Kışa göre değişirKış böyle geçer mi sizce uzun kollu almalı mıyım
Manisa da Antalya kadar olmasa da kar asla yağmaz. Olmadı içlik giyeriz artık bu ceketi alayım bari. Kışlık tayt da aldık valla geçen akşam çıktım bacaklar üşüdü vallaKışa göre değişirAldığınız ürünlerin hedef sıcaklık değerleri yazar yani süreceğiniz sıcaklıklar bu aralıklarda olacaksa olur. Ben antalyada yaşıyorum hava sıfırın altına düşmez. Kısa kollu forma yazlık tayt(kışlık çorap) ve bu ceketle kışı bitiririm muhtemelen. Yağmurlu havalarda sürmem ama yine de yağmurluğum var ayrı olarak.
Yağmurluk bu var ama beğenmedim kolları bileklerimi çok sıkıyor.
(link)
Çıkın sürün, duruma göre ayarlarsınız başka bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını. Önemli olan rüzgarı kesebilmek. RC100 ceket rüzgarı benim için kesiyor. Yağmur yağarsa yağmurluğu da giyiyorum. Sıfır dereceye yaklaşırsa termal içlik de giyiyorum spor için üretilmiş olanlardan.Manisa da Antalya kadar olmasa da kar asla yağmaz. Olmadı içlik giyeriz artık bu ceketi alayım bari. Kışlık tayt da aldık valla geçen akşam çıktım bacaklar üşüdü valla
Cok güzel liste yapmışsınız çok sağolun.Çıkın sürün, duruma göre ayarlarsınız başka bir şeye ihtiyacınız olup olmadığını. Önemli olan rüzgarı kesebilmek. RC100 ceket rüzgarı benim için kesiyor. Yağmur yağarsa yağmurluğu da giyiyorum. Sıfır dereceye yaklaşırsa termal içlik de giyiyorum spor için üretilmiş olanlardan.
Bir benzeri bu var alabilirseniz, dolabınızda bulunsa iyi olur.
(link)
Kışın yağmurdan etkilenmesin ve soğuk/rüzgar almasın derseniz ayakkabı kılıfları da var biraz öce arkadaş paylaşmış indirim reyonunda.
(link)
Bunlar haricinde boyunluk olabilir yada ince balaklava.
(link)
İnce bisiklet için bere olabilir kulakları kapatmak için.
(link)
Eldiven kesin gerekir rüzgarı kesecek.
(link)
2 Saat sonra tayt özelliğini kaybediyor derken ped kısımını kastediyorsunuz bu sizin sürüş dinamiklerinize ve taytın kalitesine bağlı. Ben izmir de otursam muhtemelen yükseklere fazla tırmanan birisi değilsem kışlık tayt olayına hiç girmezdim. En az üşüyen yerler bacaklar oluyor. En çok üşüyen yerlerde ayaklar ve üst kısım. Onun için güzel bir ayakkabı kılıfıda edinirdim.Sizce kısa tayt+bacak ısıtıcı mı yoksa direkt kışlık tayt mı daha kullanışlı olur? Kararsız kaldım ben de bu konuda.İzmir’de yaşıyorum bu arada yol bisikletine de yeni başladım. Öncesi şehir bisikletinde şort altına decathlon içlik taytı kullanıyordum. Yaklaşık 2 saatten sonra tayt özelliğini yitiriyor
Aynen hocam sünger iyice eziliyor heralde taşa oturuyormuş hissi oluyor. Selem de pek iyi sayılmaz yine o da decathlonun selesi. Bana da kışlık tayt çok mantıklı gelmiyor fikir almak için sormak istedim2 Saat sonra tayt özelliğini kaybediyor derken ped kısımını kastediyorsunuz bu sizin sürüş dinamiklerinize ve taytın kalitesine bağlı. Ben izmir de otursam muhtemelen yükseklere fazla tırmanan birisi değilsem kışlık tayt olayına hiç girmezdim. En az üşüyen yerler bacaklar oluyor. En çok üşüyen yerlerde ayaklar ve üst kısım. Onun için güzel bir ayakkabı kılıfıda edinirdim.
Ayakkabı kılıfı şart. Kışın kar yağmasa da, oldukça soğuk yapabiliyor İzmir. Özellikle sabah erken saatlerde. Uzun tayt ihtiyacı olabilir.2 Saat sonra tayt özelliğini kaybediyor derken ped kısımını kastediyorsunuz bu sizin sürüş dinamiklerinize ve taytın kalitesine bağlı. Ben izmir de otursam muhtemelen yükseklere fazla tırmanan birisi değilsem kışlık tayt olayına hiç girmezdim. En az üşüyen yerler bacaklar oluyor. En çok üşüyen yerlerde ayaklar ve üst kısım. Onun için güzel bir ayakkabı kılıfıda edinirdim.
Ayakkabı kılıfına öncelik verin. Kendi adıma söylemem gerekirse, ayak parmaklarım oldukça üşüyor kışın.Yaşadığım bölge en düşük 0’a kadar düşüyordu sabahları geçen kış. Belki kısa bir zaman aralığında ihtiyaç olabilir dediğiniz gibi ama bu süreyi bacak ısıtıcıyla geçirebilir miyim bilmiyorum. İki kere tayt masrafı yapmak istemiyorum işin açığı. ayakkabı kılıfı hiç düşünmemiştim bile ama o da önemli anladığım. Birde kalçadan üşütme yapar mı yazlık tayt o var
Kalinliklari aynidor onlarin. Sadece endurance olan daha teknik kumasa sahiptir. Koltuk altlari vs daha hava alan cinsten olur muhtemelen. Cepleri falanda daha fazla. O montlarin ustune ruzgarlik gitmek hixbir ise yaramaz hatta daha fazla terletir ve üşürsünüz.VAN RYSEL Erkek Yol Bisikleti Montu - Siyah - Endurance 3 290,00₺
VAN RYSEL Erkek Uzun Kollu Bisiklet Forması - Rc500 1 990,00₺
10 derece altı sıcaklarda kullanmak için bu iki ürün arasında kararsız kaldım, endurance çok mu kalın kaçar terletir mi? sizce endurance +termal içlik mı mantıklı yoksa termal içlik+rc500+rüzgarlık mı ?
vergi işini nasıl çözdünüz ? bende bir model beğendim fakat vergi düşündürüyorKışın ayakkabı kılıfı bana pek pratik olmuyordu en sonunda Bike24 sitesinde bulunca kaçırmadım. İşe bisikletle gidiyorum dersliğe giderken yürümem gerekiyor çabuk yırtılıyordu
(link)
330946 dosyayı görüntüle
330947 dosyayı görüntüle