Scudo Sports

Bisiklet Görselli Tişört, Anahtarlık, Kolye, Bileklik vb. nereden temin edebiliriz?

olgun şenel

Forum Demirbaşı
Tepki
220
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaşlar.

Bisiklete gönül veren insanlar olarak bisikletin üzerinde olmadığımız zamanlarda da bisiklet hayali kurmak yada üzerimizdeki tişörtte bunu görmek, elimizde oynadığımız bir anahtarlıkla oyalanmak şeklinde bir düşünce hasıl oluyordur sanırım. Açıkçası geçen normal bir giyim markasının tişörtlerinde bisiklet görselli bir tasarım görünce hemen aldım ve tişört ister istemez beni mutlu ediyor :rolleyes: Çoğu kez de bujiteri, hediyelik eşya vb. tarzı yerler görünce girip bakıyorum ama bisikletle ilgili hiçbir şey bulamıyorum. Bu tarz ürünleri nereden ve nasıl temin edebiliriz bilgisi olan var mı?

Özellikle anahtarlık noktasında şöyle ele avuca gelen kaliteli, bisikletin minyatür bir parçası yada bir CNC işçiliği anahtarlık falan olsa müthiş olur. Bi kaç yerde var ama çok basit, adi ve insanın eline almaya bile yeltenmeyeceği şeyler. Aynı şekilde tişörtte de kaliteli ve iyi tasarımlar olsa çok hoş olur. Bunun yanında kolye, bileklik, biblo vb. farklı ürünler gözünüze çarparsa falan burada yazsak, bu tarz şeyler edinmeyi istiyorum açıkçası ama şu zamana kadar hiçbir şey bulamadım daha...

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
Scudo
(link)

Bisiklet Giyim kişisini eklerseniz, şu albümde epeyce malzeme var bahsettiğiniz türden. 3 tane alana kargo bedava demiş. :)

Teşekkürler, koye ucu iyi görünüyor.

Kişiye özel,sadece 1 tane,el emeği makina değil,kaliteli boya ve istediğin yazı,şekil,logo,vs...üzerinde.Yıllardır kendim yaparım.Bu en son eskittiğim...https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/1017524_1393619047523759_813082155_n.jpg (link)

• Beğen
Tepkiler: olgun şenel
@Halil EROĞLU

Titanyum gayet hoşmuş ama oldukça pahalı.

@ali tekintüre

Tişört anlamında evet yapılabilir, düşünüyorum ama CNC'de bir anahtarlık yapamam sanırım :D

Sanırım sağlam bir yer buldum. Bırakın tişörtü, kolyeyi birçok yerde gördüğümüz envai çeşit ürün satılıyor burada. Kargo temin durumları nedir bilmiyorum ama müthiş şeyler var. Çok ucuz olanlar yanında dudak uçuklatan bazı aksesuarlarda var tabii. Mesela şu Vintage bisikletlerin duvarda asılı durduğu ahşap askı aparatı 379 ile 599 dolar arası gidip geliyor :eek:

Bike diye aratınca yüzlerce sonuç çıkıyor. Vakit buldukça inceleyip linki bi kenara koymak gerek :) Bike tshirt diye aratınca 87 sonuç çıktı. Tişört kalitesi nasıldır tabi bilmiyoruz.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Kol düğmesi bile var :)

(link)

Bisiklet Gezgini'nde Aydan Çelik imzalı güzel tişörtler var.
(link)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1146559_480779528680056_1189331528_n.jpg

Beşiktaş Çarşıda bir mağaza var, bisiklet özelinde epey seçenek var

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: wrmsty ve Theo3232
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
Aynı mağazadan mı peki?

Evet. Bisiklete binen bir arkadaşımız, ismi Sertaç, zaten o işletiyor. Hatta forma - tayt tasarımı ve baskısı yapıyor. Veya sizin götüreceğiniz bir görseli tişörte basabiliyor. Instagram üzerinden kolayca temasa geçebilirsiniz, yeri de merkezi. Beşiktaş Çarşıda

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Evet. Bisiklete binen bir arkadaşımız, ismi Sertaç, zaten o işletiyor. Hatta forma - tayt tasarımı ve baskısı yapıyor. Veya sizin götüreceğiniz bir görseli tişörte basabiliyor. Instagram üzerinden kolayca temasa geçebilirsiniz, yeri de merkezi. Beşiktaş Çarşıda

Çok teşekkür ederim

Jordanred bisiklet temalı günlük tişörtler üretmeye başlamış. Ne yazık ki fiyatlar biraz yüksek...

URL: (link)

Bisiklet temalı tişörtlerin hastasıyım, hem bisikletçi hem de becerikli bir çizer olan arkadaşım Volkan Akmeşe’nin portföyündeki bazı çizimlerin olduğu tişörtler satışta

(link)

(link)

Sanırım şimdilik 4 ürün var, ikisini koydum
1751888444590.png

1751888464384.png

Son düzenleme:
Aldım gitti, hatta geldi bile :)

(link)

bisiklet10 koduyla %10 indirimli satın alabilirsiniz
1752914244898.png

Son düzenleme:
Geri