Scudo Sports

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    578
Scudo
Bence @mariokaldato cumhur abinin bimle ortaklığı var ama gizliyor yoksa bu kadar reklam normal değil 😀😀
Yani o kadar real proje yaptik, o kadar makara ve eğlence dolu tur yaptik, o kadar sosyal mesaj kaygili mizah yazilari yazdik. Aklınizda kalan sadece benim Bim obsesiyonumsa daha da bsey demiyorum :D
2020-04-18 13.20.49.png

o kadar real proje yaptik, o kadar makara ve eğlence dolu tur yaptik, o kadar sosyal mesaj kaygili mizah yazilari yazdik
Abi projende, turunda, mizahında bile ya bimden alınmış bir ürün ya Bim poşeti ya da BİM'in önünde çekilmiş bir fotoğraf var doğal olarak bimle anılıyorsun formda anket yapalım @mariokaldato deyince aklınıza ne geliyor diye en az yüzde ellisi bim der 😀

Bazı hayranlarının hitap ettiği gibi, Raşit aBim o benim :ssrtcbya:
@necmeddin foruma tekrar hoşgeldin. Sabırla pişip bilgini artırdın, sonra yazmaya başladın. Yeni nesilde görülmeyen bir özellik :harika: Seviliyorsun. Bir gün mutlaka beraber olta sallayalım :)

Abi projende, turunda, mizahında bile ya bimden alınmış bir ürün ya Bim poşeti ya da BİM'in önünde çekilmiş bir fotoğraf var doğal olarak bimle anılıyorsun formda anket yapalım @mariokaldato deyince aklınıza ne geliyor diye en az yüzde ellisi bim der 😀
Hemen bir şiirime bakalim. Simdi kameralarimiz Kaldato aBim studyolarinda

Gios'a maniler

İnsan hiç 3lü altus aynakolu arar mı?
Ekmegin bol sucuklu pizzaya banar mı?
"Kondusyonum yok aga " demeye çekinip,
Gios rampayı cikmayi diye diye yanar mı?

Bacılar gardaşlar enerjim pert oldu,
Gözlerim yaşlarla doldu.
Saatte 65 km hızla giderken sehirde,
Bim'e yanaşıp Le cola almak hayal oldu :(

Hep derlerdi inanmazdım ;
"Karbon yol baska bir sey bro ! "
Sırtımda kamyoncu atleti,
Altimda uzun tur bisleti,
Terliklerim Furpa'dan, şortum pazardan;
"Onla yola binilmez"derler derler amma,
Hiç laf dinler mi Maryo denen keko :(

Şimdi mtb'mden söktüğüm selemle debelenmekteyim,
Anında roket gibi firlayan Gios'umla
Tuhaf hallerdeyim.
Bazan halk pazarinda , bazan otobanda
Minik serçe gibi hayin bir kartalın kollarinda,
Kimi zaman esnaf lokantasında, kimi zaman bir italyan restoraninda;
Esasen şöyle diyim sağaaa,
Kaybettigim kalorilerin peşindeyim

@necmeddin abi forumda baya balıkçı var sanırım şöyle bir baktım balıkçılıkla ilgili bir başlık görmedim acaba büyüğümüz olarak bisiklet ve balıkçılık diye bir başlık mi açsan yönetim izin verir mi acaba

@necmeddin abi forumda baya balıkçı var sanırım şöyle bir baktım balıkçılıkla ilgili bir başlık görmedim acaba büyüğümüz olarak bisiklet ve balıkçılık diye bir başlık mi açsan yönetim izin verir mi acaba
Aman kimse duymasın ilk başlığım olacak , sonra bizim usta şair @mariokaldato iki olta (holta der tabi ağam kendi lisanında) alır eline , çöküverir bizim başlığa. Yazın Allah nasip ederse paylaşımlarımızı yaparız. Geçenlerde bir başlık altında bir arkadaş bisiklet ve balık tutmalı uzun bir paylaşımda bulunmuştu. Çoğu bisiklet sevdalısının aynı zamanda görsel harika zenginliğine sahip olduğunu düşünürsek forumda balık tutma alışkanlığı olan birçok arkadaş olduğuna inanıyorum. :harika:

@mariokaldato abim sen işi gücü bırak BİM e pazarlama ve satış müdürü olarak başvur almazlarsa ŞOK a girersin :D :D :D
@necmeddin serpmeyle turna yakalamışve zıpkınla zargana vurmuş acemi bir balıkçıyım. sonra canlı veya çiğ olarak balık yuttuğum çok olmuştur. Buda meraktan. :koptum:

Aman kimse duymasın ilk başlığım olacak , sonra bizim usta şair @mariokaldato iki olta (holta der tabi ağam kendi lisanında) alır eline , çöküverir bizim başlığa. Yazın Allah nasip ederse paylaşımlarımızı yaparız. Geçenlerde bir başlık altında bir arkadaş bisiklet ve balık tutmalı uzun bir paylaşımda bulunmuştu. Çoğu bisiklet sevdalısının aynı zamanda görsel harika zenginliğine sahip olduğunu düşünürsek forumda balık tutma alışkanlığı olan birçok arkadaş olduğuna inanıyorum. :harika:
Aynen sen aç basligi yav yazi bekleme. Genel bilgiler falan ver bilgilendir bizi. Benimde merakim var baslamak istiyorum ufaktan

