Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

evet arkadaşlar 11 eylül pazar yani önümüzdeki hafta günü birlik iznik yapmayı planlıyorum eşlik etmek isteyen herkez gelebilir :)
BULUŞMA YERİ : Beşiktaş Barbaros heykeli sabah saat 8:00 hareket

Scudo
ben zaten kadıköy de oturuyorum , forumda yeni sayılırım gezinize katılmamda bi sakınca yoksa gelebilirim

malesefki dün kaza geçirdim ondan dolayı gidemedim (link) ayrıca kimse kimseyi aygılayamaz ben gidemedim ama kardeşim gitti ;)

@özer çankaya
Özer geçmiş olsun...

Gruptaki o yazıyı bende gördüm. Şimdi anlamadım kazayı kimler yaptı? Birden fazla kaza durumumu var. Allah Allah, şaşırdım şimdi...:(

Bu arada etkinliği daha önceye mi alsan? Yanlış hatırlamıyorsam 11'inde Cengiz Yargıç'ın Zafere Doğru Projesi başlıyor. Ne kadar çok kişi olursa o kadar çok ses getirir ve destek alır. Bence o gün hiç bir etkinlik düzenlenmemeli tabi her düşünceye saygım var. Kimisinin mazareti var, kimisinin planları.

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: özer çankaya
teşekkür ederim salih abi evet bende biraz önce gördüm cengiz abinin etkinliğini haklısın ne kadar kişi o kadar destek demektir :)

gezi günü 10 eylül olup günü değişmiştir bilgilerinize :)

25 eylulde kım yapıyor turu?

Alternatif olarak belki faydası olur:) keyifli turlar dilerim:)

(link)

Bu da bir önceki tur a ait rotadır, marmaradan iznik gölüne geçişte en sorunsuz rota altınova ballıca arasındaki rotadır, dönüşte ballıcadaki yaklaşık 1km. baya dik bir yokuş var, onu çıkarız diyorsanız geldiğiniz yota dan da geri dönebilirsiniz:) biz yol bisikletleriyle laylaylom yapalım diye uzattık orhangazi kısmını:)
Köfteci Yusuf a uğramadan dönmeyin sakın:D

(link)

Geri