Scudo Sports

Bisiklet hırsızının yakalanması

salih67

Daimi Üye
Tepki
436
İsim
salih
Bisiklet
Orbea
İstanbul'da çaldığı 825 dolar değerindeki bisikleti sahibine satarken yakalanan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 27 Ekim'de Gürpınar Mahallesi'nde, Serkan Duman'a ait 825 dolar değerindeki bisikletin çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Bisikletin marka ve model bilgileri üzerinden alışveriş sitelerinde araştırma yapan ekipler, Filistinli Ali Nasri'nin bir internet sitesinde söz konusu bisikletle ilgili 2 bin liraya satış ilanı verdiğini belirledi.

Yapılan incelemede, ilanı veren Nasri'nin hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin bilgisi dahilinde şüpheliyle alıcı gibi irtibata geçen bisikletin sahibi, alışveriş için Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi önünde buluşmak üzere anlaştı. Söz konusu noktaya gelen ve parayı aldıktan sonra bisikleti gerçek sahibine teslim eden Ali Nasri, paraları sayarken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, Nasri'nin kaldırım üzerinde direğe zincirli bisikletin kilidini çözerek çaldığı görülüyor. Operasyon sırasında polis kamerasınca kaydedilen görüntüde ise şüphelinin buluşma noktasına gelişi ve bisikleti sahibine satması yer alıyor.

(link)

Scudo
Bu pembe donlu nasıl 0,5 saniyede o kilidi çözdü anlamadım? Kesti herhalde. O zaman da kilit çok inceydi yankeski ile kesti. 825 dolarlık bisiklet de ince kilitle bağlanmaz ki.

• Beğen
Tepkiler: salih67
Polislere helal olsun:harika: ama keşke bisikletin sahibi arkadaş forumundan olsaydı şikayeti nasıl yaptı polislerin çalıntı konusuna bukadar ilgi ve alâkalı olduklarını bizlerde öğrenirdik tabi şimdi birde mahkeme süreci var denetimli serbestlik mi olucak ceza evine mi girecek sonunda ne ceza alıcak hepsini görmüş ve öğrenmiş olurduk

Sigara içiyor olsam keyif sigaramı yakmıştım :) ulan be ne keyifli ya yere yatırılışı kamilin kursağında kalışı of off replay tusunu bozdum yeminle ya :) beylikdüzündeyim bende semtimin bisiklete bu şekilde değer verdiğini görmek beni onure etti allah zeval vermesin ekiplerimize :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Herseyi anladım da hırsızın iç çamaşırının rengine anlam veremedim. :confused:

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
umarım uzun bir süre içerde yediği b.kun tadı ağzına gelir gelir de tadına doyamaz.

edit:harf hatası

Olay şu sanırım.

Dosyalar

• Screenshot_20181102-180214.png
    Screenshot_20181102-180214.png
    176,8 KB · Okunma: 89
  • Screenshot_20181102-180235.png
    Screenshot_20181102-180235.png
    52,2 KB · Okunma: 81
  • Beğen
Tepkiler: Murat B.
O silah neo_O
Tamam,anladık,hırsızı yakaladın..Aferin sana..Kafaya silah dayamak nedir?

Vazgeçmezler,çalmayı meslek olarak benimsemişler. Toplumun için de, içimizden bir çok kişiye zarar vererek birer asalak gibi yaşamaya devam edecekler.

Muhacir-ensar goygoyu yapanların gözüne şu Filistin'den ithal hırsızın fotosunu sokmak gerek!

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
ne kadarlık bir süreç acaba kaç günde bulundu

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Geri