Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Ben eskişehirdeyim, buradan kızılaya versem siz oradan alsanız böyle bir şey mümkün mü ? Herhangi bir kan gurubu için

Scudo
İyi günler arkadaşlar;
Yol bisikletiyle her c.tesi-pazar; Bakırköy-Yeşilköy havalimanı - E5 üzerinden Topkapı ve Bakırköy dönüş olmak üzere performans turları yapmaktayım.
Turun uzunluğu yaklaşıl 25 km ve hedef 45 dakikada bitmesi (ancak trafiğe bağlı olarak uzayabiliyor)
Bu şartlar altında tura katılmak isteyen olursa yarın (2.7.2011) sabah saat 8:00'da Capasite AVM'nin yanından aşağı sahile doğru inen yolun orada buluşabiliriz.
Saat 8:00'de başlasak maks 9:00'da biter.

Cep:533 377 43 73.

Şimdiden görüşmek üzere. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Tura katılacaklara iyi pedallar dilerim.Malatya Bisiklet Topluluğundan selamlarımızla...

İllahaki performans olacak derseniz mtb ile size yetişemem ama eğer birgün performans odaklı olmayan bir tur yapmak isterseniz zevkle katılırım .

arkdaşlar selam. facebook tan daha kolay takip edilmesinden ötürü kendi çapımda bir grup kurdum.

bu grubun amacı sitemizde olan olaylardan yakın çevredeki arkdaşlarımızın birbirlerini daha kolay haberdar etmeleridir.

grubun ismi: Haydi Bisiklete

yardımlarınızı, desteklerinizi beklerim :)

Merhaba arkadaşlar;

Haftasonları tur yapan bir grup yada bisikletçi arkadaş var mı?

@Mert Göker

avcılar grup olarak pazar gunlerı turlara cıkıyoruz bu pazar sazlıbosnadayız tur ve pıknık :)) beklerız...

olmaz mı,istanbul da hemen hemen her gün tur var,eyüp den yarın kilyos a gidicez

Merhabalar

Uzun zamandır yapmak istediğim bisiklet turlarına başladım
benim sormak istediğim cannondale f7 kullanıyorum periyodik bakımla ilgili
bilgi alabileceğim arkadaşların yardımını bekliyorum
Bahçeşehir tarafında oturuyorum bisiklet güzergahı önerecek arkadaşların önerilerini bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim

Hüseyin kardeşim hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar dilerim. (Hüseyin büyük harfle yazılır :D )

• Beğen
Tepkiler: burak durel
Hoş geldin HÜSEYİN.

Hüseyin merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Yeni konuyu hangi başlığa tıklayarak oluşturdun acaba? Acaba yeni üye olduğum için yeni konu oluşturamıyor muyum acaba?

Merhaba
Şuan tek başıma turluyorum hadımköy (arka yoldan)b.çekmece,gürpınar-b.çekmece-sinanoba,bakırköy-sirkeci-R.hisarı güzergahında turluyorum .
2 gündür aşırı sıcak ve nemden dolayı çıkmıyorum beraber turlayabiliriz.
Uzun mesafe mesela bakırköye arabamla gidip oradan bisiklete başlıyorum
senin bildiğin güzergahlarıda söylersen iyi olur
saygılar

Geri