Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Merhaba bn ytü de okuyorum ve istanbulda ikamet etmekteyim şu an :) Adım görüldğü üzere Cem POLAT .. daha söylenecek bişey var mı emin değilim :)
en kısa sürede elimdeki bianchi bisikletimi satıp bir BMX almayı düşünüyorum..yardımlarınıza ihtiyaç duyacağım :)
iyi akşamlar,iyi forumlar ..

Scudo
hafta ıcı pazartesı-carsamba-cuma gunleri sarıyer-besıktas-emınonu sahılınden alıbeykoy-kagıthane-kemerburgaz-bahcekoy ve sarıyere kadar uzun ve temposu yuksek yol bısıkletı surebılecek arkadaslar arıyorum :) bu kadar antremandan sonra 3 ay ıcınde bomba olursun :) :) :)

buyuk olcude yeterlı kondüsyonum var nasıl ulasabılırım yarın antreman yaparlarmı msn-maıl adresı varsa ulasabılırmıyım yada hergun antremanları ordamı yapıyolar ??? yapıyolarsa gerek yok saat 7 de yakalarım grubu :)

konuların son sayfalarını takip edersen çıkıp çıkmadıklarını öğrenebilirsin, Özgür genelde hergün çıkıyor onunla konu aracılığı ile irtibata geçebilirsin.

yarın sabah saat 7 de göktürk sapagında bekleyecegım inş karsılasıp tanısırız.bu konu hakkında yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım.uzun yol yapmak adamın canını sıkıyor :)

Vallahi mayıs ayında 1 gün içerisinde şu rotayı izledim, eve döndüğümde km sayacı 162 yi gösteriyordu... kadıköy-eskihisar-topçular (feribotla)-yalova-termal-sudüşen şelalesi (8km yokuşun ardından)-şimdide tam tersi istikamet... katılan varsa bana buyursun tekrar edebilirim...

@Tarık GÜLER

Haberleşelim, o taraflarda antrenmana çıkıyoruz. 10 gün sonra da Bahçeköy'e taşınacağım.

1 haftadır tatildeydim, o yüzden çıkamadık. bu hafta yeniden başlıyoruz.

@Özgür Nevres

tamam ozgur sakarya yarısı oncesı yada sonrası senınle antreman yapmaya hazır olacagım :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
adem dayı cok güzell bi konu acmışsın.allah razı olsun.bnde selamımı eksik etmem.BİSİKLETLİ OLSUNDA İSTERSE DÜŞMANIM OLSUN DAYICGMM:d

slm

bende selamı eksik etmem ama bazı arkadaşlar görmemezlikten geliyor:(

yarınki organizasyona bende katılıcam gaziosmanpaşa yıldız tabyadan çıkıcam yola ortak bir yol var ise buluşup beraber gidebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: emre güven
ben istanbul'un doğaya en yakın kısmı olan sarıyer'de yaşıyorum.1993'ten beri çevre ve marmara turları yaptım,yalova ve kumla bölgesine 94-96 yıllarında hafta sonu turları organize ettik.istanbul genelinde bisiklet yolları inşa ettirmek için yıllarca uğraş verdik,hem belediyeler nezlinde hemde bakanlık fakat derler ya bir yere kadar işte aynen öyle oldu.bostancı sahil yolunu zorla yaptılar onuda tam beceremediler gider kapakları yüzünden kaç tane kaza olduğunu hatırlamıyorum bile.yıllar geçtikçe iye gideceğine kötüye gitmeye başladı,en son yine kadıköy pendik arası yapılan bisiklet yolu örneği olmayan bir yol olarak karşımıza çıktı.dünyadaki örnekleri görseniz yol bumu dersiniz.çin,amerika,avrupa,avustralya ve güney amerika örneklerinde olduğu gibi.adamlar otobüslerde,tranvaylarda,metrolarda ve deniz araçlarında taşırken bizimkiler kalan taşıt araçlarını bile nasıl kısıtlarız diye düşünüyor.belgrad bisiklet parkurunu,polonezköy bisiklet parkurunu son görenlerinize sesleniyorum bari onlar bize kalsın.çevre ve orman bakanlığına yazdığım dilekçelere karşın gelen cevap yirmi sene önce aldığım cevapla aynı,yani en kısa sürede ilgileneceğiz bu konuyla diye bitiyor.belgrad bitti gibi parkur kaybolmuş nerdeyse keza piknikçiler ve kalan çöpleri,araçların sonuna kadar açılan müzikleri ve gölet bölgesi bitik vaziyette.sizler bisikletlerizi ister ulaşım aracı ister spor yapmak için kulanın şehir içinde ulaşım zor görünüyor birde doğal çevreyi kaybetmiyelim istiyorum,ben yıllarca işime bisikletle gittim ve geldim,artık ulaşımda kullanamıyorum.gerisini siz düşünün artık,bunun için hepinizi anakent,ilçe belediyeleri,çevre ve orman bakanlığını uyarmanızı diliyorum.bisikletiniz ve doğayla kalmanız dileğimle saygılar.....

Üzgünüm, ama çok haklısın.
Belediye yönetiminde bulunan insanlardan bir kişinin dahi, kendisinin kullandığı bisikleti yok.Eğer olsaydı mutlaka, bisiklet ve bisiklet yolları ile ilgili bir şeyler yapardı veya yapılması için sesini yükseltirdi.
Acaba belediye başkanlarına bisiklet mi hediye etsek. :)

Kalın sağlıcakla

Arkadaslar.
Hasdal otoyolunu icinde bulunduran atrenman rotalari tavsiyeleriniz var mi Bebekten yol bisikleti ile yola cikacagiz. 100km civari bir antrenman yapmak istiyoruz.
Saygilar
Tolga

aramıza hoşgeldin zafer.turlar icin kimseyi aramıyoruz.forumdan GEZİ TUR ve ORGANİZASYONLAR.bölümünden istedigin turlara katılabilirsin.bnde beyoğlundan oturuyorum.msnden konuşabiliriz.turlara bdevamlı katılıyorum bende o yüzden söyledim. mc_emre_1990@windowslive.com
saygılarımla mc_emre

• Beğen
Tepkiler: zafer toygan erdem
zafer abi yoksa sen bugun istinye yakınlarında bize arkadan katılan arkadşmısn? bnle konuşmuştun arka takım kaptanıyla.acaba o senmisin ?

• Beğen
Tepkiler: zafer toygan erdem
Geri