Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

slm arkadaşlar yeni üye oldum 1 aydır bisiklete biniyorum hafta arası ve hafta sonları sabahları vaktim oluyor 24-07-2011 yarın pazar sabahı 06:00-12:00 tek başıma tur yapacam katılmak isteyen buyursun bu arada ben GAZİOSMANPAŞADAN katılıyorum güzergah kemerburgaz gidiş geliş

Scudo
Merabalar arkadaslar. Forumunuza yeni biri daha katıldı. adım Hakan. Dun kron tourer aldım. Bısıklet gayet rahat ve performansı yuksek(bana gore tabı):)...Yanlız kafamda ıkı soru var.
1. Bunda suluk ıcın yer yok Egerkı kendım yaparsam garantıden cıkar. nasıl halledıcez cırt cırtlı falan suluk mu var acaba ?
2. Sigma nın 60 tl ye - Sigma Sport Kilo Metre Saati BC 1009,
35 tl ye - Sigma Sport Kilometre Saati BC 509

Bunların arasındakı fark nedır ? Ucuz olan benı ıdare eder mı ? Lastık ebatı bılgılerı falan gırebılınırmı ?(ucuz oldugu ıcın belkı daha adi bisiydir sizlere danısıyım) ve son olarak da cevaplarınızı beklıyorum. sabah sıparıs verecegım. Sımdıden tesekkurler bıraz kafanızı sısırdım sanırım.

1) cırtcırt, selealtı aparat vb. çözümler var
2)birçok fark var ama benim için önemli olan max hızı aklında utması, 1009 da bu özellik var
lastik ebatı yazmak için yöntem önerisi

sibop yere dik gelcek sekilde konumlandırım yere işaret koyun, 1 tur ilerleyin, tur sonunda sibobun geldiği noktayla işaret arası mesafe ör: 2345mm bunu sigmaya girin

• Beğen
Tepkiler: mustafa solakzade
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Çok güzel bir tercih yapmışsınız. Kron Tourer gayet kaliteli ve sürüş keyfi yüksek bir model.

Suluk konusunda arkadaşların dediği gibi cırtcırt pratik bir çözüm. Kullanıkça en uygun ayarları bulacaksınız.

Ben 6 aydır Sigma bc 509 kullanıyorum. Eksikliğini hissettiğim 2 fonksiyon;
1) max. hız 2) ortalama hız
Bu iki özellikte bc 1009 da mevcut.
Bu iki özellik sizin için fazla önemli değilse bc 509 yeterli olur. Kalitesinden şüpheniz olmasın defalarca sağanak yağmurda uzun yolculuklar yaptım alette tık yok.
Bu arada lastik ebatına göre kullanım kılavuzunda hangi değeri girmeniz gerektiğini gösteren ayrıntılı bir tablo var.

Bol pedallı günler dilerim :)

Arkadaşlar Avcılar grubunun turları hakkında yazar mısınız. İşyerinde facebook açamıyorum.
Buluşma yeri, saati vs.
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
Vapur alıyor(kadıköy e gitmişliğim var) , fakat adalara girişte içeri bisikletle girdiğinizi bildirmeniz gerekiyor diye biliyorum... çünkü adada bisiklet kiralandığı için çalınma olayları meydana gelmemesi için...(adada yazlığı olan bir tanıdığım söylemişti)
Benimde aklımda bir ada turu var bende yeşilpınar da oturuyorum... beraber gidebiliriz fakat bu pazar olmaz ... Kazasız belasız pedallamalar...

İşim çıkmazsa ben de gelebilirim ben de tur arıyodum gelicek :)

@Emre Gözütok

Siz nerede ikamet ediyorsunuz eğer yakında iseniz başka turlarda düzenleyebiliriz...isterseniz...

@Serkan Akgün

Ben 4.leventte oturuyorm tabiki isterm tur yapmayı fakat ramazan ayı boyunca yapamayacağım için o zamana kadar olur ancak veya eylülde.

Selam arkadaşlar..

Şhit hatları vapuruyla adalara bisikletinizle extra akbil basmadan rahatça sorgusuz sualsiz gidip gelebilirsiniz..

Ama..

Ama pazar günü adalarda inanılmaz derecede insan seli oluyor yollarda.
Bisiklet kiralayıp gezen, denize giden, aya-yorgi tepesine çıkan, faytonlar vs vs.

Size tavsiyem sabah erkenden Kadköyde buluşup Tuzlaya pedallayın.. Oraya öğleye doğru varıp meşhur Tuzla köftesinden tadıp hiç beklemeden hemen geri dönüş yoluna geçmeniz. Çünkü geri dönerkenden öğleye doğru sahillerde piknik ve mangal yapanların kalabalığı dönüş yolunu çileye çeviriyor.

Bol gezmeler..

Güneş kremini unutmayın :D

@Tolga Ayla

Kadıköyden tuzlaya kadar sahil boyu hiç bozmadan anayollara çıkmadan gitmemiz mümkünmüdür... eğer öyleyse gerçekten tadından yenmez bir tur olur gerçektende...

@Bilal Demir

pazar ve carsamba(aksam) gunlerı turlarımız oluyor.. saat olarak uyarsa carsamba(bugun) saat 20:00 da avcılar İDO önünde bulusarak sahılden yesılkoye turlıcaz sizide beklerız tesekurler :)

• Beğen
Tepkiler: Bilal Demir
carsamba ve cuma aksamları Avrupa Yakası Pedal Grubunun turları oluyor.
Bakırkoy sahılde bulusup genelde Florya Yesılkoy ıstıkametıne gıdıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Bilal Demir
Geri