Cotyoran52
An Engineer Cyclist
- Tepki
- 1.517
- İsim
- Kotyoralı
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Murat Cömez tekrar soyluyorum tecrubesi , bisiklet ile ilgili çalismalari ve ustalik seviyesinde yanlis anlamayinda sizi muhattap almasi ile guzel bir hareket yapmisken siz hala haklilik haksizlik uzerinden gidiyorsunuz , agresif tavirlar gosteriyorsunuz. Bir kere o sizin Bentley sandiginiz bisiklet tamamen siradan bir market bisikleti , ömur boyu garantisini arastirin derken yine iyi niyetle soylemis bunu garantisi 5 yil ( kadrosu ) o kadar. Basta soylemistim meseleyi buyuten ve krize ceviren yine sizssiniz hala bana burda agresif agresif yaziyorsunuz. Yapmayin boyle lutfen, koca koca adamlariz. Kapattim ben konuyu .
Pardon ? Ustalık seviyesinde adam neden market bisikletinin incelemesine yazıyor ben bunu anlayamadım ? Sizi kaale alması ??? Özür dileriz ya foruma girip aidat ödemediğimiz için. Bu nasıl bir sınıfsal ayrım ? Bisikleti bentley falan sandığımı da element olarak uydurdunuz galiba. Ben bisikletin eksilerini yazmışım, açık kapı bırakmışım ve editleyeceğimi bildirmişim, daha ne neyi irdeliyoruz. Gına geldi bu forumda birilerinin birilerinden kendini üstün görmesi.. Yapacağımız alt üstü iki zevk sürüşü, lanet ettiriyorsunuz aldığımıza alacağımıza.