Scudo Sports

Bisiklet giyimi

Taytı uzun zamandır kullanıyorum ama yıllarca bisiklet forması almaya direndim tişört giydim ama bugün şu forma hoşuma gitti aldım, giyince hoşuma gitti haftasonu sürüşte deneyeceğim bakalım nasıl?
IMG_7286.jpeg

Scudo
Büyük bisiklet mağazalarında oluyor bisiklet giyimi ürünleri

Taytı uzun zamandır kullanıyorum ama yıllarca bisiklet forması almaya direndim tişört giydim ama bugün şu forma hoşuma gitti aldım, giyince hoşuma gitti haftasonu sürüşte deneyeceğim bakalım nasıl?
327544 dosyayı görüntüle
Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?

Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?
Bisiklet üzerinde doğrudan rüzgara maruz kaldığınız için böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Pamuk olmaması daha iyi bir bakıma çünkü pamuk çok kolay kuruyabilen bir şey değil. Islaklık hissi konforu olumsuz etkileyecektir. Bu malzemeler teri vücuttan hızla uzaklaştırabiliyor.

sakın ola pamuklu giymeye çalışmayın heleki performans sürüşleri yapıyorsanız aksine terlediğinizde pamuklu t shirt terinizi çeker bu durum bisiklet üzerinde istemeyeceğimiz bişey teri dışarı atan kıyafetler giymeniz lazım yoksa hasta olursunuz benden sölemesi...

merterden alırız istersen %100 pamuklu tişört 300-350tlye var

Yaz aylarında base layer giymeye devam ediyor musunuz?

Yaz aylarında base layer giymeye devam ediyor musunuz?
Ben bugün çıkardım, fermuarı üstten biraz açınca kıllarla beraber hoş görüntü çıkmıyor tabi o yüzden biraz kozmetik düzeltmeler yapmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri