Scudo Sports

Bisiklet için telefon tutucu

Geçen gün İzmir Karşıyaka'daydım, tesadüfen bir bisikletçinin önünden geçiyordum ne var ne yok diye uğrayım dedim hoşuma gitti ve Zenfone 6 marka telefonuma da tam oturduğu için aldım. Bisikletin kadrosuna oturuyor, sürüş yaparken dizlere temas etmiyor bir sorun yok ama iyice bantları sıkıştırmak lazım boşluk olunca kayıyor kadrodan. Dokunmatiği de çok güzel ancak benim telefonun tuş kilidi yan taraftan açılıyor onun için biraz yoklamak lazım tam yerini bulmak için, 6" olduğu için hiç pay kalmıcak şekilde oturuyor kılıfa. KessBike 'tan 35 TL'ye aldım.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/22/7bf397d871d5890712dc1ed38a2a3c79.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/22/cd23a645a265fd366a166a4239b920d3.jpg

Scudo
6 inçlik cihazlara kılıf bulmak çok zor açıkcası. O yuzden kendim yapmayı tercih ettim. Lumia 1320 kullanıcısıyım.

@Alperenyuruk Bu bileğe takılan türü. Bilekte olması bisiklet sürerken görmeye kullanmaya olanak verirken biraz rahatsız edebilir. Kola takılan daha az rahatsız eder fakat onda da telefonu kullanmaya imkan vermez sanırım. Hangisini tercih etsek :kötü:

Herneyse karar verdim ve decathlonun bugüne özel kargoyu 2 tlye indirmesiyle siparişi geçmem bir oldu. Tavsiyeniz için teşekkürü borç bilirim. Umarım memnun kalırım bi köşeye atılmaz :naslyany: Ki atılacağını da sanmıyorum bisiklet sürerken telefon taşıma ayrı bir dert oluyordu.

Ben kolumda pek kullanamıyorum zaten terliyoruz. Bi de o kolumda iyice yakar beni. O yuzden bulaşmıyorum ki, 6 inç kola takılan modeli yok decathlonda

@1dost tavsiye ettiğim btwin ürünü gidon boğazına takıyorum mükemmel oluyor dokunmatiği etkilemiyorimage.jpg

@Alperenyuruk Tamamdır hem uygun fiyatlı hem kullanışlı. Gidona takılabilmesi de ayrıca güzel. Fazla güneşli havada ekrana zarar verebilir ondada bileğe takıp ters çevirerek hallolur diye düşünüyorum. Dediğim gibi 5 inçlik bi teli koyacak yer bulamıyordum bisiklet üstünde. Bekliyorum gelmesini.

@1dost

Decathlondaki kol bandları olur sizin telefona 5.5 inç e kadar destekliyor diye biliyorum

@Alperenyuruk

6 inçlik cihazıma uygun urun yok orada yoksa o da çok mantıklı kola takmak yerine gidon boğazına

Kısmetse benim fikir işi tutucuyuda bu akşam bu topiğin altına ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Bunu yapmayı ilk kim ortaya atmışsa büyük adammış :D

Dosyalar

• IMG-20150822-WA0143.jpg
    IMG-20150822-WA0143.jpg
    67,1 KB · Okunma: 31
  • IMG-20150822-WA0140.jpg
    IMG-20150822-WA0140.jpg
    66,5 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: berkex
Ben ferforjeci arkadaşım ile hem su geçirmez telefon tutacağı hem de arka tarafının kamera kısmını saydam bir malzeme kullanarak gidon üstüne konumlandıracağım, kaydırılabilir olacak böylece aksiyon kamera olarak da kullacağım. Android telefonlar için ekran kapalıyken vidyo çekme programları var, bu programları kullanarak telefonla saatlerce vidyo da çekme şansı olacak. Elimde bluetooth kontroller da var, küçük bir makro hazırlarsam kayıt başlat durdur işlevi işin telefona dokunmama da gerek kalmaz. Komplike bir iş ama tüm adımlar aklımda. Güzel bir düşünce umarım kafamdaki gibi birşey yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
@çağatay_çankaya hocam aslında kilifa tutturmadim, kılıfı üç tane kılıf boyutunda kesilmiş cdye oturttum, onuda şamyel ve 502 yardımıyla kapağa oturttum, kenarını iyice şamyel ile tekrar destekledim...

umarım anlatabilmişimdir:)

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Geri