Scudo Sports

Bisiklet garajı - kamil koç

Eğer otobüse ilk duraktan değil de ara duraklardan binecekseniz sıkıntı yaşamanız olası. Özellikle tatil sezonunda bagajlar daha ilk duraktan dolabiliyor. Hal böyleyken siz ara duraktan bisikletinizi yüklemek istediğinizde muavin haklı olarak bagajda yer kalmadığını söyleyebilir ve bisikleti alamayabilir.. Tavsiyem ilk duraktan binmeniz ya da bilet almadan önce acenta aracılığıyla şoföre ulaşıp bagaj durumunu sordurmanız.

Scudo
Umarim digerlerinede örnek olur bu uygulama gercekten tebrikler

ben daha kamıl koc da sıkıntısız bısıklet tasıyamadım hatta son bısıklet tasıma olayında erkenden otogara gıttgım ıcın sans eserı otobusde erken gelmıs adam almayacaagını soyledı ben de bır baska turızmden soforle konsutum alacagını soyledı bende bıletı ıptal ettım..Bence bu olay soforde bıtıyor kurumdan cok..Ayrıca man fortuna (kısa ) ve mercedes tourısmo ların bagajları bııskletı tam pozısyonda alacak yukseklıkte degıl mecbur yatırıp koymak gerek bu seferde daha fazla yer kaplıyor ...Tavsıyem bısıklet tasıyacaksanız gelen otobusun travego yada ozellıkle setra olmasına dıkkat edın daha kolay olur tasımak bagaj yukseklıgı fazla oldugu ıcın..Ozellıkle setralarda bagajın ustunde sadece bııskletı koyabılecegımız buuyklute bır bolum var..Resim de umarım anlasılıyordur..

Dosyalar

• 22x5c4.jpg
    22x5c4.jpg
    40,6 KB · Okunma: 71
Orhan A abi teşekkürler haberim yoktu sayende öğrendim.Bilmeyen bir çok kişi vardır benim gibi saolasın :)

Çanakkale/Küçükkuyu'daki yazıhanedeki görevli için geçerli değil bu. Aldıramadım ne söylediysem. Şoför geldi o da alamam dedi. Firmaya şikayet için mail gönderdim. Dönüş yapma gereği de duymadılar. Pamukkale Turizm'e gittim, sorunsuz bi şekilde kabul ettiler.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Çalışanlarının şirketin bu uygulamasından haberdar olması lazım. Kendimde sıkıntı yaşadım laf anlatmakta güçlük çektim, kamil koç ne yaparsa yapsın kötünün iyisinden öteye geçemiyor maalesef. Vaad ettiklerini standart halinde sunamayan bir firma. Bazı otobüslerinde hürmet bile görebilirsiniz bisikletinizle, bazılarında da "almam ben onu" gibi tavırları da ... Personel problemi şirketin problemidir. İnş zamanla değişir

2 defa kullandım, sorun yaşamadım. Ön tekeri sökmeni istiyorlar.

Geri