Scudo Sports

Bisiklet için bluetooth kulaklık

Kısa bir araştırmanın ardından (link) aldım, talihsizlik yaşamazsam memnun kalacağımı düşünüyorum. Ne full müzik, ne full konuşma, ne full spor, ne full günlük kullanım. Kullandıktan sonra görüşlerimi aktarırım.
Selamlar hayırlı olsun. Tüm iletileri tek tek okudum ve fiyat performans açısından sizin aldığınız kulaklık gayet ideal duruyor. Diğer arkadaşlar gibi ben de kulaklık ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Tekrar hayırlı olsun.

Scudo
trafikte tehlikeli olması bir yana "Xiaomi Redmi Airdots " adında yaygın ve uygun fiyatlı modeli tavsiye etmiyorum, zira kulakta durmuyor. Geçen marmarayda tren gelirken düşürdüm yerde kulaklık arıyorum, utandım resmen.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
IMG20201224112116.jpg
Şöyle birşey aldım bende bisiklet üzerinde kullanmak için. Henüz kullanmadım ama işimi göreceğimi düşünüyorum.

(link) ben koşarım, uzun süre bisiklete binerim derseniz kulaklık budur derim. Yaklaşık olarak 17-18 kullanım süresi, kulağa tam oturan ve terden etkilenmeyen yapısıyla çok hoşuma giden bir kulaklık. Konuşma biraz sıkıntı bisiklet sürerken konuşma bölümünü ağzınıza getirmeniz gerekiyor. İki kulakta kullanılmasını (bisiklet sürerken)tavsiye etmem dışarıdan gelen sesleri tamamen engelliyor. Kablolu özelliği ile de boynunuza dolayınca düşecek kaygısı kalmıyor.
Bu ürünün yorumlarda bağlantı sorunuyla ilgili kötü yorumlar var. Sizdeki üründe böyle bir sorun çıktı mı? veya önlemi, ilk aldığımda deneme yapabileceğim bir şey var mı? çünkü bu ürüne karar verdim ama bu kötü yorumlar biraz korkuttu. Teşekkürler.

(link)

ben çok memnunum tam spor için tasarlanmış

@TatanQa_tr @fberen @sanmarco

Ürün elime ulaştı, dünden beri denemelerini yapıyorum. Ses seviyesi çok yüksek değil, izolasyon da sağlamıyor. Ben zaten dış sesleri almak istediğim için çok yüksek sesli ve ses yalıtımı iyi bir model istemiyordum.

Mikrofonu dış sesleri oldukça iyi kesiyor ve sesiniz karşıya gayet net geçiyor. Mikrofon konusunda 10/10 diyebilirim.

Henüz bisiklet ya da koşuda kullanamadım ancak kuru kulaktan ne kadar kafamı sallasam da düşmüyor.

Bütün gün playstation oynarken kullandım, gecikme rahatsız edecek seviye de değil ancak silah atışlı oyunlarda kendisini az bir miktar belli ediyor.

Sağ kulağımda bir süre sonra ağrı yaptı ancak sol kullağımda hiç bir olumsuzluk hissetmedim. muhtemelen sağ kulağı fazla bastırdım ya da yanlış taktım bilemiyorum.

Benim en korktuğum ise yorumlarda sıkça rastladığım dip sesti. Ama şansıma böyle bir sorun şu an yok, bil ömrü 4 saat net.

İlk izlenimlerim bu şekilde fiyatına göre 10 üzerinden 8,5 veriyorum.

@SpirituaL Hayırlı olsun tekrar. Sizin değerlendirmelerinizi beklemeden kulaklıkla ilgili birkaç video izledim ve ürünü almaya karar verdim. Ürünü de gayet hızlı bir şekilde teslim ettiler sağ olsunlar. Bugün için kulaklığı sadece evde deneyebildim, size mikrofon ve kulaktan düşmeme konusunda katılıyorum. Hafta içi bisiklet üzerinde de deneyeceğim umarım bisiklet üzerindeyken de memnun kalırım. Ben de kulaklıkla ilgili düşüncelerimi kullandıkça diğer arkadaşlar için yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: SpirituaL
@Suphi3434 aynısını kullanıyorum şiddetle tavsiye ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Suphi3434
Taotronics bh076 yı aldım. Salı günü elime geçer, deneyelim bakalım. Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Senelerdir tek kulak ici kulaklikla surerim. Disariyi duymadigim icin kendimi kayda deger bir tehlikede buldugum hic olmadi. 1.5 yildir tum ihtiyaclarim icin Sennheiser Sennheiser Momentum Free bluetooth kulaklik kullaniyorum. Pil omru harika degil fakat cok hizli sarj oluyor ve ses kalitesi cok iyi. Bu aralar tamamen kablosuz modelleri ciktigi icin biraz eski kaliyor olabilir karsilastirmalarda, fakat kesinlikle iyi bir kulaklik.

Ote yandan guvenligi ciddiye aliyorsaniz ve isi kitabina uygun yapmak isterseniz Aftershokz bone conduction kablosuz kulakliklari siddetle tavsiye ederim. Titanium modelini 2. el alip yaklasik 1 sene kullandim ve cok memnundum. Ses kalitesi, ozellikle bass'lar kulakici kulakliga gore elbette dusuk fakat surus icin son derece yeterli ve ozellikle sehir icinde commuting sirasinda disardan gelen seslerin tamamini duymak buyuk avantaj. Maalesef cebimde kalip kirildi ve kullanilamaz hale geldi, yoksa kesinlikle kullanmaya devam ederdim.

Taotronics bh076 yı almıştım. Telefonum xiaomi mi6 kulaklığı bağlayınca otomatik bu ses bluetooth bağlanma ayarlarını yaptı. Sıkıntısız dinliyorum. Bana göre çok iyi. Kulaktak düşme, oynamada olmuyor. Kısa süredir kullanıyorum ama tavsiye ederim yani.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
QCY T5 Kullanıyorum ses ve şarj durumundan memnundum yolda giderken sağ kulaklık kulağımdan düştü şansa bak ki arkadan gelen araç üzerinden geçince sağ kulaklık pert oldu tek kulaklık ile idare ediyorum bir daha alırsam kulağın üstünden (sporcu kulaklığı diye geçiyor)geçen ya da kablolu bluetooth kulaklık alırım.

Jabra Elite Active 65T marka kulaklıkta, Hepsiburada'da indirim var. Lacivert rengin fiyatı 472 TL'ye düşmüş, diğer renkleri ise 899 TL. Bluetooth kulaklık arayan arkadaşlar değerlendirebilirler. :harika:

f1f.JPG

Jabra Elite Active 65T marka kulaklıkta, Hepsiburada'da indirim var. Lacivert rengin fiyatı 472 TL'ye düşmüş, diğer renkleri ise 899 TL. Bluetooth kulaklık arayan arkadaşlar değerlendirebilirler. :harika:

Active olmayan modelini kullanıyorum, tavsiye ederim. Kesinlikle parasını hak eden bir cihaz.

Ben de Xiaomi Airdots modelini kullanıyorum. Rotam şehir içindeyse kulaklık takmıyorum. Dağlık yollarda gideceksem kulaklık takmıyorum çünkü doğanın sesini dinlemek harika. Kulaklığı ancak performanslı sürüşlerimde kullanıyorum. Mesela tırmanış segmenti yaparken.

Kutu içerisinden 3 adet farklı boyutta silikon çift çıktığı için kulağınıza uygun olanını takabilirsiniz. Düşme tehlikesi var tabii ama hemen düşüverecekmiş gibi değil. Bu güne kadar hiç düşürmedim ne koşuda ne bisiklette.

Bisikletteyken arada bir kaç saniyeliğine ses kesilebiliyor fakat çok büyük problem değil. Kutusu 2 saatte tam şarj oluyor ve kulaklıklar bir tam dolumda 2 3 saat aralıksız müzik keyfi yaşatabiliyor. Kutu ise kulaklıkları en az 3 kere doldurabiliyor.

Yukarıda müzik keyfi dedim, bahsedeyim;
Bassları gerçekten kaliteli zannediyorum ki silikonlu olmasından dolayıdır. Yüksek seslere çıkabiliyor ve maksimum ses düzeyinde bile dışarıya çok ama çok çok az ses veriyor. Ancak dip dibe olduğunuz insanlar duyabilir. Dışarıdan gelen sesleri tamamen olmasa bile %90 a kadar kesebiliyor. Bisiklet sürerken daha şiddetli olmakla beraber normal hayatta kalp atış sesinizi duyabiliyorsunuz. Hatta bisiklette arada nabzımı ölçerim bu sesten :D

160 tl ye Mi Store'dan almıştım. Fiyatı kalitesine göre uygun. Hem günlük hayatta hem sporda(koşu,bisiklet) kullanıyorum. Oldukça memnunum ve tavsiye ederim.

Arkadaşlar kutu özelliği powerbankli olan (yani acil bi durumda az da olsa telefonumu şarj edebileceğim) Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz ? Bütçem 350-500 tl aralığı.
Bu işin uzmanı arkadaşlar yok mu ? 😔

Son düzenleme:
bir kaç defa kulak üstü kulaklıkla sürüş denemesinden sonra eeh diye kızıp jbl t205bt aldım. olumsuz yorumları genelde dışarıdan ses almasıydı, bu da bisiklette kullanacağım için açıkçası benim için bir sorun olmadı ve aldım. şarjı 6-7 saat gidiyor, adında bass geçmesine rağmen bassları zayıf ama uzun şarjı bunu telafi ediyor. dip gürültüsü yok, mikrofonunu sürüş esnasında kullandım, karşı taraftan anlaşılamama durumu olmadı. neredeyse 5 saniyede bağlanan sennheiser kulaklığımın aksine bağlanması yarım saniye sürüyor. yarım kablolu olduğu için düşüp kaybolma riski de yok, boyunda dengeli bir şekilde asılı kalıyor.

Arkadaşlar kutu özelliği powerbankli olan (yani acil bi durumda az da olsa telefonumu şarj edebileceğim) Bluetooth kulaklık önerebilir misiniz ? Bütçem 350-500 tl aralığı.
Bu işin uzmanı arkadaşlar yok mu ? 😔
(link) bu kulaklığı kullanıyorum. 4 saat kesintisiz kullanma imkanı var. Kutusu 4 defa şarj ediyor kulaklıkları. Sürüş sırasında genelde Sağ kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum. Trafiğin olmadığı yerlerde çift kulaklık olarak kullanıyorum ve kulaktan düşme durumu hiç yaşamadım.

Kulaklık değil de hoparlör alsak aslında daha güvenli olmaz mı? Jbl go'lar oldukça ucuz hem de hafif. Formanın orta cebine sığar diye düşünüyorum.

Geri