaları (dilerseniz linkli) paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar,

100-150 km. ortalama yapılacak yol bisikleti için önerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir? Orta sekmentin biraz üzerinde kaliteye sahip markaları (dilerseniz linkli) paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Yedek iç lastik (Lifeline f/p oluyor toplu siparişlerde) , el pompası (topeak micro rocket öneririm forma cebine sığar), yaz için elite termal matara (2 Adet).
Birde kimlik / para vs için buzdolabı poşedi kullanıyorum ben forma cebinde terden etkilenmesin diye. 100-150 km'nin tek sürüş olduğunu düşünerek bunlar yeterli olacaktır.

@Anonim pompa yama seti içlastik ilkyardım çantası kask gözlük eldiven matara pedli tayt rüzgarlık yağmurluk forma kadro çantaları kilitli pedal ve ayakkabı buff zincir anahtarı allen çakısı aklıma gelenler bunlar

@BerkEvren çok teşekkür ederim.

İç lastik değiştirmek için gerekli aletler tam olarak nedir? Alyan takımı almam gerekli mi yanıma?

@BerkEvren çok teşekkür ederim.

İç lastik değiştirmek için gerekli aletler tam olarak nedir? Alyan takımı almam gerekli mi yanıma?
Basit bir levye yeterli olur. (Decathlon olabilir). Olası aksilikler için bir alyan seti de bulundurmak gerekebilir. Kimi alyan setinde levye de oluyor.
(link) Alyan olarak bunu kullanıyorum ben.
(link) (Levye olarak da bunu kullanıyorum ama pek f/p değil. Sadece p :) )

Geri