Eğer yanınıza bisikletle eşlik edecek bikac kişi daha olursa yada bisiklete merakli bikac kişilik bi grup olusturabilirseniz eger okula bisikletle gelip giden emin olun biyerden sonra insanlar etkilenmeye basliyo..şahsım adina üniversiteye ev arkadaşımla bisikletle gidip gelirdik ve tabi o aralar bi kaç kişi anca kullaniyodu..(çarşıda çevirip are you tourist? diye bile soran Oluyodu biyerden sonra hem üniversitedeki arkadaş çevremizde hemde ilimizde bisiklet sayısında belirgin bir artış yasandiöğrenciler işin birazda ekonomi ve spor boyutunu dusunduklerinde daha mantıklı olduğunu anliyolar..bu ise bisiklet sayısında artışa neden oluyo
Ben okul hayatım boyunca bayağı bir sunum yapmış biri olarak sana basılı görseller kullanmanı kesinlikle öneririm. Hatta ve hatta bir arkadaşın dediği gibi sınıfa bisiklet geçirin ve onun yanında yapını bu sunumu. Hatta olanağınız varsa birkaç bisikletli arkadaşınızı da bisikleriyle beraber sınıfa alın. Sadece okuyarak 3 dakikada oldu bittiye gelir. 3 dakika çok kısa bir süreymiş. Keşke 10 dakika olsaydı bunun belli dakikalarında video izletirdiniz. Siz Anlatım yaptığınız yerin arkalarına ilginç bisikletlerin (mesela tandem) yada bisiklete ait ilginç resimleri asın. Hatta ders başlar başlamaz siz anlatım yapacaksanız dersliğin kapısına da bu fotoğraf veya resimleri asın derim. Daha başka bir konuda kafana takılan olursa cevaplarım. Sana şimdiden kolay gelsin Sunum çok güzel şeydir hele de sevdiğiniz şeyi anlatacaksanız En güzel evresi de sunuma hazırlanma evresidir
Ekleme: Ben bisikletle ilgili bir sunum yapsaydım kesinlikle Gürkan GENÇ ve onun gibi bisikleti ile dünyayı turlayan vatandaşlarımızdan bahsederdim ve kesinlikle en azından birkaç fotoğraflarına yer verirdim ama bu sunumu yapacak olan sensin o yüzden içine sinen, rahatlıkla karşıya aktarabileceğin şeyler üzerinde dur derim. Başkasının önerisi senin kafana yatmaz ise ve onu anlatmaya kalkarsan başarısız olma ihtimalin var. Bunu da söylemek isterim...