Pandemide evde sıkılan forum üyelerinden bir kısmı; deniz , göl ve akarsularda var olduklarını ümit ettikleri balıkları ! avlamak hayaliyle yanıp tutuşuyordu...
Bunu duyan Shimano yetkilileri avucunu ovuşturmaya başlamıştı.... :koptum:

Aynen sen aç basligi yav yazi bekleme. Genel bilgiler falan ver bilgilendir bizi. Benimde merakim var baslamak istiyorum ufaktan
Tamam başkan 15 güne kadar ortalık rahatlasın bol resimli , olta takım anlatımlı, olmazsa olmaz yanında bisiklet olan bir başlık açarım.
Pandemide evde sıkılan forum üyelerinden bir kısmı; deniz , göl ve akarsularda var olduklarını ümit ettikleri balıkları ! avlamak hayaliyle yanıp tutuşuyordu...
Bunu duyan Shimano yetkilileri avucunu ovuşturmaya başlamıştı.... :koptum:
Abi sorma balıkta da shimano :harika:

mariokaldato
ayıp ettin cumhur abi sadece bim dersek sana hakaret olur,koskoca italyan mafyası gios ile yaşadığın macera dolu takip günlerini,peşine takılan efbiay ajanlarını nasıl atlattığını unuttuk sanma,sen milli gururumuzsun reis :harika: parti kur oy verelim ama adı bim partisi olsun:komik:

Son düzenleme:
mariokaldato
ayıp ettin cumhur abi sadece bim dersek sana hakaret olur,koskoca italyan mafyası gios ile yaşadığın macera dolu takip günlerini,peşine takılan efbiay ajanlarını unuttuk sanma,sen milli gururumuzsun reis :harika: parti kur oy verelim ama adı bim partisi olsun:komik:
Partimizin adida belli " ESTARA BİM " :D

@necmeddin teşekkür ederim hoş bulduk.çok ama çok uzun bir aradan sonra foruma gelebilmek çok iyi oldu.forum daki uyeliğimi hiç unutmadım ama zamanın ve mekanın nankörlüğü yüzünden bir türlü foruma dönememiştim.star wars da derya uzun zaman önce çok çok uzak bir galaksıde.biraz öyle oldu diyelim.

@mariokaldato o harbiden mercedes değilmiş ya... Ben hala oradayım :)
Hayir hocam o mesele öyle degil, Almanya'dan emekli bir otobüs soforunden aldim kadroseti ben. Jantlarini falan calmislar burada bahceden, birazda hasar vermisler . Dayi bahcede curuyecegine birinin isine yarasin demis.

Ilanda mersedes kadrosu yaziyordu, ben ona takilmadim esasen kafamdaki tur bisikleti icin gerekli tüm donelere sahipti, biraz arastirma yaptik ama bunun tam Mersedes kadrosu olduguna dair net bir kanit bulamadik sadece.

Zaten bunun bir onemi yok .Oladabilir olmayadabilir, zaten mersedes bisikletlerin kadrosunu kendi uretmiyor, Almanya'da bu iste uzmanlasmis Rotwild firmasina yaptiriyor.

Yani benim makina su ana kadar 96 yilindan bu yana masallah hala sorunsuz olmasi, cok akici, hafif ve saglam olmasi itibariyle ,kaliteli bir kadro olduğunu , ve kesinlikle Alman güvenilirligini dogruladi şimdiye kadar.

Bakin bir mersedes bisiklet in resmini atiyorum sizde bakin benzerliklerine felan. Alttaki benim kadro üstteki bir mersedes bisiklet :D
mst_bike_parkmus7555.jpg
Screenshot_2016-12-18-15-55-54.png

received_1177051228972181.jpeg

Hayir hocam o mesele öyle degil, Almanya'dan emekli bir otobüs soforunden aldim kadroseti ben. Jantlarini falan calmislar burada bahceden, birazda hasar vermisler . Dayi bahcede curuyecegine birinin isine yarasin demis. Ilanda mersedes kadrosu yaziyordu, ben ona takilmadim esasen kafamdaki tur bisikleti icin gerekli tüm donelere sahipti, biraz arastirma yaptik ama bunun tam Mersedes kadrosu olduguna dair net bir kanit bulamadik sadece. Zaten bunun bir onemi yok .Oladabilir olmayadabilir, zaten mersedes bisikletlerin kadrosunu kendi uretmiyor, Almanya'da bu iste uzmanlasmis Rotwild firmasina yaptiriyor. Yani benim makina su ana kadar 96 yilindan bu yana masallah hala sorunsuz olmasi ve cok akici, hafif ve saglam olmasi itibariyle kaliteli bir kadro olduğuda kesin mersedes olmasa da Alman güvenilirligini dogruladi şimdiye kadar. Bakin bir mersedes bisiklet in resmini atiyorum sizde bakin benzerliklerine felan. Alttaki benim kadro üstteki bir mersedes bisiklet :D
227802 dosyayı görüntüle

227801 dosyayı görüntüle
Sayın @mariokaldato sizinki biraz Müslüm Gürses’in “Adını sen koy”u gibi oldu . O ‘da kabulümüz alt tarafı birbirine kaynak yapılmış dört boru.

Geri