İnceleme için illa 10 yıl kullanmak gerekmez bisikleti. Burası forum. Gün gün editleyerek gireceğimi defaatle aktardım orada arkadaşa. Zaten yazdığım her madde için açık kapı bıraktım. Gördüğüm eksi kısımlarını dahi yazdım. Youtube'da adamlar binmeden inceleme çekiyor genel bir kanı oluşsun diye. ST530 ile alakalı fazla inceleme yok. Zaten 1 sene sonra birebir aynı bisiklet üretilmeyecek. Eski B'twin modelleri bile farklı epey. Ben de kendi çerçevemde foruma faydası olsun diye böyle bir yazı yazmak istedim. Hatta geçenlerde burada Trek Marlin incelemesi yapan bir arkadaş (
@Heicks) bile vardı yeni alıp, gayet de güzel olmuştu. Burada mesele inceleme olup olmaması da değildi zaten. O arkadaşın alayvari konuşmasıydı. Hatta tartışmanın ilerleyen kısmında "hahahaha yenildin, seni kaale almayacağım artık" gibi çocukça söylemlerden sonra daha fazla yazmak da istemedim açıkçası. Üslubuyla olumlu veya olumsuz yazan her arkadaşla hiçbir problemimiz olmadı şimdiye kadar. Postun altına gelip de "bisikletin şurasında şöyle bi sıkıntı var haberin olsun" tarzında yazsaydı örneğin birisi ziyadesiyle teşekkür ederdim. Orada haklı olduğumu düşünüyorum ve gerekli açıklamaları da yaptığımı düşünüyorum.