Scudo Sports

Bisiklet için kulaklık önerisi

kev1ncon

Üye
Tepki
18
İsim
Emre Altunay
Arkadaşlar kulaklarım biraz açıktır bisikletler için özel üretim veya normal kulaklık için ne önerirsiniz her seferinde düşüyor uğraşmak istemiyorum artım.:mad:

Scudo
kardeş phlips çengelli kulaklık diye ara ben sürerken kullanmıyorum ama o düşmez kulakdan

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Terden etkilenmeyen, kablosu reflektorlu, kulağin ustunden gecip kulaga takilan wastone adv alpha öneririm.

(link)

Yikanabilir sungeri, sicak ve yumusak ses karakteri ile en dandik ses kaynagindan gelen sinyali bile duzgun hale getiriyor.

Ancak uyarayim böyle kaliteli kulakliklar kullanirsaniz sonra dandik kulakliklara tahammül edemiyorsunuz...

Kulaklık deyince benim zihnime doğrudan şu kış günü kulakları soğuktan koruyacak polar benzeri bir eşyâ geldi doğrusu. Hâlâ da aynı şey geliyor aklıma :)

• Beğen
Çok sağolun arkadaşlar tüm linkleri gözden geçiricem.

@7haiku Aslında kulaklığın üstüne onu taksakta olur ama :krnz:

İlkem gereği bisiklet kullanırken müzik dinlemiyorum. Şu kış günü de kulaklar az üşümüyor. Bu sebeplerden, aklıma gelen kulaklık türü öyle bir şey :)

Emre kardeşim Tavsiyem silikonlu kulak içi kulaklık almaman yönünde olacaktır
Bu kulaklıklar kulağa tam oturur ve silikon başlıkları kulak içini tamamen kapatıp biryerdede ses izolasyonu yapar. Dış dünya ile iletişiminizi çok fazla azaltır hata tamamı ile keser ki buda çok tehlikelidir
Trafiğin sesini duymak şarttır
Philips askılı kulaklıklar gayrt kullanışlıdır hem kulağından düşmez hemde silikonlu kulaklıklar gibi tamamı ile dışarıyı yuyamama sorunun olmaz

Philips alma kullandım gerçekten kulaklarım yara oldu marka hatırlamıyorum ama mediamarktan almıştım telsiz kulaklık kesinlikle öneririm fiyatıda çok uygun 130 civarı

• Beğen
Sony'nin terden etkilenmeyen,tatlı suya dayanıklı koşu kulaklığı var. 179₺ olması lazım. Önerilir.

• Beğen
@DogukanSahil
Kardeşim telsiz kulaklık nedir bir link atarmısın

• Beğen
Bende bazen arıyorum kulaklık. Özellikle tek kulak ve mikrofonlu ve en önemlisi kablosu kısa arıyorum ama bulamadım hiçbir yerde. Kablo sorun oluyor genelde. Sürüş halinde yada binerken uzun kabloyu telefona dolayıp sırta koymak hem daha zor hemde daha fazla ter yapıyor. Üstelik kablonun soket birleşim noktasında kopmalara sebep oluyor..

• Beğen
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.:hhhhhh:

(link)
Dün aldım ses tatminkâr. Sağ tarafını takıp sürülebilir diye düşünüyorum henüz bisiklet üstünde kullanmadım.

• Beğen
arkadaşlar selam, konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız kulaklıkda öneriniz var mıdır? Yol bisikleti ve uzun yollar için.

arkadaşlar selam, konuyu hortlatıyorum ama kullandığınız kulaklıkda öneriniz var mıdır? Yol bisikleti ve uzun yollar için.
Xiaomi ya da jbl kulaklıklar uygun. Kulak içi. Genelde yalnız sağ kulakta kullanıyorum. Sol kulak yolu duymak için lazım.

Ormanda binerken ikisi de olabilir.

Kablolu modellerden kaçınmalı. Ve de uzun yol için yedek şarj da lazım.

Geri