Scudo Sports

Bisiklet Forum'u Bisiklet Forum'a Şikayet Ediyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla G. Sayın Atilla bey siz okuyorsunuz ama anlayamıyorsunuz. Kendinizden geçmişsiniz resmen. Çok mu dokundu anlamadım. Madem bu kadar kişilik sınırlarını ihlal ederek konuşacaksınız konuşmayın. Başta şikayetti sonra anlattım şikayetten eleştiriye döndüm. Sırf siz anlayın diye. Ama napalım ben ne kadar anlatırsam anlatıyım siz anlayabileceğiniz kadar anlamış ve öylece de cevap vermişsiniz. Çeşitli süslü kelimeler kullanarak ya da saldırarak benimle konuşamazsınız. !!!

He unutmadan. Biz eskiden tek bir ilanda 20 tane ürün birden verip bir seferde kurtuluyorduk. Hepsi o ... Ürün falan koymam zaten artık. Yazı falanda paylaşmam. Tavrınızı konuşmanızı da yorumunu da kendinize saklıyın... :D işin mutfağıymışmış :D Ne mutfağı... Ben koskoca ünilerde kulupler kurmuşum insanları yetiştirmişim yardımcı olmuşum yollar yapmışım. Sense burada bir yöneticisin :D he bilmiyorum başka şeyler de yapmış mısındır ? Sırf şöyle yazmamın nedeni beni tanımadan sen nerden anlarsın kafasında yazılarınıza itafen yazdım. Redifler uyaklar süslü anlatımdan ziyade efendice yazan birisine önce sen saygı göstermeyi öğren sonra yaz. He kaldıramazsan da bu sözleri benim üyeliğimi de sil .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOKTA daha tek bir cevap için dahi sizle konuşmak istemiyorum. Kendi adıma... Bu başlık forumundur ama yazınızı bana değil konuya yazmak isterseniz yazın beni etikletmeden. Zira cevap vermiycem anlayana cevap veririm, saygıya cevap veririm ben. ------------> NOKTA

Scudo
@Emre Nakipoğlu Haklısınız, şu iletileri okuyan herkes olanın bitenin farkında. Ben niye kendimden geçeyim onu anlamadım ? Ben size yeni sistemin; 'eskisine bakarak eleştirilecek hiç bir noktası yok, ancak marketi geliştirmek için eleştirilerinizi şikayet yolu ile olsa dinleriz diyorum', sizin mesnetsiz eleştirilerinize karşı argüman ortaya koyuyorum siz ne yapıyorsunuz, ipin ucunu başka yerden tutmaya çalışıyorsunuz. Çünkü kuralları okumadığınız çok belli. Eleştiriye bir cevap veremiyor olmanız, yeni problem ortaya koymanız veya türetmeniz bunun açık göstergesi, pes artık.

Asıl siz ne okudunuz da yorum yapıyorsunuz ? Saldırı nerede yapmışım bana bir gösterir misiniz ? Gördüğünüz üzere sizinle çok net yapılanları ifade ederek konuşmuşum. Siz şimdi kalkmış benim size gösterdiğim gerçekler karşısında çaresiz bir şekilde eskiden "bir ilanda 20 ürün satıyordum" bunu engellediniz demeye getiriyorsunuz. Bunların hepsi çaresizlik.

Ayrıca sizin üyeliğinizi niye sileyim ? Yahu siz bana ne zarar verebilirsiniz ? Hemde bilgisayar başından ? İki dakika tefekkür edin de şu yazdığınıza bir bakın Allah aşkına ! Siz rahat bir şekilde dolaşın forumda, yeter ki bizi mesnetsiz eleştirilerinizle rahatsız etmeyin yeter. Şu forum içinde saygıyı sizden öğrenecek değilim, kusura bakmayın.

