Scudo Sports

Bisiklet için kulaklık önerisi

Aliexpressten bluedio HS adında boyunluk tarzı Bluetooth hoparlör aldım. İlla müzik diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Hem müzik dinliyor hemde dış ortamdan kopmuyorsunuz. Şarjıda bir hafta gidiyor. Boyundan kolay kolay düşmüyor. Bir kere düştü oda benim hataamdı.

Scudo
Aliexpressten bluedio HS adında boyunluk tarzı Bluetooth hoparlör aldım. İlla müzik diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. Hem müzik dinliyor hemde dış ortamdan kopmuyorsunuz. Şarjıda bir hafta gidiyor. Boyundan kolay kolay düşmüyor. Bir kere düştü oda benim hataamdı.
Hepsiburada da 303 lira ses kalitesi nasıl yükseklik olarak kodek a2dp destekliyor baya iyi yağmur ve ter ile akıbeti ne olur acaba.

Hepsiburada da 303 lira ses kalitesi nasıl yükseklik olarak kodek a2dp destekliyor baya iyi yağmur ve ter ile akıbeti ne olur acaba.
Yagmuru test etmedim ama terli şekilde kullandım sıkıntı çıkarmadı. Ses kalitesi başta hoşuma gitmedi,masaütü hoparlör ile kıyas yapınca az, ama sonradan baya baya hoşuma gitmeye başladı. Şarjı da çok iyi ben aliexpressten 135+17 vergi şeklinde aldım. Özellikle radyoda ki sesi çok daha yüksek. Hoparlör kısımları kulaga yakın, terlesen bile damla kaçaçak pozisyon da degil.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
(link) bu kulaklığı aldım. fiyat ve performans inanılmaz. 8-10 saat süre ile gidiyor. hem fitness hem de bisiklet de çok rahat ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: ngt_psy
Selam arkadaşlar. Bisiklet sürerken rahatça karşı tarafın beni duyabileceği, rüzgar sesinden etkilenmeyecek kullandığınız ve memnun olduğunuz kulaklık önerilerine açığım. Bazı kulaklıklar ayar yapılınca dış ortam sesinide alabiliyor. Bisiklet sürerken daha güvenli olacağını düşündüğümden bu özelliğinde olması iyi olur. Kullanıp memnun olduğunuz kulaklıkları yazarsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Kaanaybar
Geri