Scudo Sports

bisiklet forumdayım yeniden

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@bacobaba39

yok gerçek ...

@Volks

açıkça onu bilmiyordum neyse hallettik meseleyi .

@Kudret Kurtcebe Anladığım kadarı ile burda sevilen bir insansınız ve yıllardır üyesiniz ve bir forumdan adminlik aldınız etik olmaz dediniz ve gideceksiniz Buaraya kadar herşey normal ama!! bu forumda hiçmi teklif gelmedi size kudret bey ? eğer geldiyse niye kabul etmediniz.

@Über_Yavuz

bana teklif gelmedi ama bende bulunmadım açıkça ,yalnız yöneticilik diğer tarafta bildiğiniz gibi değil sadece benim sayfamın yöneticiliğini verecekler idi. fakat burada öyle bir durumum yok tabi,şikayetçi değilim ,tek topik var ,sadece açık duran,
bisiklet forumdan kimler yarışlara girdi diye ,burada sorular sordum
herkes tecrübelerini hatalarını paylaşabilir orada.bu arada nikola tesla adamımdır ,,,

Kudret abi iyi transfer ücreti veriyorlardıysa benim adımı vereydin. Orta sahada iyi top çevirir lakin gol yollarında sabri gibi etkin değildir derdin.

@mehmetsunu

valla özelden bombardıman yedim dostlar sağolsun,onların attıkları bombalara eyvallah derim,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi burada devreler yanmış anlaşılan. Yüksek gerilime dayanamamış. Olur olur insanız sonuçta.

kudret hocam dalga geçme bizimle
sen ontane foruma yönetici olsan yine gidemezsin buradan

@barış barış

sen var ya sen bi tanesin
senin kadar bisikleti seven adam görmedim yahu, bende zannederdimki bisikleti seviyorum, valla sen beni acaip geçtin bu konuda ,
sana helal olsun diyorum başkada bir şey demiyorum,,

Vardır bu iştede bir hayır.

@Kudret Kurtcebe

Estağfurullah Kudret hocam sizden geçti hu hastalık bize
biz neyizki sizi örnek aldık bu hale geldik

dört gündür çıkamadım kudret hocam havalar fena ama az kaldı inşallah bahara artık boş durulmaz

Aynı anda 50 tane forumda üyeliğiniz bulunabilir, hepsinde yönetici de olabilirsiniz. Bunun etiğe aykırı olduğunu nereden çıkardınız?
Şeyh uçmaz mürit uçurur diye boşa dermemişler. Şampiyonluk kaybetmiş aziz yıldırım gibi istifa edeceğim deyip güvenoyunu almışsınız valla tebrikler.

Çok ilginç konular valla.

Neyse, yanlışlıkla forumu terketmenin kıyısından dönmüşsünüz, geçmiş olsun.

Özelden yazarmısınız hangi forumdu o??? Çok rica ediyorum.

@barış barış

geçen pazarki durum barış altta bir uzun yazlık tayt ve üstte kışlık uzun tayt ,vücudumunda en allta kısa kollu yazlık forma üste termal onun üstünede yazlık bisiklet forma ile deli danalar gibi dönünce valla 5 turda acaip ısındım yani,durunca üşümedim ama 10 dakika sonra bi daha döndüm ,tekrar olur ise üşünmüyor tabi üstümde rüzgarlık ile geldim veledroma onu çıkardım sonra giydim

@hashus1099

ben öyle görüyorum,
sizin fikrinize saygılıyım voltaire okudunuzmu ?
sizin düşüncelerinize katılmıyorum ama ölene kadar sizin fikirlerinizi savunacağım der ,
yok yanlışlıkla değil karşı taraftan sayfa yöneticisi olmak cazip geldi, açıkça bu forumdan bunu istemek nasıl olurdu diye düşünmekteyim yani bir konu açacağım örnek idmanlar konusu ve burada çalışacağım ama sayfaya giriş benim kontrolümde olacak karşı taraf bunu vadetti.bisiklet forumun takdirine kalmış tabi,

@T.T

malesef,,,,

bisikletin faydaları saymakla bitmez
özellikle sağlık açısından
sonrada sosyalleşme güzel vakit geçirme stres atma arkadaş edinme güzel muhabbetler gibi bir sürü şey
siz yıllarca bunları doya doya yaşamışsınız halada devam ediyorsunuz daha ne olsun kudret hocam
darısı boş vakitlerini boşa harcayanların başına

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri