Scudo Sports

Bisiklet için söylenmiş özlü sözler.

Scudo
Keyifli bir yürüyüşten başka en çok tandem bisikletimle bir gezintiden hoşlanırım. Rüzgârın yüzüme esişini ve demir atımın üzerindeki yaylanmayı hissetmek muhteşem bir duygu.
Havanın içine doğru ani bir hücum, nefis bir güç ve neşe hissi veriyor; nabzımı dans ettiriyor, kalbime şarkı söyletiyor adeta.”
Helen Keller (sağır ve kör politik aktivist)

Şuna %100 katılıyorum;

"Bicycle is the nearest approximation i know to the flight of a bird." Louis J. Helle JR

Ve

Dün ilk kez hissettim ki bisiklet sürerken;
Dertlerinizi, problemlerinizi ve hayatın saçmalıklarını unutur, stresi arkanızda bırakıp ruhunuzun ve düşüncelerinizin özgür bırakırsınız...

Yaşamak icin bisiklet sür
Ölü topragını at ve kendine gel bisiklet bin. Bendeniz

• Beğen
Tepkiler: BackConnect
Ayağını pedalına göre uzat

• Beğen
Tepkiler: H.T
''Bisiklet;150-200 kişinin yarıştığı,sonunda Valverde veya Nibali'nin kazandığı bir spordur.'' Sarper Günsal

''Crashing is part of cycling as crying is part of love'' Johan Museeuw
Düşmek bisiklete binmenin parçasıdır tıpkı ağlamanın aşkın parçası olduğu gibi.

Bisiklet ikiciklet

Çocukluğunda hiç bisiklete binmemiş olan ünlü yazar Tolstoy, 67 yaşında bisiklet sürmeyi öğrenip dünyamıza “Tolstoy’un Bisikleti” diye bize deyim kazandırdı. Hayatta hiçbir şey için geç olmadığını hatırlatır bizlere… Yeterki Ne İstediğimizi Bilelim. Hayallerimizin, isteklerimizin peşinden gidelim. İşte bizim yolculuğumuzda böyle başladı. Dans, sanat, spor, bale, resim, müzik, yeni bir dil veya adını bile duymadığımız bir şey...

Bisikletli modern çağın dervişidir. Bisiklet sürmeyen yaşadığı toprakları tanıyorum demesin.

• Muhteşem
Tepkiler: Atasoy
Galdırımdan git galdırımdan, ezileceksin haberin yog... :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Boş yolda geçme beni, sıkışan trafikte geçerim seni.

Mecnun bilseydi Kron aşkını, yüzüne bakar mıydı deli Leyla'nın?

Seni çaldırdığım gün öldüğüm gündür gülüm!

Denize sıfır villam yok ama vatan toprağına sıfır bisikletim var. (Bu ben değilim)

Son düzenleme:
Yollarda trek dağlarda olur pıtırak
Gezerim yolda şıkır şıkır yalnız
Bakarsan bana takarım kadansa

“As a kid I had a dream — I wanted to own my own bicycle. When I got the bike I must have been the happiest boy in Liverpool, maybe the world. I lived for that bike. Most kids left their bike in the backyard at night. Not me. I insisted on taking mine indoors and the first night I even kept it in my bed.”— John Lennon, British musician
İngilizcem el verdiğince çevirmeye çalışayım :)
Çocukken bir hayalım vardı, sadece kendim için olan bir bisiklet. Bisikletim olduğunda Liverpool'daki en mutlu kişiydim belki de dünyadaki. Bisiklet için yaşadım. Çoğu çocuk bisikleti arka bahçelerine bırakır. Benim için öyle değil. Ben içeriye almak için ısrar ettim ve ilk gece yatağımdaydı.

Çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. / Al Capone

@trainspotting35
Al Capone dememiş sanırım
(link)
(link)

@Yeni_kullanıcı
Al gardaş ss in benden olsun
br-john-lennon-1479906796507-vcnut0j67f6-630-354.jpg

br-albert-einstein-1479906796496-1hzcfmrlhuoxj-630-354.jpg

br-john-f-kennedy-1479906796504-5nwb0qq1qfl5-630-354.jpg

br-bernard-hinault-1479906796500-1qagr3zekeu6p-630-354.jpg

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
@BackConnect
Sırf bu nedenden dolayı bisiklete bağımlıyım hatta bir hayat arkadaşı olarak görüyorum.

A day without riding a bicycle, is a day wasted. (Bisiklete binmeden geçirilen bir gün, boşa geçmiş bir gündür)

Not: Orijinali Auto Focus filminde idi. Bisiklete uyarladım. :D

Geri