Scudo Sports

Bisiklet Giyim Mağazası

Mor outletteki taytlar 60-80 arası değişiyordu hatırladığım kadarıyla,
kaliteleri hemen hemen aynı, padlerinde farklılık vardı.

Ansal'de envai çeşit çok. Ama düzgün pad olan bir düz siyah tayt var,
(bugün itibariyle sadece S beden vardı) onun da moroutlettekilerle aynı
seviyede. Jeanteks, asics, erima ürünleri var çeşitli ama onların hepsi düz,
güzel jeanteksler var askılı hemde ne yazıkki padsiz olanları getirmişler.
Güzel ürünler var, ama hangi, çeşidin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor oraya.

Scudo
Arkadaslar merhaba. İstanbul Avrupa yakası için bisiklet tekstil malzemesi alabileceğimiz yer, tavsiye edebileceğiniz yer var mıdır?(uygun fiyat-kalite)

Arkadaşlar ankarada alışveriş yapabileceğimiz yerler varmıdır ? uygun fiyatlı bir alışveriş yapmak ve giyim konusunda eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Veya tavsiye edebileceğiniz internet sitesi varmıdır, netten de alışveriş yapabilirim.

ArkadaŞlar Vallaha Bu Sİtelerİ DuyduĞum Cok İyİ Oldu Allah Razi Olsun Hepİnİzden Erzİncanda Sikinti Var Mecbur Sİtelerden AliŞ VerİŞ Yapiyordum Ama Bİlİndİk Tanidik Sİtelerden Tabİ Onlardaa Pahali Cep Yakiyodu Ama Mecburuz Aliyoruz CÜnkÜ Bİsİklet ÜrÜnlerİ Erzİncanda Sikinti Ama Bu Sİtelere Gİrİncİ UcuzluĞu GÖrÜnce ŞaŞirdim Hepİnİze TeŞkkÜrler Tekrardan

@Kaan Özçelik

Forum İstanbul cıvarında "Decathlon" diye bir mağaza var, gidip bir bakın derim.

(link)

http://www.decathlon.com.tr/images/acces-mag.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kaan Özçelik
Bu hafta yine tchibo'da bisiklet tutkusu isimli tema var. T-shirt v.b. ürünler var.

Dipnot: Bisiklet saatini tavsiye etmiyorum, aldım bozuk çıktı, bir kaç arkadaşınki de bozuk çıkmış.

Evet Tchibo da güzel ürünler var. KM saatini bende kullanıyorum bendekinde herhangi bir problem yok. Tek kötü yanı tekerlek dönmeye başladığında otomatik olarak açılmaması.

Mor Outletin son getirdiği ürünlerde oldukça kaliteli. Ama kalite yükseldikçe fiyatlarda ona istinaden yükseliyor. Bisikletle ilgili ürünlerine verdiğim linkten bakabilirsiniz. (link)
Şort ve eşofman içine tayt giyenler için bu ürünü tavsiye ederim padi oldukça dolgun. (link)

Edindigim bir izlenimi sizlerle paylasmak istiyorum. Bir hafta once Ansal spor magazasina ugradim. Forum istanbul decathlon magazasindan 19 liraya aldigim btwin marka tayt 39 liralik bir etiketle rafta duruyordu.

Saygilar selamlar

Onemli not: Hicbir ticari marka veya magazayla uzaktan yakindan iliskim yoktur

(link) Buradan satışı yapan arkadaşlarla iletişime geçerek bulabilirsin. Güvenilirdir. Forumun yarısı zaten arkadaş listesinde ekli belli ki alışveriş de yapıyorlar. :)

forum istanbul BAYRAMPAŞA DECHATLON uygun fiyata garantili ürünler. var. hem kaliteli hem garantili.

Güncel bilgi sahibi olan?

Arkadaşlar büyük beden arayan varsa İstanbul içinde Ansal Sporu öneririm. Bir sürü çeşit var ve çok ilgililer. Sonunda 5xl bir forma ve 3xl bir tayt bulabildim kendime. Kışlık softshell ve eldiven ile gelmişken her şeyi aldım 😀

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Geri