@Atilla G. ben size yorum yapamacak kadar aciz değilim. Burası benim sevdiğim bir yerdi ve ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Eski tadı tuzu bulamadık. Eski forum kurallarını da biliyoruz yenisi de şükür. Bir okumayı bilen siz değilsiniz. Sizin tavrınızdan dolayı isterseniz silin dedim. Burda daha önce üye hiç silinmedi sanki ... Ben demek istediğimi anlattığımı düşünüyorum. Burda kullanıcı benim ve ben beğenmedim. Herkes beğenmekte zorunda değil. Ben evet eskiden bir ilanda açıyordum ordan takip ediyordum türü belliydi ve basitçe ufak değişimlerimi gerçekleştiriyordum. Afedersinde ben hiç uğraşmadan şuanki market sisteminden daha iyi bir modül kurabilirdim. Ve siz yapamamışsınız.... Ayrıca ben size ne zarar vericekmişim... :D o da nerden çıktı. Ayrıca siz beni değil ben sizin sisteminizi eleştirdim. Paralı olucaksa şöyle olsun dedim bu mu suçumuz. Eski sistemin daha iyi geldiğini söylememiz mi suç ... İyi o zaman çenemizi kapatıp tüm söylediklerinizi kişilik haklarını ihlal eden konuşmalarınızı da geçelim.... Her şey ne iyi olurdu değil mi ? Sürekli aynı şeyin arkasına sığınarak bir şeyleri ispatlar konuşmak bu foruma sadece zarar verir anladınız mı ? Bazı işleri yapılırken buraya değer katan arkadaşlarımızın fikirlerinin de alınması yerinde olurdu. Ancak sizin gibi dediğim olucak tavrında olan insanlar yüzünden ilerleyemiyoruz. Benim eleştirim benim düşüncemdir. Cevap vericekseniz de buna sitemkar yok sen anlamıyorsun sen ne bilirsin okumamışsın bile cevap bile veremiyorsun kafasında yazmayın. Önce biz kendi haddmizi bilmeliyiz ki sonra insanlar bize gıcık olmasın sert sözler söylemesin kimse kimsenin kalbini kırmasın. Önce üsluptu ama siz onu geçtiğiniz için ve meseleyi mesele haline getirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum... Kardeşim benim işim gücüm var...

Forum senin olsun sen beysin paşasın çok iyi olmuş ya gerçekten market sistemi nasıl yaptınız ya helal olsun biz gibi cahiller sizleri anlamıyoruz ya.... ( he şimd marketle alakalı son bir şey yazıcam... İğrenç olmuş ne aradığımı bulabildim. Ne bir şeyi bulabildim. O sayfanın detaylarını doldurmak insanı deli ediyor gerçekten. Bir ilanda resimlerinin altına ürün ağırlık fiyat paylaşırdık biterdi. Şimdi her zıkkımı ayrı ayrı giricez... Ben daha buraya bir ürün girersem gel buraya konu aç yüzsünsün de tamam mı kardeşim ... İçine edildi şuranın ya tavra bak. Resmen çirkefce saldırılıyor.... Size forumunuzda başarılar diliyorum arkadaşım.

Eskiden böyle şeylerde yoktu sayın @Atilla G. Ama son yıllarda bakın sizin çok iyi bildiğiniz yöneticilik ne hale gelmiş ... Demek istediğim farklı düşünceleri ya da eleştirel yaklaşımlar insanları daha da hırçınlaştırıyor. Bu sitede ben son yılarda bunu çok iyi görüyorum. Silinen cevaplar. Silinen konular. Özgürce bir şeyler saygıyla eleştirilemiyor. Bence buna önce yöneticiden başlamak lazım. Bunları bir düşünün ve bir insan hatayla ya da saygısızlıkla bir şeyler yaparsa dahi şu aşağıda ki resimdeki gibi bir neden gösterilmemeli.

(link)

@Emre Nakipoğlu Vallahi sürekli yorum yapıyorsunuz zaten, ancak ikinci paragrafta düşüncelerinizi dolaştırmadan anlattığınız için teşekkür ederim. Her şeyin özeti orada saklı çünkü. Gelelim sizin anlatmak istediklerinize. Ben anlatmak istediklerinizin üstüne bir çok şey ekleyerek size cevap verdim ancak kabul etmediniz. Yukarıda mesajları okuyan herkes duruma hakimdir kanımca.

