Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Ayakkabı rc300 aldım @Amanita tavsiye için sağolun. Gerçekten hoşuma gitti.

Sprint atınca böyle ani bisikletin burnu havaya kalkıyor, ivmelenmede aşırı bariz artış var. Doğrusu çok güzel bir nimetmiş.

Tek eksisi yürürken takunya gibi ses çıkarması 😂. Tavsiye veren herkese teşekkürler
Ben de dün başladım durum bu

Dosyalar

• IMG_20250926_182121.jpg
    IMG_20250926_182121.jpg
    61,2 KB · Okunma: 13
Scudo
Tamam rahatladım sağolun. O kadar para verince pimpirik oldum.

Özel değilse toplam kaç tuttu
Üstte yazmıştım dün ya bir önceki gün konuşmuştuk. Zaten kal çok pahalı bir şey değil deforme olunca yenisi alınabilir

• Beğen
Tepkiler: brk34
Yürümeye karşı hassas tabi, durunca sağ ayak konduğunda genelde bir taraf daha erken aşınır, çok eskimeden yenilemek lazım

Tamam rahatladım sağolun. O kadar para verince pimpirik oldum.

Özel değilse toplam kaç tuttu

Benim rc300 + pdrs500 pedal 7000 lira
Ben yürürken kapaklarını takıyorum ayrı satılıyor tabi o da para ama uzun süre dayanıyor o bir kez alsan yeterli

Yürümeye karşı hassas tabi, durunca sağ ayak konduğunda genelde bir taraf daha erken aşınır, çok eskimeden yenilemek lazım
Çok sıkıntı yaratır mı yürümek? Çok yürümem ama sorayım yine de
Ben yürürken kapaklarını takıyorum ayrı satılıyor tabi o da para ama uzun süre dayanıyor o bir kez alsan yeterli
Abi yanında kapak taşımam gerekir öyle o zor iş

En uç kısmı aşınmış gibi ya kallerin

Böyle dediğinize göre sanırım normal
Yeni nal için biraz fazla yürümüşsünüz sanırım. Alışırsınız sakat gibi yürümeye ya da dikkat etmeye. 😅

Yeni nal için biraz fazla yürümüşsünüz sanırım. Alışırsınız sakat gibi yürümeye ya da dikkat etmeye. 😅
Yürümekten diyorsunuz, anladım. Daha dikkat ederim😂. Daha ilk tecrübem. Suanlik düşmedim bakalım yarın uzun tura çıkacağım bol rampalı 1200 metre tırmanışlı. Bakalım nolcak

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Çok sıkıntı yaratır mı yürümek? Çok yürümem ama sorayım yine de
Ömrü hızlı kısalır. Evden çıkarken merdiven inilir dönüşte çıkılır, o kadar bunun menzili :)

Fazlası hızlı yıpratır. Ben işe bisikletle gidip geliyorum, okulda yürüdüğüm için hep MTB ayakkabısı kullanıyorum, çelik kal, ömürlük :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve brk34
Ömrü hızlı kısalır. Evden çıkarken merdiven inilir dönüşte çıkılır, o kadar bunun menzili :)

Fazlası hızlı yıpratır. Ben işe bisikletle gidip geliyorum, okulda yürüdüğüm için hep MTB ayakkabısı kullanıyorum, çelik kal, ömürlük :)
Evim zeminde :) Yürürken topuk üstünde yürüyeceğim o zaman bundan sonra. Ne kadar gider bu kaller

Evim zeminde :) Yürürken topuk üstünde yürüyeceğim o zaman bundan sonra. Ne kadar gider bu kaller
İleride pedal değiştirmeyi düşünürsen Look al, kalleri shimanoya göre çok çok daha dayanıklı. En azından bisiklete başladığımdan beri benim edindiğim tecrübe bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
İleride pedal değiştirmeyi düşünürsen Look al, kalleri shimanoya göre çok çok daha dayanıklı. En azından bisiklete başladığımdan beri benim edindiğim tecrübe bu yönde.
Şuan daha yeni aldım uzun süre götürür diye düşünüyorum. İlerde tekrar almam gerektiğinde araştıracağım

en az 2 3 katı daha dayanıklı hemde. Ben suankı Look kalımı yaklasık 12bın km kullanmısım. Dag bayır demeden. Gravelde bile bir cok kez kullandım. Hala gayet guzel calısıyor. Shımano olsa 2 kere degısmıstı.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
normal. sürüşte bundan sakınmak için kal koruyucular var onlardan almak lazım. evet bisiklette her derdin çaresi var ve çareler hep daha çok para harcatıyor :) (link)
Maalesef tek kuruş daha harcayamam şimdilik dikkat etmekle yetineceğim

Evvvet işte bu ilk günden 2 saçma düşüş yaşadım pedal sayesinde biri yokuş yukarı kalkış yapmaya çalışırken alışkın olmadığım için pedalı takamadığım için biri de dururken çıkaramadığım için

Evvvet işte bu ilk günden 2 saçma düşüş yaşadım pedal sayesinde biri yokuş yukarı kalkış yapmaya çalışırken alışkın olmadığım için pedalı takamadığım için biri de dururken çıkaramadığım için
Geçmiş olsun kaderimiz seninle aynı sanırım 😃 dün ben de 2 defa düştüm. Olacak böyle şeyler

Geçmiş olsun kaderimiz seninle aynı sanırım 😃 dün ben de 2 defa düştüm. Olacak böyle şeyler
Durarken yama yaptığımız için sıkıntı olmuyor. Ama birinde kafayı bariyere çok az çarptım. Allah'tan sıyırdı ve kask vardı

Durarken yama yaptığımız için sıkıntı olmuyor. Ama birinde kafayı bariyere çok az çarptım. Allah'tan sıyırdı ve kask vardı
Geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: brk34
Geri