Uras Cumhuriyet
Aktif Üye
- Tepki
- 38
- Bisiklet
- Fuji
Merhaba arkadaşlar, abilerim ablalarım
Youtube da gezerken aklıma bir fikir geldi ve paylaşmak istedim. Sanırım daha önce bu konu tartışılmamış. Uzatmadan konuya gireyim. Aklıma gelen fikir bir youtube kanalı oluşturmak. GCN gibi içinde nasıl yapılırlar, testler, bazı teknikler ve küçük tamirlerin bulunduğu bir kanal kursak. Bu videolarda bisikletforum adını ve logosunu kullansak. Videoları çekmek içinde gönüllü arkadaşlara danışabiliriz gibi geldi bana. Her türlü tecrübesi olan abilerde objektif testler yaparlar diye düşünüyorum. Test yapılabilecek bisikletleri de forum aracılığıyla bisiklet sahiplerinden rica ederek bulabiliriz bence. Çekilen videoların hepsi forum adminleri tarafından toplanıp gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra da youtube'a konsa hem okumayan bazı kullanıcılara hitap etmiş oluruz hem de Türkiyenin bisikletle ilgili en büyük görsel kaynağı oluruz. Bakarsınız diğer videolar arasında gözükürde fazladan bir kişi bile bisiklete ilgi duyar? Ne dersiniz sizce mümkün mü? Ben adminlerimiz ve abilerimizin yardımlarıyla başarabilecegimize inanıyorum.
Yazım hataları ve cümle düklükleri için özür dilerim.
Yazım hataları ve cümle düklükleri için özür dilerim.