mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.963
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Nereden alıyoruz bu tür eşyalarıTaytı uzun zamandır kullanıyorum ama yıllarca bisiklet forması almaya direndim tişört giydim ama bugün şu forma hoşuma gitti aldım, giyince hoşuma gitti haftasonu sürüşte deneyeceğim bakalım nasıl?
327544 dosyayı görüntüle
Rengi çok hoş gözüküyor 👌Taytı uzun zamandır kullanıyorum ama yıllarca bisiklet forması almaya direndim tişört giydim ama bugün şu forma hoşuma gitti aldım, giyince hoşuma gitti haftasonu sürüşte deneyeceğim bakalım nasıl?
327544 dosyayı görüntüle
Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?Taytı uzun zamandır kullanıyorum ama yıllarca bisiklet forması almaya direndim tişört giydim ama bugün şu forma hoşuma gitti aldım, giyince hoşuma gitti haftasonu sürüşte deneyeceğim bakalım nasıl?
327544 dosyayı görüntüle
Bisiklet üzerinde doğrudan rüzgara maruz kaldığınız için böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. Pamuk olmaması daha iyi bir bakıma çünkü pamuk çok kolay kuruyabilen bir şey değil. Islaklık hissi konforu olumsuz etkileyecektir. Bu malzemeler teri vücuttan hızla uzaklaştırabiliyor.Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?
sakın ola pamuklu giymeye çalışmayın heleki performans sürüşleri yapıyorsanız aksine terlediğinizde pamuklu t shirt terinizi çeker bu durum bisiklet üzerinde istemeyeceğimiz bişey teri dışarı atan kıyafetler giymeniz lazım yoksa hasta olursunuz benden sölemesi...Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?
iç çamaşırıyla denize girmek gibi olur.Naylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?
merterden alırız istersen %100 pamuklu tişört 300-350tlye varNaylon içerikli olsa gerek parlak göründüğüne göre. Fazladan terletmez mi? %100 Pamuklu olanlari var mıdır?
önden görünümü nasıl hiç merak etmiyorum şahsen327552 dosyayı görüntüleGayet şık bence.
Araya kaçmasaymış iyiydi başkan 🤣😂327552 dosyayı görüntüleGayet şık bence.
Hemen çekip atıyorum.önden görünümü nasıl hiç merak etmiyorum şahsen![]()
İşin güzelliği oraya su dalgaları o kısımdan itiş etkisi yaratıyor.Araya kaçmasaymış iyiydi başkan 🤣😂
Benim favorim buna pet şişe bağlanmış modelleri327552 dosyayı görüntüleGayet şık bence.
denizde çişi gelirse pet şişeye yapabilir, multifonksiyonel tasarımBenim favorim buna pet şişe bağlanmış modelleriİşlevsellik 1. sırada olmalı
327553 dosyayı görüntüle
İnsanların çük görmeme hakkına saygı duyan, duyarlı, düşünceli vatandaşlarımız. Çok kalp ❤️Benim favorim buna pet şişe bağlanmış modelleriİşlevsellik 1. sırada olmalı
Ben bugün çıkardım, fermuarı üstten biraz açınca kıllarla beraber hoş görüntü çıkmıyor tabi o yüzden biraz kozmetik düzeltmeler yapmak lazımYaz aylarında base layer giymeye devam ediyor musunuz?