Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
hayırlı olsun

arkadaşında dediği gibi önce bir kask al yanında eldiven ve güzel bir gözlük

bana sorarsan bence tek başına gezmekle grup halinde gezmek arasındaki fark 10 kat daha güzel grup turlarına alıştıgın zaman (en az 3 kişi) tek başına gezmek bile istemiyeceksin

grup turlarında tempon daha yüksek olur
rampalarda sıkılmaz ve kendını daha fazla zorlarsın
daha uzun yollaraa gıdersın

kısacası daha zevkli daha hareketli ve geliştirici geçer grup turları

ARAMIZA HOŞGELDİN

tşk ederim bisikletçi dostları kask eldiven gözlük tüm ekipman tamam sadece sdı ayakkabı ve pedal almadım belki beceremem diye bu arada bir grup bulmalıyım birlikte pedal çevirecek..

Merhaba.
C.tesi Günü Bisikletimi Alıyorum.
sedona741 Almaya Karar verdim ekstra alacaklarım hakkında tavsiyede bulunursanız memnun olurum.
Bağcılarda oturyorum.Hafta içi çalışıyorum akşamları ve hafta sonları katılıcam.
Bağcılar çevresinde oturanlarla tanışıp beraber turlara katılabilirm.

Oğuz Kaban
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)

Kardeşim üyeliğin hayırlı olsun. Artık seni de aramızda göreceğiz inşallah. Cumartesi alıyoruz bisikleti. Avrupa yakası pedal grubu çarşamba ve cuma akşamları genelde Yeşilköy'e geliyorlar. Sen de Bakırköy'de buluşup gelirsin bizim oraya. İşte camiaya yeni bir bisikletçi daha :)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Saol Onurcum.Ayrıca Bisiklet almama sebep olan kişi olduğun hatta c.tesiye kadar olacağın için teşekkür ederim.

Bağcılar Bisiklet Grubu (Şimdilik tek kişilik) :):)

onur size vürüsü bulaştırmış

hoşgeldiniz aramıza

@Halil Atalay

hoşbulduk.
Evet Saolsun onur arkadaşım bulaştırdı.
Evcil bi virüs olduğunu düşünüyorum :)

malzemeler konusunda acele etmeyin derim, kullanıp eksiklik hissettikçe kendinize uygun olanlarını almanız daha ekonomik olacaktır :)

hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@funq

alacklarımı liste yapdık belirli bi bütçe ayrıldı bunlar için ekonomik bi sıkıntı olmuycakdır. Yinede Tavisyen için teşekkür ederim.

Saol

Pek evcil bir virüs değil aslında virüs vücudunu kemirince evde duramıyosun dışarı çıkarıyo seni dağa taşa denize nereye denk gelirse artık :)

Geri