2-3 gün önce konu açmıştım siteyle alakalı ufak bi sorunumu dile getirmek için ama yönetici arkadaşları kızdırmışım galiba ve konum silinmiş foruma üye olurken büyük bi heyecanla üye oldum yüzlerce foruma üyeliğim var bikaç sitede yöneticiliğim var ama hiçbirinde bu kadar heyecanlanmamıştım çünkü onlar klasik forumlardı buraya üye olmadan önce de bikaç gün inceledim ve paylaşımların gayet işe yarar olduğunu,benim ihtiyaçlarımı burada karşılayabileceğimi düşünerek heyecanla üye oldum ama kursağımda kaldı diyebilirim ilk başta üyelik aktivasyonu biraz gecikti ama olur sistem budur belki sitenin alt yapısında sorun vardır dedim bunu umursamadım(bu mesajı yazarken bunun etkisinde kalmadım) sonra daha sonra yaptığım kaza sonucu kadroya ihtiyacım olduğu için ikinci el forumunda ARANIYOR... bölümüne konu açmak istedim "50 MESAJ YAZMADIĞIM" için konu açamayacağımı öğrendim...son olarak ta bu konu hakkında sesimi duyurmak için siteye konu açtım konun içeriğindekileri birebir aynen mail'de attım ama gördüm ki konum silinmiş ve siteye gönderdiğim mail hakkında bilgilendirmek için herhangi bi cevap ta gelmedi..bu konunun silineceğini de biliyorum ama görenler görsün birazcık daha sesimi duyurmak istiyorum umarım bu görüşlerimi sayın yönetici abilerim anlayışla karşılar ve beni tatmin edici bi cevap verirler diyerek herkese TEŞEKKÜR EDİYORUM...
Herkese Saygılarımı Sunuyorum...