Scudo Sports

Bisiklet için kamera önerisi

360 iyi de arayüzü çok kolay gelmedi bana belki de çok üstüne düşmedim ondandır.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Scudo
bir sebebi var mı?
Hayır Ayberg sorun olmaz arkadaş trafiğin çok olduğu yerde böyle sürmemeni tavsiye etmiş sanırım diğer kişi ve araçlar için zaten biraz daha eğimi yukarı verdiğinde daha iyi görüntü yakalayacaksın.

Hayır Ayberg sorun olmaz arkadaş trafiğin çok olduğu yerde böyle sürmemeni tavsiye etmiş sanırım diğer kişi ve araçlar için zaten biraz daha eğimi yukarı verdiğinde daha iyi görüntü yakalayacaksın.
sadece aparatı denemek için taktım. Arka çatal, sele borusu, gidon dropları opsiyonları ile deneyerek güzel açılarda, trafiğin olmadığı rotalarda ve zamanlarda çekmeyi düşünüyorum zaten. Genelde şehir içi değil dağ yollarında tırmanış/inişlerde sürüyoruz ve güzel yollardan geçiyoruz. Oralarda çekmeyi planlıyorum.

sadece aparatı denemek için taktım. Arka çatal, sele borusu, gidon dropları opsiyonları ile deneyerek güzel açılarda, trafiğin olmadığı rotalarda ve zamanlarda çekmeyi düşünüyorum zaten. Genelde şehir içi değil dağ yollarında tırmanış/inişlerde sürüyoruz ve güzel yollardan geçiyoruz. Oralarda çekmeyi planlıyorum.
Valla bizde bisiklet aparatı yok normal selfie çubuğunu cırtlarla sabitleyerek denedik bir şeyler güzel şeyler çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Merhaba ben de insta360 x3 aldım. bisiklette kullanmak için hangi aksesuarları almak lazım. link olarak gönderebilir misiniz ?
Hayırlı olsun. Bisiklet ekipmanları satılıyor bolca fakat ben 1 aparatla çoğu şeyi çözmesini istediğim için clamp mount aldım. Motosiklet bundle olarak aldım. bisikletin bir çok yerine takılabiliyor.

(link) ( ben 24film şirketinden 1350 TL'ye aldım)

İlk video çekiminizi merakla bekliyorum :)
Ben de merakla bekliyorum :D Havalar düzelince güzel rotalarda çekeceğim

Ben de 2. el gopro hero3 aldım, kapalı ortamda video kalitesi oldukça iyi açık alanda nasıl olacak sürüşlere başlayınca ben de paylaşırım:)

Sarsıntılı ve aksiyonlu çekimlerde kullanacağınız kamera kesinlike EIS özellikli (elektronik görüntü sabitleme) olması elzem. Diğer türlü çekimleriniz baş ağrıtacak seviyede olacaktır. O yüzden bu özelliği olmayan ürünlere harcama yapmanızı tavsiye etmiyorum zira sonrasında mutlaka değiştirmek için yeni model araştırmaya kısa zamanda başlarsınız.

Bu arada ilgilnen varsa Dji Osmo Action1 tam aksesuarlı olarak satıyorum (pm den görüşülebilir) .
Osmo Action3 ile yola devam artık.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Ben de 2. el gopro hero3 aldım, kapalı ortamda video kalitesi oldukça iyi açık alanda nasıl olacak sürüşlere başlayınca ben de paylaşırım:)
Örnek videolar atarsanız sevinirim. Bende uygun fiyata bir aksiyon kamerası arıyorum. Youtube dan gopro hero3 videolarına ulaşabilirim lakin çoğu kişi raw video atmıyor.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Örnek videolar atarsanız sevinirim. Bende uygun fiyata bir aksiyon kamerası arıyorum. Youtube dan gopro hero3 videolarına ulaşabilirim lakin çoğu kişi raw video atmıyor.

Youtube kanalımda Osmo Action 3 tanıtımımdan önceki bisiklet videolarını Osmo Action 1 ile çektim.
Örnek:

Youtube kanalımda Osmo Action 3 tanıtımımdan önceki bisiklet videolarını Osmo Action 1 ile çektim.
Örnek:
Sarsıntı modu açık mı? ben sarsıntı önleme modunu açtığımda (adını hatırlamıyorum) vites kollarını kırpıyor. Öbür türlü kullanımda da çok sallanıyor.

Sarsıntı modu açık mı? ben sarsıntı önleme modunu açtığımda (adını hatırlamıyorum) vites kollarını kırpıyor. Öbür türlü kullanımda da çok sallanıyor.
Evet mod sürekli açık, zaten diğer türlü görüntüler izlenecek gibi olmaz sarsıntıdan.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Garmin Varia RCT715 Radar (12 bin liracık)
(link)
images (15).jpeg

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Şu piyasada insta360 x3 almak en mantıklı hareket. hem 360 hem aksiyon kamerası olarak kullanmak mümkün. ayrıca çok güzel çekim modları var.

• Beğen
Tepkiler: ozdeg
Şu piyasada insta360 x3 almak en mantıklı hareket. hem 360 hem aksiyon kamerası olarak kullanmak mümkün. ayrıca çok güzel çekim modları var.
Nedense biz pek memnun kalmadık,ısınması,sarjının az gitmesi,renkleri iyi göstermiyor olmasından ötürü satıp 11 black'e geçmeyi planlıyoruz.

Nedense biz pek memnun kalmadık,ısınması,sarjının az gitmesi,renkleri iyi göstermiyor olmasından ötürü satıp 11 black'e geçmeyi planlıyoruz.

Bilgisayar ekranında renk konusunda dediğiniz sıkıntıları yaşamanız normal bence. Diğer konuları daha tecrübe etmedim, gopro ile karşılaştırma imkanım yok ama 360 derece güzel bir aksiyon katıyor görüntüye o yüzden diğer kusurlarını absorbe etmeye çalışacağım.

Bilgisayar ekranında renk konusunda dediğiniz sıkıntıları yaşamanız normal bence. Diğer konuları daha tecrübe etmedim, gopro ile karşılaştırma imkanım yok ama 360 derece güzel bir aksiyon katıyor görüntüye o yüzden diğer kusurlarını absorbe etmeye çalışacağım.
Bilgisayar ile alakalı bir şey değil söylediğim 360'ın lensi ile alakalı.

Geri