Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

Merhabalar.

Ben de Eyüp taraflarında oturuyorum.
Kağıthane' de ne tarafta acaba?

Bisiklete dönmekle de çok iyi yapmışsınız.Bu dönüş umarım bir daha ayrılmamak üzere olmuştur :)

Acaba kaç yaşıdasınız?

Bir de alacağınız bisiklet konusunda düşündünüz mü? Ortalama bütçeniz nedir, ne türde bir bisiklet alacaksanız? Belirtirseniz size yardımcı olacak arkadaşlar olabilir.

Teşekkür ederim.
Selamlar ;)

Scudo
kağıthane merkezdeyim işyerim de sütlüce de haliç kongre merkezi işe gidip gelirken de bisiklet kullanmayı planlıyorum. büyçem çok zorlarsam 1500 TL kadar cannondale f5 lmayı planlıyorum ama araştırmalarım devam ediyor

yaşımda 27

Hoşgeldin Adaş :) Bisikletinde hayırlı olsun güzel seçim.

• Beğen
Tepkiler: Alper Tufan
MERHABA ARKADAŞLAR ...
YALOVA ŞELALELERİNE TUR ORGANİZASYONU YAPAN VARMI DAHA ONCEDEN Bİ GRUP ARKADAS GİTMİŞ .RESİMLERDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BU GUZERGAHI COK BEGENDİM .
GİDEN ARKADAŞLAR VARSA BENDE KATILMAK İSTERİM ...
iyi günler...

Merhaba istanbul'dan Muammer..doğayı,denizi,gezmeyi seviyorum.daha önce çadır kampı yaptım.tek olduğum için ve aracım olmadığı için 3. gün sıkıldım.ilk kampım olduğu içinde pek plan program yapamadım sadece şnorkelle yüzdüm.daha sonra kafa dinlemek için hafta sonları çadır kampı yaptım.balık tutmaya gidiyorum.son zamanlarda aklıma kamplı balık avı gelmeye başladı ama tek olduğum için pek gitmek istemedim.
yakın bir zamanda izmir'e tayin isteyeceğim.izmir'de kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum.bu forumu bulduktan sonra bisikleti erken almaya karar verdim.gezi konularını okudukça neden olmasın dedim kendi kendime.kamp,deniz,doğa,balık avı ve gezmek..hepsini bir arada bisikletle yapmayı planlıyorum.
okuduklarımdan anladığım; deniz kenarına kadar gideceğim için mtb bisiklet bana daha uygun olacak.ilk etapta ortalama bir bütçe ile sedona yada geotech almayı düşünüyorum.istanbul'da antreman amaçlı gezip,bayramda kısa bir tur,tayinimin olacağı zaman 15 gün iznimde ise uzun bir gezi planlıyorum.
hem çadır kamp,hem yüzme,hem balık avı,hem tarihi kalıntılar vs. bu gezi hep kafamda vardı.inşallah bisiklet buna sebep olur.

Doğa severlerin en çok kaynaştıkları nokta bisiklet, motorsiklet, gezi ve fotoğrafçılık siteleri...

Ne yazıkki pek çok doğa sever aynı konudan müzdarip. Eğer sorarsanız çevrenizdekilere herkes gezmeyi, bisikleti ve doğayı sevdiğini söyler. Fakat kimsede hareket yok monoton bir hayat.....

Fakat sizin-bizim gibilerin bunları yaşayarak ve yaşatarak örnek olması gerek. Ömür çok kısa ve TÜRKİYE'yi gezmeye bir ömür yetmez...

Umarım iyi bir bisiklet ve sosyal arkadaşlarınızı tez zamanda bulursunuz.

KENDİME YENİ BİR BİSİKLET ALDIM MADDİYATIMDAN DOLAYI ÇOK AZ MİKTARDA BENİ İDARE EDİCEK OLAN SALCANO XRS200 Ü ALDIM BEN BU İŞİN SPORCUSU OLMAK İSTİYORUM BİLDİĞİNİZ HERHANGİ BİR KLÜP VEYA TAKIM VARMI BANA YARDIM EDECEK BİRİ VARMI LÜTFEN ACİLLL YARIMMMM !!!!!!:bilmiom: :bilmiom:

Bunun cevabını almak için spor dernekleri ve klüpleri bölümüne yazmanızı tavsiye ederim.Buradan cevap bulmanız düşük ihtimal.

dostum antalyanın neresine gideceksin fethiye - kaş arası yardımcı olabilirim elimden geldiğince. ben de google eartten hazırlanmış rota turları da var.

Syn Cemsevin
Bana da özel mesaj atmışsınız ama benim mesaj sayım 50'den az olduğu için özel mesaj atamıyorum. Bu konuyu da hortlaşmış oluyorum mecburen. Ben anadolu yakasındayım hergün bisikletle işe gidip geliyorum.

ISTANBULDA YASAYAN ARKADASLAR KAN TAMAMIYLA BULUNAMADI BIR INSAN ÖLECEK PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN ARANAN KAN BULUNAMADI HASTA ZOR DURUMDADIR İstanbul-Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere BALKONDAN DÜŞEREK AĞIR YARALANAN 16 YAŞINDAKİ BUSE YORULMAZ isimli hasta için 45 ünite 0 RH (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır Aranacak Kişi = 0533 690 71 95 Yağmur Yorulmaz yardımlarınızı bekliyor..

allah acıl sıfalar versın. benım kanım 0 RH +. Uysa hemen verırdım.

Geri