Oakley gozluk alirken dikkat
(link)
Turkcesi
26 Nisan 2017, IvanCvitković0Krivotvorene Oakley Essex sahte Oakley güneş gözlüğü tehlikesine bisiklet dünyayı uyarıyor gelen pada.Jamie Maidment yarışı Alan Rosner Memorial sürdü zaman yüzünde ciddi yaralar sonra bisikletçi neredeyse bir vizyon Sürücü kulübü maliyeti güneş gözlüğü ilan Paskalya Pazartesi günü Hog Tepesi kafasını yola sırasında bir düşüş, acı zaman. Bu, herhangi bir koşulda kötü bir düşüş olacaktır ama gözlük seçimi mevcut durumu daha da kötü bir hale gelmiştir. o İnternet daha ucuz kopyalarını aramaya. karar üzerine Maidment orijinal gözlük birini kırdı sonra "Ben sadece 15 lira için Aliexpress bazı ucuz Jawbreaker kopyalarını bulduk," Twitter'da Jamie yazdı. "Ben. Eğer fakir iseler onları sadece atmak olacak varsayımıyla gitti" "Ama neredeyse orijinali gibi çok rahat. bunlar olmadığı ederken, "Maidment böylece Londra'nın doğu kesiminde yarış bırakılır ve 15 pound ve 175 olanlar kostaja gözlük arasındaki farkı iddia dinlenmiş"! kulübüm renklerde kullanılabilir çeşitli koşullarda test edildi hakiki Oakley gözlük . Ben sonbaharda cildinizde böyle hissettim. gözlük Bölüm kırdı ve sadece onun sağ gözünün üstünde cildi rasijekao. Benim görme kaybetti şans çok vardı. "" Akılda gözlük satın dahaki sefere bu benim kazayı saklayın. . "Kaynak onları giymek yaparken düşmek asla eğer ucuz kopyaları büyük: CyclingWeekly