Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

ben size kücük bebek te katılmıstım kask kafamda yoktu unutmustum sizden rumeli hisarında ayrıldım ama eger etkinlik olursa katılmak isterim haber bekliyorum sizden by

Scudo
Herkeze Selamlar

Benim adım Ali 13 yaşındayım ve bisiklet merakım su anda başlamış bulunmakta:)
Bisikletim Beldeyama patch dağ bisikleti

slm kardeşimm.aramıza hoşgeldin.nerde oturuyorsun bakalım

hafta sonu pazar günü.anadolu kavagına gidiyoruz abi.gelmek istersen 75,80 km falan. akşam 7de falan üsküdarda oluruz allahın izniyle.şuanda 20,25 kişi var.sizide bekleriz.bnde beyoglunda oturuyorum

tamam gerçi tam anadolu kavagına kadar gidemem belki kondisyon acısından size eslik etsem olurmu hem tanısmız oluruz nerede olmam gerekiyo besiktas iskelesi iyi mi saat 10 da orada olabilirim

Arkadaslar,

Bir arkadasla devamli Bebek-Rumelifeneri-Zekeriyakoy-Bahcekoy-Kemer-Gokturk rotasini yapiyoruz, yok bisikleti ile. Guzel ama biraz degisiklik arar olduk.

Demirci, Uskumrukoy, Gumusdere ve Ciftealan rotalarini incelemek istiyoruz. Oradaki yol kalitesi ve trafik ile tavsiyeleriniz bulunur mu ? Yol bisikleti kullaniyoruz, lastiklerimiz 700x23.

Saygilar,
Tolga

selamlar bahse konu rotada slick lastik mtb ile dün 95 km doldurdum grup halinde de aynı rotayı kullanıyoruz demirciköy ve rumeli feneri bağlantı ve kilyosdan dönüşteki uzun rampada bir sıkıntı çekmiyoruz ve gayet te keyif veriyor ancak gümüşdere-kısırkaya tarafı kamyonlar sebebi ile bayağı bozuk nereden başladığınızı bilirsem sizlerle aynı rotayı pedallayabiliriz saygılar

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir aklımda acaba topluca bisiklet gezileri yapan birilerini bulabilirmiyim diye düşünüyordum,sanırım burada bulacağım.Bisitlete ilgim var ama şuan da bakıma ihtiyacı var.Bu site yi yeni buldum,faaliyetlerinizi takip edeceğim bisikleti yaptırınca aranızdayım : )
Sevgiler

cem

aramıza hoşgeldin cem.gezileri turları GEZİ ve ORGANİZASYONLAR bölümünden takip edebilirsin.istediginede katılabilirsin.bizde yenisi eskisi önemli deyil.önemli olan beraber pedallamak.bisiklet kardeşigi...

Çok teşekkür ederim emre, bende çok istiyordum.Umarım sizlerle güzel dostluklar,bol pedallı günler geçiririz : )

• Beğen
Tepkiler: emre güven
Selamlar arkadaşlar ben yeni katılıyorum .Dahon bisiklet alcağım vitesse d7 okmeydanında oturuyorum yaşım 35

http://img694.imageshack.us/img694/4796/screenhunter07dec092238.jpg

• Beğen
Tepkiler: burakb ve sadana
Türker abi hoş ve sefa geldin.Umarım dostluğumuz ve forumda ki paylaşımlarımız güzel,daimi olur..Katılımın için tşk ler..Adana'dan Slm lar..

Geri