Scudo Sports

Bisiklet harika bir şeymiş

@özmen tetik

Teşekkürler Özmen..
Evet şimdiden ona da bisiklet bakıyorum 3-4 yaşlarında kullanabilmesi için ne olabilir diye araştırmalarım sürüyor :)

Hatta Çocukluğumun geçtiği bmx hala babamların evinde mevcut onunla ilgili çılgın projelerim var :)

Scudo
çıkış eyüp olmak üzere sahil yolundan sarıyer. farklı düzergahlardan gelicek arkadaşlar olursa beklenebilir.

yarın hava 16 derece parçalı bulutlu. pedallamak için iyi bir gün olucak.

29 mayıs pazar sabahı saat 5.30 florya baslangıc,sahilden sirkeci ve takibinde beşiktaş ve istinye'ye gidiş ve yine bogaz sahil yolunu takip ederek eminönü ve sahilden florya'ya dönüş planlıyorum.
ortalama hız 23-26 km/h.
katılmak isteyen arkadaşlar ile buradan haberleşelim.

@Ali Emre Akcan

beşiktaş'a gelişim 1 saat-1 saat 15 dakika arası gibi olur.
6:20-6:40 arası diyebilirim.

@Ali Emre Akcan

Benim bisiklet bianchi slr 100
Yarış tekerleri var ama düz gidon.
Tür bisikleti diyebiliriz. Mtb değil ama.

Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Siteye üye Oldum. Bu Günde Yeni Bir Whıstle 1163 D Bisiklet Aldım Bu Bisiklet Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum. Birde Sorum Olacak Bu Bisiklete Orjinal Ayaklık Almak Istiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum. şimdiden Tüm üye Ve Site Yöneticilerine Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Sercan KOCA
Saol Kardeş Sende Yeni Almışsın Sanırım Kazasız Ağız Tadında Keyifli Sürüşler Dilerim.

@psychologicalmaniac

hoşbulduk hoşbulduk:) en kısa zamanda kararım değişmez ise marka konusunda kron xc 1000 inşallah :in:

yaklaşık 2 yıl önce bıraktığım bisiklete 15-20 gün içinde geri döneceğim. 2 içinde de maalesef forumda hiç yorum ve yazım yok. Biraz kendimden bahsedeyim adım Aytaç İstanbul Kağıthane de oturuyorum. Çok sevdiğim bisiklete tekrar geri döndüğüm için çok mutluyum henüz bir bisikletim yok araştırmalarım devam ediyor. Uygun bir bisiklet bulduğum da sizlerle pedallamaya başlayabileceğim. Görüşmek üzere

Geri