Bizim sistemimizi eleştirirken forumun market bölümünden para kazanmadığını, sadece sponsor geliri ve google reklamları ile ayakta durduğunu bildiğinizi farz ediyorum. Eğer daha iyi bir sistemi, ücretsiz bir şekilde foruma adapte edecekseniz size seve seve yetki vereceğim, söz veriyorum. Ancak insanların emeğini böyle sokak ortasında yarım ağızla eleştirir gibi bir anda mesnetsizce eleştirip yerden yere vuramazsınız. Çünkü şu foruma saatini verip kullanıcı veya yönetici, birey olarak bir şeyler ekleyen insanları mesnetsizce eleştirmek saygısızlık ve işin nasıl işlediğini bilmemekten kaynaklanıyor.

Siz yetmiyor hala bir şekilde anlamsızca cevaplar vermeye devam ediyorsunuz. Sorun eleştiri yapmak değil beyefendi, sorun size verdiğim cevapları kavramak istemeyişiniz. Eğer eleştirilere tahammülüm olmasaydı konuyu kaldırmıştım. Ancak benim meramım sizin gibi bu tarz düşünen arkadaşlara doğru olanın ne olduğunu anlatmaktı. Siz konuyu benim süslü kelimelerime, saygıya, yok aynı ilanda 20 tane ürün satamıyorum demeye kadar taşıdınız. Buyurun devam edin, siz istediğiniz kadar mesnetsizce eleştirebilirsiniz.

@Atilla G. bu yöneticilik olayı ilk defa gelmiyor ki. Bana daha önce de söylendi görev almak ister misiniz diye ? Yöneticlik yapmanın insanları nerde olursa olsun idare etmenin zorluğunu gayet iyi biliyorum. Bu forumda benim en çok sevdiğim yerlerden biri. Vaktim olsa size öyle bir modül yapardım ki... Eski sistemin daha iyisi olurdu. Konuyu daha da ateşlemeden kapatalım. Her şey olması gerektiği gibi kalsın. Herkese iyi forumlar.

Fox F100 RL - 32mmlik bacak çapı - Detaylı Maşa Bakımı

Fulcrum Red Metal 3 Jant - 26 Inç - Tubeless

Biri market ilanıdır , biri de maşa bakımının incelikleridir buna benzer başka yazım var mıdır bilmiyorum ama burdan kaldırılmasının sayın saadetin z den istedim. Umarım kaldırılır benim buraya artık verecek bir şeyim kalmadı. Herkese iyi akşamlar dostlar.

Markete yada Satış bolumune 1 kere girmisimdir oda yanlislikla :D

@Emre Nakipoğlu
bence bunun yapılmasında asıl neden, ifade ettiğin biçimde güvenilir bir ortamda bu kadar çok parça alım satımına zemin oluşturmamak. yani kullanıcılar bu 2.el pazarını bu kadar etkin kullanamazlarsa daha güvenilir olan sıfır ve mağazalara kayacaklardır.
artı bisikletforum'un paraya ihtiyacı olmadığı sizce ortada değil mi ? bu kadar hit almasına ragmen reklam almaya gerek duyulmaması, sürekli güncellenmesi ve sistemin son derece düzgün çalışması :) ha extra gelir olursa neden olmasın ama kullanıcıdan gelecek ayda 1-2 tl ye bel bağlayan sistemlerin ötesinde olduğu çok açık. :krnz:

Market kısmı daha ön planda olmalı bu kısmın geliştirilmesi lazım, misal satılan ilan yayından kaldırma imkanı olsa güzel olur kalabalık yapıyor.

@Tasogare valla dediklerinde haklısın... Bende artık burdan bir şeyler beklememeyi anladım. Benim için artık pek tadı yok. Zaten ben birkaç bir şey paylaşmıştım bunları da bundan sonra blog yapıp oralara aktarıcam. Çünkü buraya bir değer katmak istemiyorum. Yazılarımın kaldırılmasını söyledim ama sözde sanırım foruma zarar verirmiş :D :D neyse onlar öyle demişlerse haklılardır.

@DeReM Satılan ilanları tutmamızın sebebi ( belirli bir zaman periyodu var bunun ) aynı parçadan alacak/satacak insanlara fikir vermesidir. Yani aslında piyasanın durumu hakkında satılmış ilanlar fikir vermektedirler. Düşünceleriniz teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: DeReM
Marketle ilgili görüş ve önerileriniz için Markete Geçiş başlığı kullanabilirsiniz. Konuyu kilitleyip, bırakıyorum. Hepinize saygılar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri