Scudo Sports

bisiklet hakkında bir bakar mısınız?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
forumda yeniyim konu doğru yerdemi bilmiyorum
bu yıl üni sınavına çalışmam gerekiyo o yüzden hafta sonu az bi zaman bisiklete ayırabilirim benim bisikletim çelik kadro full süspansiyon ağır bi bisiklet sizce bisiklet almalı mıyım değermi yoksa bu yıl kendi bisikletimle idare mi edeyim bisiklet al derseniz hafif hızlı kaliteli ve uygun fiyatlı bişe istiyorum

Scudo
Ne kadar kullanacaksınız mesela şehir içinde 2-3 km kullanacak iseniz şuan ki bisikletiniz size yeterli olacaktır :)

@Canince
aslında şuanda kafamın estiği yere gidiyorum okullar başlayınca ygs ye hazırlanmam gerekcek ozaman ulaşım aracı olarak kullanıcam

@bisiklet sevdası Şehir bisikletleri size uygun olacaktır (link) önerebilirim size forumda çok kullanıcısı var Diğer markalara da bakabilirsiniz Salcano hariç :):):):)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@bisiklet sevdası Kardeşim sınava hazırlanıyorsan sakın alma sadece sınava odaklan çift süspansiyon bisikletin seni 1 sene daha taşır.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@bisiklet sevdası Emin ol yeni bisiklet alınca bütün ilgin bisiklete kayacak ve ders çalışmaya odaklanamayacaksın..Bende bu sene hazırlanacağım.İşimiz zor Allah hepimizin yardımcısı olsun :(

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Ben çift amortisörlü bianchi ile haftanın 5 günü işe gidiyordum Günlük yolum git-gel 70 km idi. (Gültepe Çiğli hava üssü arası) O bisiklet beni 5600km taşıdı. Sizi de taşır. Kendi bisikletinizle idare edip üniversite için çalışın derim

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
İdare et.. Daha sonra amacına uygun bir bisiklet alırsın..

Ben çift amortisörlü bianchi ile haftanın 5 günü işe gidiyordum Günlük yolum git-gel 70 km idi. (Gültepe Çiğli hava üssü arası) O bisiklet beni 5600km taşıdı. Sizi de taşır. Kendi bisikletinizle idare edip üniversite için çalışın derim

@bisiklet sevdası Bence yeni bir bisiklet alma.yukarda arkadaş doğru söylemiş.Hep aklın o bisiklette olur.Ayrıca biriktirebiliyorsan para biriktir.Gerçi maddi durumun nasıl bilmiyorum amma,seneye okulu kazanınca daha güzel bir biiskletle kendini ödüllendirirsin.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Bence bisiklet ders çalışmana engel değil destek olur ben de hem bisiklet sürdüm hem sınava hazırlandım ve hedeflediğim yeri kazandım, biraz iddialı olacak ama bence bisiklet zihin açar!

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
çok doğru adamlar sadece satış yapıyorlar servisi laf olsun diye açmışlar. arka mili değiştiremeyen bi servis ancak kronda görülebilir

Geri