mtbcandir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 720
- Bisiklet
- Scott
@Atilla G. Sayın Atilla bey siz okuyorsunuz ama anlayamıyorsunuz. Kendinizden geçmişsiniz resmen. Çok mu dokundu anlamadım. Madem bu kadar kişilik sınırlarını ihlal ederek konuşacaksınız konuşmayın. Başta şikayetti sonra anlattım şikayetten eleştiriye döndüm. Sırf siz anlayın diye. Ama napalım ben ne kadar anlatırsam anlatıyım siz anlayabileceğiniz kadar anlamış ve öylece de cevap vermişsiniz. Çeşitli süslü kelimeler kullanarak ya da saldırarak benimle konuşamazsınız. !!!
He unutmadan. Biz eskiden tek bir ilanda 20 tane ürün birden verip bir seferde kurtuluyorduk. Hepsi o ... Ürün falan koymam zaten artık. Yazı falanda paylaşmam. Tavrınızı konuşmanızı da yorumunu da kendinize saklıyın...
işin mutfağıymışmış
Ne mutfağı... Ben koskoca ünilerde kulupler kurmuşum insanları yetiştirmişim yardımcı olmuşum yollar yapmışım. Sense burada bir yöneticisin
he bilmiyorum başka şeyler de yapmış mısındır ? Sırf şöyle yazmamın nedeni beni tanımadan sen nerden anlarsın kafasında yazılarınıza itafen yazdım. Redifler uyaklar süslü anlatımdan ziyade efendice yazan birisine önce sen saygı göstermeyi öğren sonra yaz. He kaldıramazsan da bu sözleri benim üyeliğimi de sil .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOKTA daha tek bir cevap için dahi sizle konuşmak istemiyorum. Kendi adıma... Bu başlık forumundur ama yazınızı bana değil konuya yazmak isterseniz yazın beni etikletmeden. Zira cevap vermiycem anlayana cevap veririm, saygıya cevap veririm ben. ------------> NOKTA
He unutmadan. Biz eskiden tek bir ilanda 20 tane ürün birden verip bir seferde kurtuluyorduk. Hepsi o ... Ürün falan koymam zaten artık. Yazı falanda paylaşmam. Tavrınızı konuşmanızı da yorumunu da kendinize saklıyın...