Scudo Sports

bisiklet giysileri hakkında

@furkantrojka 20 kilo bisiklet çift amartisor hemde,saate 30 ortalama,iyimis.super aslinda yanlis anlama lutfen dalga mahiyetinde yazmadim gercekten cok cok iyi belirtmis oldun bisiklet ile bu ortalama tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Kısa mesafelerde özellikle yazın kot şort ile bile biniyorum o incecik seleye. ama uzun yol çekilmiyor, nasıl binebiliyorsunuz o pamuklu giysilerle özellikle yazın benim de onu aklım almıyor.
Taytın rahatlığını daha iyi bir marka daha iyi kaliteli bir tayt kullanarak alsaydınız eminim şuan bunu tartışıyor olmazdık :)
Bir de erkek adam tayt mı giyer var tabi...

Bir kıyafet bisiklet ....'i olarak anılıyorsa bisiklete, bisikletçiye özel olarak tasarlanmıştır, öyle düşünebiliriz. Örnek verecek olursak rüzgarlık; normal rüzgarlık ile bisiklet sürülmez mi? sürülür neden sürülmesin? ama bisiklet rüzgarlığı kullandıktan sonra normal rüzgarlık kullanmazsınız bisiklet üzerinde bundan eminim.

@sspl
Evet bir de Türk'ün tayt ile imtihanı söz konusu. :) Eh vücut hatlarını olduğu gibi ortaya koyan bir giysi nede olsa. :) Rüzgarlık durumu şöyledir. Bisiklet için yine aerodinamik bir yapı söz konusu. Artı koşu da vs bisiklet kadar yüksek hızlara çıkılmaz. Bisiklet rüzgarlığı daha sık dokulu oluyor bildiğim kadarıyla. Birim alana daha fazla ilmek ile dokunuyor. Kapşonu olmaz. Paraşüt etkisi yapar. Vs vs .. Ha bizim grupta tayt üzeri şort giyen bir abimiz vardı. Koşu şortu kısa. O da bir çözüm.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: sspl
@mutlu07 açıkçası amortisörünü yok etmiştim demir buldum kaynatmıştım bundan önce mi gitmiştim acaba kafayı yemek üzereyim anlaşılan şayet bisikletin amortisörünü kestirmiştim arka amortisör diye 1 şey kalmamıştı @amoush00 sormakta fayda var şimdi ben bisikletimin formasından 1 ara alıcağım da onun haricinde pantolon cepsiz olmamasını isterim bütçe benim haftadan haftaya geliyor onun haricinde ne almam gerek? başkalarıyla spora gideceğim zaman giysi olarak 30km mesafe için normal kıyafetle giden insanım sonuçta

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@JusTiMe çek bir kapri sur hocam,hiç takılma bence burda yazilanlara,sonuça arada sırada biniyorsun,sanırım yok ter atıyor yok hava alıyor hepsi bolşit,:-D 30 km için ınan deymez yok taytmis yok petmis ınan gerek yok,az sonra bilim adamları konuya üşüşürler.

@JusTiMe Tayt giymeyince uzun turlarda kalça ağrısı-acısı oluyor çünkü.:hihi::hihi:
Aslında pantolon değil pantolonun dikişleri yapıyıor o işi...

@Emre Yönlüer bunu öğrendiğim iyi oldu kalça ağrısı ne yazık ki bende her zaman mevcut oluyor

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
42 yaşında biri olarak hayatta çekinmem tayt forma renk farketmez her sporun arge çalışmalarından sonra kendini kanıtlamış doğru giyim şekli neyse onları kullanmaktan çekinmeyin ayrıca sizi o sporu daha ciddiye almanıza yardımcı olan psikolojik bir etkiside var, en önemlisi ürünlerde sizin için düşünülmüş incelikler olduğunu göreceksiniz, daha tecrübeli arkadaşlarımızın paylaştığı gibi terleme soğuma nefes alması sebebiyle bunaltmama jel desteğiyle konfor sağlaması gibi hizmetleri var. Olmazsa olmazları bence kask, gözlük(çok çok önemli), rüzgar geçirmeyen ama terinizin oluşturduğu buharın çıkışına izin veren kalıbı oturan rüzgarlık ,jel tayt , eldiven buff ,türe göre spd olmalı

Kesinlikle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@luneris alay etmeye geleceksen hiç gelme

@JusTiMe
Konu dışı olsa da çok anormal bir tepki değil. Bir çok forumda noktalama işaretleri olmadan yazılmış mesajlara genelde kimse cevap vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@JusTiMe denemesi bedava, nasıl olsa çağımızda zature verem gibi rahatsılıklar öldürücü boyutlarda değil. tedavileri kolay..

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
İnsan ne ederse kendine eder @JusTiMe.

Sen saatte ortalama 5-10 km hızda seni muhafaza edeceği düşünülerek imal edilen tekstil ürünlerini kullanmaya devam et, ''Ciğerlerim söndü, alırım bi GO'' tadındaki başlıklarından takip ederiz sağlık durumunu..

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri