Scudo Sports

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Polisportu ben de almayı düşündüm fiyatı ucuz tipi güzeldi. Ancak diğer çamurlukların fiyatlarına bakınca vazgeçtim.
Sks almayı planlıyorum delta bisiklette buldum.
Size de onu öneriririm kullananlar mennun

Scudo
Paramı biriktirdim 140 tl hic çamur sicratmicak bisey istiyorum görüntü hic mühim değil sks longboard alicam ancak siyah olanın açıklamada 700x35 yazıyı 700x42-45 bulamazmiyim siyah standart mi bunlar bisikletim bianchi touring 730 bağlantısı sıkıntı olur mi nasıl yaparim

Başka iyi biseyde onerebilirsiniz değerlendiren kulllandiginiz memnun kaldığınız fln

Bu camurluklardan 26 janta uyumlu bende aldım. Markasını hatırlamıyorum.
Aluminyum renginde ve güzel görünüyorlardı.
Ancak telin çamurlukla birleştiği yuva adi plastiktendi ve çamurluğa yanda ayak vb çarpınca o plastik yuva kırıldı.
Ve çamurluk çöp.
Bodrumda çürüyorlar şu an ve bisiklet çamurluksuz.
Bi ara gidip markasını görebilirsem bakayım.:)

Sks in sitesine baktım.
Alman malı ve 5 yıl garanti veriyor.
Sağlam görünüyor.:)

@.melih.
Polisport o kadar mı kötü var mı polisport kullanan demişsin.
Yazımı dikkatli okursan ben polisport kötü demedim sks'den sonra sisteminin çok zayıf geldiğini anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca ben polisportu da kullanmış biri oluyorum.

Bana sorarsan bianchi 730 için sks bluemels primus daha yakışıklı olur. Longboard genelde randonneur tarz surly, vsf gibi bisiklete daha çok gidiyor.
Yalnız tabiki bluemels primus alırsan sr suntour kullandığın için benim sayfadaki braketi de bir yerlerde yaptırman gerekiyor bilgin ola.

(link) İnternet sitelerinde gördüğüm bu çantayı kullanan yada inceleyen var mı? Varsa genel olarak yorumlayabilir mi?

Bu çantayı kullanmadım. Ama bu tip çantalar ergonomik değil. Bunlar alışverişe amarigonyaya 1 valiz gidip 100 valiz dönen bacılar için ideal ancak sağlam değil. Bir inceleyeyim bu hafta izmirde unutmazsam.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Ben de izmirdeyim de iș güç saat 10 da kapanan decathlona yetişemiyoruz :)
Ben bunu katlanir bisikletimin arkasina düşünüyorum. Bütün malzemelerimin tek çantada olmasi gerekiyor.
IMG_20160726_095217.jpg

@mehmetlevent

@nonsteril 100 litre çok değilmi? benim bisikletin heybeler bile toplam 32 litre. bilemedim ama pek doğru olmaz o katlanır bisiklete.

(link)

• Beğen
@Ferhat Karaca arkadaş sanırım şunu demeye çalışmış olabilir; bir sürü küçük küçük ve toplamda belki 40 kg olan eşyalarımı tek bir yerde toplayayım. 100 kg eşya olacağından değil, doğru mudur? :D

• Beğen
@Aazam beni cok iyi anlamissiniz hocam :)

Fotografta da goruldugu gibi 30 lt lik canta+ kendi yaptığım cadirimi ve matimi koydugum yaklasik 20 lt heybe ve kucuk canta yaklasik 5 litre= toplamda yaklasik 55 lt ve bisikleti katlayip bir yerden bir yere gotururken kisa mesafeli bile olsa (ornegin otobuse atmak ) birbirnden ayri parcalar zorluk cikariyor. Tek parca olsa onu sirtima alsam kolaylikla bisiklet ve yuklerimi tasimis olurum diye düşünüyorum.

@nonsteril

anladığım kadarıyla gezilerinizde çok fazla eşya ile dolaşıyorsunuz. bende aynı hataya düştüm. yanıma okadar çok eşya aldımki lazım olur diye, yarısını dahi kullanmadım. şimdi size tavsiyem benim yaptığımı yapın ve gereksiz eşyaları eleyin. çadırınızı benim gibi hem hafif hemde az yer kaplayacak olandan seçin. gerekiyorsa matınızı da değiştirin şu matara buyukluğunde şişme matlar var ondan alın. yinede karar sizin... nekadar büyük litre okadar gereksiz ve ağır eşya...

@nonsteril eski çadırım ve yeni çadırım.

(link)

• Beğen
@Ferhat Karaca haklisiniz ama hersey butce meselesi. Açıkçası ben de o 1,4 kg lik cadirlardan (450 tl civari) almak isterdim. Ama decathlondan almak zorunda kaliyoruz bircok şeyi. Esya tasirken cokta rahatsiz oldugum soylenemez aslinda. Hızı seven biri degilim yavas yavas yol alabiliyor olmakta yetiyor bana. Günlük ortalama 50 km yol gidecek sekilde ayarliyorum programlarimi. Gerektigi yerde otobus dolmus kullaniyorum. Bu sebeple yuk cok problem degil. Fakat yükün derli toplu olmamasi büyük problem.

Çadırınızı gordum masallahi var. Kazasiz belasiz kullanin. Acikcasi o bir kiloluk fark koymaz ama o fiyat koyar bana :)

Selam.

Bisikletimin gidonunu biraz yükseltmek istiyorum, bu tür parçaların ölçülerinden anlamadığım için almadan önce sormak istedim.

Almayı düşündüğüm parça :

Bisikletimin modeli ve ilgili ölçüleri:
Scott Speedster 50 Flatbar
GİDON Flatbar MTB01A/ 580mm
GİDON BOĞAZI Syncros FL2.0 / 1 1/8" / four Bolt 31.8mm

Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Evet, linkteki boğaz mevcut boğazınız ile aynı ölçülerde.

@akiros evet bu sele senin bisikletine uyar. Zaten linkteki ile senin gidon boğazı aynı ölçüde.

• Beğen
Tepkiler: Fat1h
Bugün internet te gezinirken rastladım faydalı bir ürün gibi,belki bisiklet ine uygulamak isteyen olabilir...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri