Scudo Sports

Bisiklet foruma giriş medya araçları?

Hangi medya araçları ve piksel?

• Mobil 320 px - boy

• Mobil 480 px - en

• Diger 768 px ve daha fazlası

• Toplam katılım
    7

Yılmaz Uyar

Forum Bağımlısı
Tepki
719
Bisiklet forumda özellikle mobil cihazla giriş yapan arkadaşlar daha çok hangi ekran çözünürlügü kullanıyor? Medya kullanımda websiteleri cihazda gösterim şekli olarak hangisini daha çok tercih ediyorsunuz. Mobil gösterimde boyuna veya enine tercih sebepleri gibi...

Örneğin:
- iPhone : 480 piksel en kullanım
- Diger markalar : 320 piksel boyuna kullanım
- Tablet + : 768 piksel ve üstü ...

Scudo
Merhaba. Ben Tapatalk kullanıyorum. Sitenin kendisinden çok daha kolay erişim oluyor..

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
Ben Galaxy note 2'den giriş yapıyorum. Tapatalk vb. uygulamalarla kendimi kısıtlanmış hissediyorum. Bu sebeple telefonun ekran avantajını da kullanarak (5.5 inç) "masaüstü" modunda kullanıyorum. Bahsettiğiniz çözünürlük olayını doğru mu anladım bilmiyorum ama ekran çözünürlüğüm 720x1280.

@SerkanH

@ONUR YÜCEL 46

Evet, peki cihazı dik ve enine hangisi size daha kullanışlı geliyor veya giriş yaptığınız site tasarımına göre tercih değişiyor mu?

Her zaman dik ve masaüstü sitesi istiyorum Chrome dan ekran çözünürlük 1080p sony Xperia z ultra gpe kullanıyorum ekran boyutu 6.44 inç hem cebime hem gözüme en iyi geleni bu telefon :)

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Uyar
@Yılmaz Uyar

Site ayrımı yapmaksızın dik kullanırım. Alışkanlıktan mıdır nedir bilmem ama bu şekilde daha akıcı bir kullanım oluyor.

Tapatalk çok lanet bir program bence. En temizi Safari'yi açıp kullanmak. Zaten mobilde Safari'nin üzerine hız ve akıcılık konusunda başka birşey tanımam

Sahibinden.com gibi bir sitenin bile uygulaması var keşke bizdede olsa cihazlarımıza yükler kullanırdık.

Bende Samsung Galaxy s4 cihazımdan tapatalk ile giriş yapıyorum. Gayette güzel bence akıcı bir program.

Note 2'den Tapatalk ile giriyorum mobil olduğum zaman. Bence sitenin mobil versiyonundan çok daha güzel, masaüstü versiyonundan çok daha akıcı (telefonda)

Cevaplar için teşekkürler.
Kullanım şekli olarak en-boy (+ piksel) belirtirseniz daha faydalı olacaktır.

http://s28.postimg.org/pfglj2ud5/phoneportraitvlandscape.jpg

@Yılmaz Uyar

Merhaba telefonda dikey kullanıyorum tablette yatay (ikiside tapatalk)
dikey kullanma nedenim zaten yazılar küçük oluyo yatay olunca bir satırda çok uzun cümleler oluyo ve resim gösteriminde daha başarısız
yatay kullanma nedenim ise yazılar zaten yeterince büyük ve yeterli okuma alanı sağlanıyo sağ tarafta ise konu listesinin görünmesi de gezinmeyi kolaylaştırıyor

Geri