Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Scudo
merhabalar arkadaşlar büyük bir şok sonrası bisiklet sevdasına tutuldum, geçmiş anılarım depreşti. Şimdi benim bisikletim yok, benim için üzülün ağlayın :( ama alıcam eylüle inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
arkadaşım istersen elimde 3günlük yeni topladığım bi bisiklet war 420den kapı açmayı düşünüyorum tüm parçaları sıfır sadece ön amtrsör hariç düşünürsen bnmle irtibata geç

hosgeldın

uzun yol gıtmek ıstoyrsan sehır ıcı turlar yapmak ıstıyorsan bırde lastık almalısın mevcut da dıslı lastık var bıldıgım kadarıyla 1.15 -1.40 dişsiz lastık almalısın kı daha az yorulasın
tabıı dagcı olmak senın secımın oda super bır adrenalındır tavsıye ederım

en super adrenalınım gokceada marmaros koyu yolu ortalama 30 derece 4 km cıkıs ve 4km ınıs
cıkıslar bıktırıır ama ınısler super bır adrenalın....
kesınlıkle tavsıye ederım....

inşallah o bısıkletı tozlanmaya bırakmaz paralayana kadar kullanırsın :)

• Beğen
Tepkiler: SAMET GÖRÜR
hosgeldın
benc e ımkanın varsa eylulu bekleme yaz bıtmeden al ve ne alcaanı bıl
amacına uygun bı rbısıklet al
ve toplarsan daha ıyı olur
hazır bencede alma
yada toplanmıs ıyı bır ısey al
ama oole cok da para verme
cok param var dıyosan o baska tabıı :)

tarihi geçmiş, acaba toplantı sonuçlerı ne oldu...

@Arda Aslan
En kısa zamanda bisikletini alıp bu dünyaya katılman dileğiyle

Geç bir geçmiş olsunda benden.Muhtemelen bisiklet artık elindedir.Forumu takip edip çeşitli organizasyonlara katılabilirsin.Belki bir organizasyonda birlikte pedal çevirebiliriz.Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Kolay gelsin dostumBeyaz Kron'u görmek için sabırsızlanıyorum.Biran önce aramıza katılırsın inşallah

Tekrar selam,
Ben iş hayatından ve ardından motosikletten emekli olan Ethem abinizim.
Amacım bir bisiklet edinip sahil yolunda (Boğaz) geziler yapmak.
Aslında istediğim,katlanır bir bisiklet alıp araba bagajında bulundurmak.Hatta katlanır bir elektrikli bisiklet mi? diye düşünüyorum ve araştırıyorum.
Konuyla ilgisi ve önerisi olan arkadaş varsa bilgilendirirse sevinirim...

Geri