Scudo Sports

bisiklet forumdayım yeniden

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

söz ve beste de naçizane birşeyler yapabilirim. Kayıt imkanım ve armoni bilgim yok.

@cycling

o.k yazılmış hazır şarkı sözleri var ise uyar besteleme işi için tabi düşünmece yapacağım,armoni çok önemli akorlar ve ritm ile sözlerin uyumuna prozedi denmekte, bu çok önemli tabi, her şey bi anda olmuyor emek lazım zaman lazım tabi,
yeni albüm çıktı 14 grup ile seslendirdik herkes besteleri ile katıldı bu konuyu başak ile konuşabilirim yapımcıdır ,aynı zamanda solisttir ve stüdyo ile bağlantıları vardır söz senden olur kayıt başaktan ve armoni benden söyleme benden olur

Randy rhoads ile vito bratta yıda arada analım. Her ikiside temiz aile çocuğu idi. Adamın içkisi yok kumarı yok idi ama genç gitti. Kudret abi bu arada sen yavuz çetinile tanışır mıidin.

@uguryilmaz144

teşekkürler uğur ,
yarın 14 grup ile sahne alacağız çıkan kasedin tanıtımı olacak ,valla açık hava olur ise şık olacak ora 5000 kişilik yer

@Kudret Kurtcebe

yavuzun sesini ilk duyduğum da hayran kaldım. Sesi ve şarkıları harikaydı. Şu yaşamak istemem adlı şarkıya bir ara bayağı takmıştım. Keşke aramızda olsaydı.

Bir 30 yıl geriye götürdün beni kudret abi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu

valla yavuz kadar temiz kalpli bir insan tanımadım o kişiliğini satmadı savaştı kimseye uymadı etrafında kaymış insanlardan uzak durdu bu camiayı iyi bilirim müzisyenlerin camiasını çok kişiyi eledim ama yavuzu asla o kendisi ile barışıktı önceleri ,ama ne oldu ise kasedi çıkardıktan sonra ,galba hayal ettikleri olmayınca, birden bu iyi kalpli dostum bunalıma düştü, kaset satmamış idi ,bel bağlamıştı, diye düşünüyorum, intihar etmeden önce gördüm çok kötüyüm baba dedi, boş ver dedim ,takma kafana, ama yapamadı, yenildi bunalımlarına ,köprüden atladı biliyorsun, araç ile gitmiş idi ,oraya kendi aracı şok oldum tabi,,

@mehmetsunu

fakat dahada ilerisi acaip tabi, oradan geldim ,,mayam orada ,

@mehmetsunu

güzel tabi geriye gitmek ama nostalji ne kadar doğru ,
naftalin kokuyor deep purple ,pink floyd,ilerisine bakıyorum ,dünyadaki yeni akımlara yeni müzik türlerine ,anlayışlarına müzik esasında ilerleme kaydedecek diye düşünüyorum ,

rock 2017 'e bakınca neler görüyoruz hepsi burada

İşte bunlar hep bisiklet yüzünden. 60 yaşında hala o tepe bu tepe, o yarış bu yarış diye pedallarsan hafiften de kafayı kırarsın. :kptmya:

Saygılar Kudret Kurtcebe... Gitmeyin bir yere, geleceğimi görüyorum sizde. Lütfen bisikleti de bırakmayın. Umarım bisiklet üzerinde ölürsünüz. :naslyany: iyi bir temenniydi galiba :koptum::koptum::koptum:
Yani sonuçta hepimiz bir gün öleceğiz. Kudret Kurtcebe'de bir şey var. Yani çok değişik bir adam. Üstünkörü bakarsan ya normal bi adam işte dersin, ama şarkı söylerken ve gitar çalarkenki hali falan. Çok derin bi adam bence. Çoğu zaman da forumda bizleri kafaya alıyor bence.
Yalnızlığı... 60 yaşında ama hala 16 yaşındaki çocuğun heyecanı... Çok yaşa Kudret abi.

@hayatçokgarip

deniz dostum , sen yolunu seçmekte özgürsün
kimse benim gibi olacak diye bir durum yok,benim seçimim bu,kimseyi kafaya almak ile ilintili bir olayda düşünmüyorum aslında ,bir idealim var idi ,bi şey sevmek idi, bu önemli idi
gerçekten sevdim müziği ,birde bisikleti ,bir şey sevmek lazım ,çok basit esasında ama zoruda o galba ,yaşamda bir şeyi sevmek önemli gerçekten, sevmek, yanlız yapmacık değil.derin sevgi olmalı..

durumu kurtaralım nuri ağbim 1949 doğumlu ben 57 ,o 68 kuşağı ben 78 ,tabi o sahnede iken çok daha iyi gitar çalar idi ve söylerdi, karikatüre geçince müzik ikinci plana düştü 12 yaşında beni gitar kursuna ağbim götürmüş idi ,1966 babamı kaybetmişdim, 1968 'de gitara başladım iyikide götürmüş..:)

@uguryilmaz144
Siz kanal kaydi alin Kudret abi ile bana yollayin ben onu on numara mixlerim dj kafasi ile misal . dij cam hesabi

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Kiskanilasi kafalar o_O

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri