Scudo Sports

Bisiklet için bayrak direği ve bayrak

ilker g.

Daimi Üye
Tepki
105
Merhaba.Dostlarım arka tekerlek bağlantılarından birine uyacak şekilde bayrak direği bulabileceğim bir yer var mı yada özel olarak yaptırabileceğim.İzmirde olabilirse süper olur ;)

Scudo
Metal işleri yapan bir yere gittiğinizde durumu anlatarak güzel bir direk yaptırabilirsiniz giderken yanınızda bisikletinizide götürün.

• Beğen
Tepkiler: ilker g.
@M:T:B

Merhaba,

Bu iş için özel olarak yapılmış bir ürün düşünürseniz 10 YTL'den kargo size ait olmak üzere sağlayabilirim. Malzeme göbek kilitleri ile kadro arasına kolayca takıp çıkarılabilen, fiberden, süper esnek, hafif ve orijinal kırmızı üçgen flamalıdır. İsteyen kolayca bayrak vs takabilir.

(link)

(link)

Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: ilker g.
@İlkerGel

Merhaba,
Balık malzemesi satılan heryerde kamış oltaların çubuklarından yedek olarak satılır.Bunların en ince olanlarından yani uç kısmını alıp bayrak direği olarak kullanabilirsiniz. Ben yıllardır kullanıyorum 90-100 cm. uzunluğunda,esnek,hafif,göz alıcı renkli,kaza sırasında ya da sürüş esnasında batma olasılığının metal ve sivri olanlara göre daha az olduğu ve çok ucuz 2-3 TL.birşey. Bayrağı bu çubuğa geçirdikten sonra her iki tarafından kablo bağı ile sıkıştırıyorum hatta bisikletin arka kadro ayaklarına da kablo bağı ile bağlıyorum.Harika oluyor.
Sevgiler.

@cihan aksoy

Bir arkadaşımızın elinde varmıs booyle bırsey bende satın aldım.tesekkurler bılgınız ıcın fakat ;) sorun yasarsam bunuda deneyecegım ;)

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
“ÖZ-İŞ BRONZ DEKORASYON” TORNA–TESVİYE–DÖKÜM SEKTÖRÜNDE 1976 YILINDA KURULMUŞTUR. FİRMAMIZ 1967 YILINDAN BU YANA KALİTE ANLAYIŞINDAN ÖDÜN VERMEDEN, MÜŞTERİ TALEPLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİREBİLMEK VE UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMET SUNMAK İÇİN FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.

ÜRÜNLERİMİZ PİRİNÇ HARF, PİRİNÇ TABELA, PASLANMAZ HARF, PİRİNÇ BAYRAK DİREĞİ, PİRİNÇ BARİYER, KUYUMCU BİLEZİKLİĞİ, MERDİVEN ÇUBUĞU, PİRİNÇ KÜLLÜK, PERGÜLE AYAKLARI, OSMANLI MUSLUĞU, OTEL ANAHTARLIKLARI, RESEPSİYON ZİLİ, YAKA KARTLARI, MASA İSİMLİKLERİ, MASA NUMARALIKLARI, RUSTİKLER VE MAKAM PLAKALAR
OLARAK ZENGİN BİR İMALAT PORTFÖYÜNE SAHİPTİR.

AYRICA BRONZ METAL ALANINDA HERTÜRLÜ ÖZEL SİPARİŞE
CEVAP VEREBİLMEKTEYİZ DETAYLI BİLGİ İÇİN www.ozisbronz.com

“ÖZ-İŞ BRONZ DEKORASYON” TORNA–TESVİYE–DÖKÜM SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. ÜRÜNLERİMİZ PİRİNÇ HARF , PİRİNÇ TABELA , PLAKETLER , PASLANMAZ HARF , PİRİNÇ BAYRAK DİREĞİ , PİRİNÇ BARİYER , KUYUMCU BİLEZİKLİĞİ , MERDİVEN ÇUBUĞU , PİRİNÇ KÜLLÜK , PERGÜLE AYAKLARI , OSMANLI MUSLUĞU , OTEL ANAHTARLIKLARI , RESEPSİYON ZİLİ , YAKA KARTLARI , MASA İSİMLİKLERİ , MASA NUMARALIKLARI , RUSTİKLER VE MAKAM PLAKALARIDIR . FİRMAMIZ SİZLERE UYGUN FİYATLARA KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRMEKTEDİR.

Siparişleriniz İçin: www.ozisbronz.com

Merhaba,

Bu üründen almak istiyorum. Nereden veya kimden alabilirim

@basri

her türlü her boyutta bayrak temin edilir benle ietime geçebilirsiniz ama saace bayrak konusunda

Bayrak direği arayan arkadaşlar!!!
http://www.alimmotor.com/image/cache/data/bas_3051_3100/3085-800x600.JPG
Burada satılıyor, almak isteyenler temin edebilirler.

(link)

Bu bayraklar genellikle cocuk bisikletlerin de kullanilir, yani cocuk bisikleti satan yerler de bulunur.

Bu linke bakarsaniz görürsünüz.
(link)

Geri