@Victor Osimhen Decathlon'un RC500 değil RC100 olan versiyonunu kullanıyorum, sabahları 5-10 derece aralarında örneğin şu an Eskişehir ve bu ürünün içinde bir atlet bir gömlek olduğunda üşümüyorum. Üstüme de bi yağmurluk aldım yine o da Decathlon, onu da giydiğimde 13-15 dakikalık çok rahat bir sürüşte hamam gibi oluyor göğüs kısmım. Zannedersem RC500'le de bi sıkıntı yaşamazsınız.
Ayrıca, Decathlon üründen memnun kalmadığınız durumda iade konusunda çok hoşgörülü bir firma, aldınız kullandınız ve beklediğiniz gibi olmadıysa iade edebilirsiniz sorun olacağını hiç zannetmiyorum. Mağazadan alacaksanız orda bi görevliye falan da sorabilirsiniz, o da benzer şeyi söyleyecektir.
@Semih Cavdar oralar kadar olmasa da soğuk havalarda yaptığım sürüşlerde bahsettiğin katmanlara benzer bir giyimle oldukça rahat ediyorum. Commute değil de daha çok serbest sürüş şeklindekilerde daha da ince giyiniyorum çünkü ilk 5 dakika sürüyor sadece üşüme olayı. Bugün çok dandik rüzgarlıklar bile önden rüzgar almıyor, haliyle kendini çarptırmadıktan sonra terli vücutla sürüş yapmak mesele değil.-Kendi adıma konuşayım- bu tip sürüşlerde ne zaman ki bi 3-5 dakikalık duruşum olur ondan sonra mümkünatı yok ısıtamam kendimi. Hastalık da bu zamanlarda geliyor zaten..