Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

hoş geldiniz bence en kısa zamanda bir bisiklet alın ve gezilerdeki yerinizi alın derim :)

Scudo
hoşbulduk arkadaşlar. şaka maka baya Marmara'lı varmış forumda. :) aslında ben Sakarya Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunuyum, Marmara Üniversitesi ne dikey geçişle geçen sene geldim. :) hayatım okumakla geçti yaw, artık kendimi doğaya vermenin zamanı geldi :D
mesajlarınız için tekrardan teşekkürler :)

hoşgeldin.heveslendiysen devamıda gelir muhtemelen:D
bağımlılık yapayor

Hoşgeldin Kıraç...

@HaliliOzturk

Olm, Mimar Sinan mezunlarını sevmiyon mu? Küserim bak... :p

Hoşgeldin Kıraç bende Marmara ÜNİV. Elektrik Öğretmenliği 2.sınıftayım yani aynı fakültedeyiz.

@Emir Alaca

hoşbulduk. wow, bende ikinci öğretim, üçüncü sınıftayım :) okuldada görüşmek nasip olur bi gün inşallah :)

bende mtb ciyim fakat bisiklet tekirdağda gelicek inşallah nisan 25 gibi dört gözle onu bekliyom arkadaşlar genellikle işe pazara gitmeye kullanıyom bisikletime her hafta sonu bakım yaparım tekirdağdayken gelince yine yapçam arkadaşlar geziler nasıl oluyo onuda anlamış değilim gerçi :)

sele kelepçesini çıkartın sele kelepçesinin sıktığı kadrodaki yeri hafifçe zımparalayın çok az gres yağı sürün sele kelepçesini takın. az bir şeyde sele borusuna sürün ve gresi sıyırın. çıtlamanın kesilmesi lazım

aramızda kroncu olmayanları sorsan daha iyi olur :)
daha cabuk soruna cevap alırdın şaka tabiki bayaa cok kron kullanıcısı var forumda

Bende xc500 aldım. Yeni aldım ama vştesleri ile ilgili sıkıntı var. 21. Vitese takınca ses yapıyor. Galiba zincir attırıcıya sürüyor.

mtb ciler nerede gaziosmanpaşa hadi canlanalım havalar süper gıdıyor yol yapmak lazım

@dagci

Ben prof mu oluyorum bu konumda :D Ama hey dinlenme günü binişleri de var değil mi ;)

selam arkadşlar herkezin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum

Geri