Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Hoşgeldin kardeşim seni görmek ne kadar güzel en kısa zamanda alıcakmış söz verdi kendisi sıkı kampçıdır:)İyi forumlar turlarda hep beraber olmak dileğiyle...

Scudo
hoşgeldin aramıza kardeş.....bundan sonra turlarda görüşürüz artık inş.

@KutayK

Hoş geldin kutay...
Bisiklet almanda sana fikir olarak yardımcı olur emre abi sen almaya karar ver yeterki, Memnuniyet duyarız hepinizi aramızda görmekten...

istanbuldaki tüm iniş alanları kısa sürer, aydosun bile en fazla 2 dk lık iniş süresi olur, gerçi bu parkuru düzenleyecek kişilerin hayal gücüne bağlı. bence istanbulda böyle birşey olmaz.

bence de haklısın ben 1 dk içinde eve geliyom bizim yukarlardan ama uzun yokuşlarda var tehlikesi çok olan mesela hacıosman bayırı

@ozgurluk_tutkunu

Yukarıdaki bahsettiğin yolda çok büyük yokuşların olduğu söylenemez 1 gündede geçilebilir fakat ben silivride konaklayıp ertesi gün geri kalan bölümü geçmeni tavsiye ederim...İstanbul Silivri arası 60 km. Silivri Tekirdağ arasıda öyle...

Arkadaşlar herkese merhaba! Tesadüfen böyle bir sitenin varlığından haberdar oldum ve hemen üye oldum:)7-8 sene öncesine kadar yaz aylarında hemen hemen hergün bisiklete binerdim ama son dönemde okul ve iş dolayısıyla çok az fırsat bulabildim.Artık ciddi gaza gelmiş durumdayım ve yeni bir ekipman alıp kendimi dağlara ve caddelere vurmak istiyorum .Siz de bana yeni alacağım bisiklet ve her türlü yan ekipman konusunda yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirm.

h.g abi aramıza bende kron xaos kadro var istersen 16 inç beyaz parlak renkte fiyatta uygun 90 ytl istersen lx aynakol var 2007 model onunda fiyatı uygun 120 ytl istersen düsün abi:D msn:asi_genc_1986@msn.com

• Beğen
Tepkiler: Ayduni
Pazar günü öğle saatlerinde nişantaşına gitmek için yola çıktım taksim ışıklar da beklerken önümden yol bisikletine binmiş bayan bir kardeşimiz geçti etap otelinin oradan tarlabaşı tarafına döndü. Kimdi, hatta forumlada ilgisi varmı bilmiyorum, siyah mavi kıyafetler giymişti siyah bir bisikleti vardı (markasını göremedim) kendisini özgüveni ve bisiklet kullanmadaki ustalığından dolayı kutluyorum.

• Beğen
Tepkiler: JaN
Merhaba Bisklet sever arkadaşalar Aranıza ben de katıldım :)
Ben biraz acemiyim Hatalarımdan dolayı Şimdiden Özür dilerim
Saygılar

evet artık oks bitti, hangi okul filan derken foruma girmeye zaman olmadı...:( sonuç olarak hayalimdeki okul olan robert'e girdim:D artık ben de bir yarı istanbullu olarak herkese tekrar merhaba demek istiorm (diğer yarım izmirli:D )

tebrikler...

@lodrsabana1

aramıza hoş geldin inşallah iyi vakit geçirmeni temenli edrim k.i.b

hoşgeldin ve iyi vakit geçirmen dileğiyle.. yalnız biraz kendinden bahsedersen çok hoş olur.. ne marka bisikletin var, ne tür bisiklet biniyorsun.. nerede oturup ne işle meşgulsün falan filan :D

hoşgeldin umarım ii vakit geçirsin ki orası muhakkak...

@emreden

+1 katılıyorum

Geri