Scudo Sports

Bisiklet için burun bandı

kev1ncon

Üye
Tepki
18
İsim
Emre Altunay
Arkadaşlar benim burnum biraz yamuk ve et var yani çok rahat nefes alamıyorum normalde de şimdi denemek amaçlı bir burun bandı aldım acaba işe yarar mı bir nebze de olsa? Kullananlar vardır diye umuyorum.:)
IMG_20160202_215000.jpg

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Scudo
Burun tıkalı olduğu halde açıp çok rahat nefes almamı sağlayan ürün bunu sporcularda kullanıyor bisiklet kullanım esnasında da daha rahat burundan nefes almamıza yardımcı olur. Bunun fiyatı nedir breathe right fiyatı biraz yüksek bimde kendi ürünü çok daha ucuzdu

ben yatarken de kullanıyorum breathe right olanını, viks denilen kremden de sürebilirsin ama kışın önermem. kullanacağın yeri tam olarak bilmen lazım

@mywashere Aslında fiyatını bilmiyorum babam getirmişti yarın gelince sorarım ama bana çok da pahalı değilmiş gibime geliyor.

Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse ben de bu fabrika da çalışıyorum çekiliş ile dağıtmayı düşünüyorum nasıl olur sizce.

Bu arada bu burun bandını başka fabrika üretiyor sonra cansın damgası basılıyor depoda hiç görmedim evde de ilk defa gördüm :ssrtcbya:

Konkalariniz alerjik olarak sisip tikanikliga neden oluyorsa sayet (konka: burun kanallarinda sag ve sol tarafta ucer adet bulunan doku) bu urunu ilk kullandiginizda gecici olarak rahatlarsiniz. Ancak kanal genisleyince alerjik reaksiyon devam ederse genisleyen yeri de doldurur konkalar, iyice siser ve daha cok tikanirsiniz. Sadece deviasyon (kemikte yamukluk) varsa o zaman cok rahatlatici bir urundur.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
@kev1ncon
Ameliyat neden olmuyorsun. Bunlar faso fiso. Açık normal sorunsuz burunu ultra açık yapar başka birşey değil. Yapışkanı bir süre sonra etkisiz hale geliyor. Burun üstü cilt kıllarından dolayı.

Bende de sorun vardı. Ameliyat oldum. Şu anda rahatım. Sadece allerjim var onunda tedavisi yok. Akıntı olduğu zaman ilaç alıyorum.

• Beğen
Amerikalı "Johnson" markasının çakması bir ürün bu. Bulabilirseniz orjinalini alın.

@kev1ncon dostum bende hergece kullananlardanım, ameliyat oldum ancak nefes alma sorunum çözülmedi sanıyorum estetik gerekiyormuş

Bende önce eczaneden breat rigth alıyorduk şimdi bim den 5 tl ye olanı var onu alıyorum daha ekonomik .

Sporda muhakkak takıyorum bana ciddi anlamda fayda sağlıyor , burun yanaklarını kaldırarak hava girişini kolaylaştırıyor, şahsım adına ben öneriyorum .
Saygılarımla

• Beğen
@Taxonera keciboynuzu ozutunu deneyin hocam. Alerjik rinit bende de var. Bu eleman cozdu diyebilirim.

• Beğen
@NKurtuldu ya aslında doktor tavsiyesi ve araştırmalarım sizde belki bilirsiniz tuzlu su solisyon ile yıkama yapınca etksi oluyor mu ama gün 3-4-5 kere olmuyor üşengeçlik bir de 1 tane yapınca en az yarım saat yatma uyuma v.s. olmuyor. dediğinizde araştırıcam. teşekkürler.

• Beğen
@Yusuf Z. Şipal
Sadece kemikte yamukluk var ama belki konka da vardır.

Şunu öneririm,
(link)

Kullanmadım ama hakkında iyi yorumlar okudum.

ben koşu sınavlarımda kullanıyorum bir nebzede olsa faydası oluyor işinize yarayabilir.

@kev1ncon
Ooop hemşehrimsin. Hem de deprem çocuğu 99 lusun. İzmit neresi.

@mywashere varsa Rossman mağazalarına bakın kendi getirdiği bir ürün var breatherightın yarı fiyatından ucuzdu diye hatırlıyorum.

@Taxonera tuzlu su sinuzit icin iyi geliyor, anlik olarak o bolgeyi acmaya yardimci oluyor.
Benim bahsettigim, solunum kanallarinin alerjik nedenlerle sismesi bunu takiben solunum zorlugu, burun akintisi ve hapsirma. Keciboynuzu ozu bu sikayetler icin oldukca iyi geldi.

Geri